מאט התארח אצל אלן

MissPop

New member
מאט התארח אצל אלן

כאן ולמי שפספס אתמול היתה תוכנית עם מייגן ג'וי, היא פשוט מקסימה וייחודית.

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif וואי.

הוא כאילו אדם שונה. איך רואים שההדחה עשתה לו טוב... הוא משוחרר, מצחיק וגם נתן הופעה מצוינת! אלן הרגה אותי לקראת סוף השיר
אה ותודה[:

Juliann

New member
../images/Emo207.gif סיימון התארח היום/אתמול ב"אלן"- ווידאו

http://www.youtube.com/watch?v=ei6FqXYds1M המשפט הכי קורע: Simon: you know, I love girls... ellen: well me too! Simon: so thats why we get along! תקציר מהיר: הוא רווק כבר שנה ואין לו חברה. הוא אומר שכל השופטים יחזרו לשנה הבאה, גם הוא. הוא אומר שאם זה היה תלוי בו אדם היה מנצח כי הוא אורגינלי, יש לו אפיל עולמי והוא חסר פחד. הוא אמר שלדעתו אדם היה בבוטום בגלל השימוש במדרגות
הוא טען שגם ראיין נהיה הרבה פחות פופולארי אחרי שהוא השתמש במדרגות כי זה שחצני ואנשים לא אוהבים את זה. <לא בטוחה אם הוא ציני או רציני> זה לא תמיד ברור אצלו

limors2

Well-known member
אני ממש מקווה שזה נכון על המדרגות../images/Emo6.gif

"אני רווק כבר שנה" "אף אחד לא מחא כפיים!"
הו, סיימון

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאחלה ראיון

על הלינק

SHTRUDIDI

New member
הוא כזה חמוד

שיעשע אותי הסיפור שלו על ג'יימי
בחור ממש נחמד. והוא נראה מצוין, אהבתי את הכובע. אחלה הופעה, הוא נשמע טוב ואלן בסוף הפתיעה
על הלינק

jess r

New member
הופעה ממש ממש טובה שלו

יותר טובה מבתוכנית. כל כך משוחררת וממש מלאת כריזמה. הוא פסנתרן ממש טוב! פשוט ביצוע מצויין של השיר. אלן מצחיקה

פטל 11

New member
וואוו!../images/Emo2.gif

איזה יופי של הופעה! מעניין עוד כמה פעמים אני אשים את זה בריפליי...

באמת הופעה מעולה, וגם אחלה ראיון

רואים שהוא משתחרר מהמתח שהקפיא אותו באיידול... לדעתי אם הוא היה מחכה עוד עונה וצובר יותר ניסיון הוא היה מקבל הרבה יותר תשומת לב מהקהל. (לא שהוא לא קיבל, אבל עדיין ללא ה"וויילד קארד" של השופטים הוא גם לא היה עובר את השלב הראשון בתחרות.)

למעלה