מאיה בעפולה!!!!

ה=פ=ת=ע=ה!!!!!!!!

כן כן מאיה בוסקילה מגיעה להופיע בצפון ובגדול אחרי אכזבה של ההופעה ביקנעם... והנה הפרטים: מאיה בוסקילה וכוכב נולד 3 ב-22/8/05(ביום הולדת שלי;) חחח) בשעה 7 וחצי בערב במתחם "עמק סנטר" בעפולה... זה מתחם חדש בעפולה תבואו בהמוניכםםםםםם!! זה גם מאיה וגם כוכב נולד שווה;) שבת שלום לכולכם אוהבת אותכם!!!:)

יהה איזה כייף לכם!! חבל שאני גרה

רחוקקקק איזה באסהההההההההה!!!! תודה בכל זאת ליאתי ותלכו בהמוניכם!! כמו שהיא אמרה!!!

עפולהה זה בצפון? חשבתי כבר חיפה או

משו.. אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

מה?!!? עפולה היא נורא קרובה!!!

נסיעה בין חיפה לעפולה זה בערך 40 דקות גג...אם אתם לא קוראים לזה צפון אז אני לא יודעת מה להגיד לכם ... כי עפולה זה הופעה קרובה והכי צפון שיש ... בכל מקרה מקווה שתוכלו ללכת ..

sapiroooosh

New member
ב-22.9 גם יוצא הדיסק שלה...

ווואי... איזה בעסה לי! אני גם גרה רחוק... =/

אהההההההההההההההההההההההההההההההההה

הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני בשוקקקקקקקקקקקקקק יוווווווווווווווו אני לא מאמינהההההההההההה איזה אושררררררררר כולי צמרמורותתתתתתתתתת כפרה עלייך ליאת את החיים שלי מה הייתי עושה בלדעדייך מה??????????????????????????? תודה אהובתיייייייייייייייייייייייייייי

חחחח אללה עפולהההה

גמני שמעתי על זהההה..חחח כוכב נולד ומאיה בוסקילהה.. פשש.. ענקק ביותר חחח יאללה מי בא?!! אני שמהה.. ליאתתיי.. חנושש.. נויושקהה.. דיקושש בואו! חח ליאתי איזה מתנה אהה..!? מתה עלייך!! מקווה לראות עוד כמה וכמהה מפהה.. חחח

חנושששש... לא נראה לי..

אין לי מושג בכלל אם אני באה אני כתבתי בעצם לפורום את ההופעה כי כולם חיכו לה... גם כי אין אוטובוסים חזור בלילה וגם כי כי חח סיבות משלי;)... יש מצב שכן ויש מצב שלא ..עד אז ירחם השם חח חח ויסמיני מתנת יום הולדת ... יש הרבה מאיה ביום הולדת שלי גםמ דיסק וגם הופעה .. חח כנראה שמאיה חשבה עליי חחחחחחחחחחח סתם

למעלה