"מאט בכיתה"...הדיון...

Kenny Girl

New member
את שתלמי על זה!!!!!!!!!!!

<<מוצאה את הקרש ורודפת אחרי אימפסטטנמון עם כוס פלסטיק>>

Digi Lista

New member
../images/Emo123.gif../images/Emo132.gif../images/Emo22.gif../images/Emo11.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo122.gif../images/Emo123.gif

כוס פלסטיק?זה מה שיפחיד אותנו???...רודפים אחרייך עם ירוחם המחשב של ליסטה(והפיצולים)שיכול להרוג כול אחד ולא,הוא לא מתייאש לעולם!!!וכמובן עם המשקפות של נערי המשקפת(למעט טקאטו שחי עם הילה)כי הם שלי!!!תתכונני להפסיד....
שמתם
שמדיון ללא משתתפים(
)זה הפך לקרב רציני?מי ינצח?חכו לפרק הבא(מתאפקת לא לגלות אבל... זאת תהיה אני...)...

Kenny Girl

New member
צודקת.......

<<זורקת את הכוס>> את הולכתלראות את זעמם של ציון נייקו והפיצולים (והשמות) ואנחנו לא מתייאשים (אלא עם יש מבחן...) וכל אהובי (מכל הסדרות) כי הם שלי!!!!!!!! לא שלך!!!! YOU GONNA LOSE (עם את לא מבינה: את הולכת להפסיד)

Digi Lista

New member
ממתי נהיית סטנדאפיסטית?...../images/Emo6.gif

אני הולכת להפסיד?(אגב אני מבינה אנגלית לא צריך לתרגםלי,אני לא אוהבת להשתמש באנגלית אבל אני מבינה...)אחלה בדיחה!!!
מתי את מעלה מופע בידור?אני להפסיד ועוד כשמדובר בקרב על אהוביי?לא!!!פשוט אימרו לא!!! תצאו מהבועה(שאריות הבועות של קן וסם ושל העונה השלישית),מהחלום,פנטזיה,אשליה פשוט תצאו מהכול כי אין שום סיכוי בעולם שטאי, דיוויס,טאקויה ואימפמון יהיו של מישהו אחר מלבדי!!! בוקר טוב,בחזרה למציאות,מדובר כאן באהוביי הניצחיים(מי אמר שאני רכושנית שיצביע...)וכשמדובר בהם חלה אכסיומה(ביטוי שלא מתווכחים איתו,אבוי שוב שיעורי המתמטיקה נותנים אותות...)הם שלי!!!שששששששששששלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללייייייייי נקודה(.)וסימן קריאה חד משמעי,העבריין שיעז לאמור(טעות מכוונת)משהו אחר ישלח לגלות,ראו הוזהרתם!!!

Kenny Girl

New member
רגע רגע רגע!!!!!!!

מה רוצה את אהוביך לעזה?! לא רוצה אותם!!!!!!!!!!!!!!!! אני נלחמת על אהובי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Digi Lista

New member
מה?../images/Emo3.gif...

כול הקרב היה לחינם?...ידעתי שאני אמורה לריב עם יאקומו(כי מה לעשות שהיא רוצה את אהובי,לרצות זאת לא מגבלה רק אשליה...)ועם ווילו(בנימוק של "שתיים רבות ואני מרוויחה")ואז גם את הצטרפת לקרב ובסוף מסתבר שאין לנו בכלל קרב בינינו...ענק!!!
איזה קטע אדיר!!!
... העלילה קיבלה תפנית חדה,את סיומה נדע בפרק הבא של "הקרב בו ליסטה מנצחת ללא עוררין..."
...

חזרתי...

*מכינה את המחבת* עכשיו תראו מה זה קרב אמיתי!!! *צועקת צעקת קרב* עכשיו תראו מה זה....*רודפת אחרי ליסטה ופייפר{אני קוראת לך פייפר} עם המחבת* ולפרק הבא קוראים "ווילו מנצחת..וליסטה,יאקומו ופייפר מושפלות"

Kenny Girl

New member
יו וויש ווילו!!!!!!!!!!

<<לוקחת את הפטיש שלי ואת ציון>> עכשיו תראו את זעמי!!!!!!!!!! ואני אוהבת לריב!!!!!!!!! סתם כיבא לי
את הפרק הבא תראו עוד מעט ולפרק יקראו: "פייפר-שליטת הדיג´ימונים והעולם כולו-מנצחת את ווילו, ליסטה ויאקומו, והן העבדות שלה" <<רודפת אחרי כולם עם פטיש וכוס פלסטיק וציון>> בואו הנה כדי שאני אנצח אתכן!!!!!!! תעמדו במקום!! עם לא תעמדו מבקום אני לא אוכל להרביץ לכם כמו שצריך!! נו די כבר לזוז!! הצלחתי!!!!!!!!!!

Kenny Girl

New member
ליסטה!! אולי

תשימי את זה אחרי זה במאמרים? נוכל נעשות מזה סיפור ולעשות מאמר לפורום!! :)

לא....

אני מנצחת!!!!!!!!!!!!!! *משתלבת עם דמהדווימון* עכשיו תראו את כוחי!!!!!!*צוחקת צחוק חצי מרושע וחצי טוב* *רודפת אחרי פייפר עם הנריהו{המחשב שלי..}ועם כל הבעלים שלי..{ויש לי המון אולי אני אפרט אותם פעם..}*

Kenny Girl

New member
לא לא לא

אני מנצחת!!!!!!! <<מתמזגת דיגיטלית עם כלהפיצולים שלי+ציון המחשב השני>> <<רודפת אחרי כולם עם הפטיש והכוס>> אהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאה אני אשלוט על העולם

יאקומו

New member
אוקי זהו זה!!!!!

ווילרמון- תתקיף אותן! טאי, דיוויס, קוג´י וטאקויה שלי!!!!!!!!!!!! ליסטה!- תצאי מהאשליות! אני מודה שפעם הם היו שלך, אבל הם עזבו אותך ובאו אלי!!!!!! ווילו- את חושבת שהשלישי מנצח אה? רוצה לראות את הכוח של השניה?!?!?! נייקו- כדאי שתיזהרי... אומנם מאט לא ממש משנה לי, אבל התחלת פה קרב... תסיימי אותו! *רודפת ברחבי האינטרנט אחרי ליסטה ווילו ונייקו (המושפלות) עם צנצנת*

Digi Lista

New member
מכינה את הכפכפים!!!

הינה כמה עובדות שיעזרו לבורות ועמות ארץ שכמותכן להבין טוב יותר את חומרת המצב(ניסיון לקחת את אהוביי!) א.אני צודקת ב.אני תמיד צודקת ג.גם אם אני טועה(וזה לא קורה!)סעיפים א´ וב´ נכנסים לתמונה! ד.אולי אני לא צודקת(ואני כן)אבל אני בטוח לא טועה(כי אני תמיד צודקת) ה.חבל להכחיש את הברור מאליו-טאי,אימפמון,דיוויס וטאקויה שייכים לי!מאז מעולם ולעולם!!! ו.יאקומו סתם מסלפת את העובדות, הסיפור האמיתי הוא כזה: טאי,אימפמון,דיוויס וטאקויה היו שלי, יאקומו אכולת הקנאה ניסתה לפתות אותם לבגוד בי איתה, היא הביאה להם מזוודה של חבילה מרשרשת($$$)אבל כידוע אהבה לא קונים בכסף,אז הם לקחו את הכסף ונתנו לה הרגשה זמנית שתוכניתה הזדונית,המניפולטיבית והתככנית הצליחה,אך למרבה הצער האהבה ניצחה,הם חזרו אליי על ארבע(כן אפילו את נערי המשקפת הצלחתי להפוך ל
לבים...),בהתחלה לא רציתי לקבל אותם ועשיתי סצינות,אולם בסוף הבטתי ביופיים ובמשקפתם והבנתי-אני לא אוותר עליהם שוב לעולם,והם לא יותרו עליי לעולם,בטח לא בשביל יאקומו המשחדת...
ז.לווילו אין בכלל רצון בנערי המשקפת שלי(ושוב לרצות זאת לא מגבלה,היא נשארת ברצון)ונימוק של שתיים רבות ואני אזכה הוא נדוש כי החיים הם לא פתגמים סינים עתיקים שאת ממציאה...וחוצמיזה ווילו היא מקדמת יחסי הציבור שלי,ויצא לי להיט(ספרותי,מוזיקאלי,מחשבי...)חדש!את צריכה להתחיל לעבוד,גבירתי... ח.נייקו לך בכלל אין זכות לקחת את נערי המשקפת,כי את עסוקה בקרב על מאט,קן,קוג´י,הנרי וכול מי שלא מנערי המשקפת(שלי!!!) ט.אני בניגוד לאחרות הייתי הגונה ותרמתי להן את ג´ו,איזי,קודי,הדיג´יגורלים מהודו,מאוסטרליה,מאמיריקה(כאן מדובר בשני בלונדיניים אפילו),סין,אוזבקיסטן... י.אני אערב את העורך דין שלי,תיזהרו כי הוא יודע עליכן הכול!!! אז עכשיו חברי הפורום היקרים כול העובדות מובאות כאן לפניכם וברור שאני צודקת ושאני בניגוד לאחרות לא מסתירה ממכם פרטים,חברי פורום נכון שאני צודקת?...(התשובה היא כן למי שהתלבט ואין כאלה כמובן) מכינים את משחות השיניים והשמפואים כדי להילחם(אני+אימפמון=אימפסטטנמון,+נערי המשקפת מלבד טאקטו+פיצולי האישיות שלי+ירוחם המחשב+כול לוחמי הצדק שמאמינים שהצדק איתי!!!).

ash 1

New member
יש לי שאלה-

למה אתם קוראים לטאקאטו נער משקפת מזויף? ואכשיו אני אברח מפה ליפניי שמישהיא תוריד לי את הראש עם מחבט *עוזר לנערי המשקפת להימלט מחבורת המשוגעות* "קדימה תמהרו זה מכאן"

ash 1

New member
או-או

*קולט את הטעות שעשיתי* *מנסה לימחוק את ההודעה עם טיפקס* *לא מצליח* *בורח בצעקות אימה*

Digi Lista

New member
חחחח....../images/Emo3.gif...

אני אתחיל בלענות על השאלה שלך-למה טקאטו נער משקפת מזויף... ובכן...תשווה את טקאטו לנערי משקפת אחרים(אלה ששלי כמו שהבהרתי מעל לכול ספק!)ותיראה שהוא יותר מידיי חושב,יותר מידיי שקט,יותר מידיי מלא טאקט(למה???)פחות מידיי ספורטאי...זה נראה לך נער משקפת כהלכה???
...יש לו כמובן את היתרונות שלו,אבל נער משקפת כמו שנער משקפת צריך להיות הוא לא...שי הגדירה אותו מתישהו "זה לא נער משקפת זה חנון!" וזה דיי ממצה גם את דעתי לגביו(הייתי אומרת אני חושבת,אבל אני לא...),אם כבר אופי של נער משקפת בעונה השלישית אז לדעתי קאזו(חד פעמי,ואני מכחישה אם שואלים,בלי קנטה-המשלים של חצי המוח השלם...). מה שחשוב זה שנערי המשקפת הקלאסיים(ההיפראקטיבים,חסרי הטאקט,ספורטאים,פזיזים...)שלי ולא של אף אחת\אחד אחרים!!!
... אני לא אוריד לך את הראש עם מחבט כי אני יודעת בעמקי ליבי(מוזר,יש לי כזה...)שתחביא אותם(בפריז´ר זה טוב...לא יחפשו אותם שם...)עד שהקרב יגמר בו אני כמובן אנצח,הכול בשביל הרגע המאושר בו תוכל לראות אותנו(אותי ואת הנערים)מקפצים בצהלות שמחה לאור פגישתנו המחודשת!איזה בן אדם טוב אתה!!!הכול בשביל האיחוד המרגש!!!
בגלל שאתה כול כך נחמד אליי(וככה צריך)אני מוכנה לסדר לך את...רק תגיד את מי שאתה רוצה(למעט אימפמון ונערי המשקפת!)ואני אסדר לך פגישה...,הולך?
...

יאקומו

New member
זה לא נכון!!!!!

מתחילה להימאס עליך המלחמה ליסטה? (ותגידי את האמת!) זה מה שקרה- ליסטה חטפה את נערי המשקפת (המקוריים, טאקאטו לא ממש נכלל בהם
) ונעלה אותם במרתף ביתה. היא אמרה שאם הם יברחו, היא תהרוס להם את המשקפות! מה הם יכלו לעשות? בסוף, הם העיזו לברוח, ובדרך לקחו את משקפותיהם חזרה (בעוד ליסטה חורפת...) הם פגשו אותי... אירחתי אותם, התנהגתי אליהם יפה (את צריכה ללמוד ממני ליסטה...) נתתי להם אוכל ושתיה... וההמשך ברור!

Digi Lista

New member
"מאט בכיתה"...הדיון...

בגלל שקודם שרשרתי את זה בטעות לאסוטסיאציות(בושה!)אני אעתיק את תוכן ההודעה ההיא(זאת כבר השלישית!אם גם כאן יקרה משהו אני מוותרת על זה כי זה בטח אות משמיים
...)ואשרשר כמו שצריך. זה נשמע כמו שם נחמד לפיק אבל הפעם זה דווקא היה ניסיון לדיון...כתבתי קודם הודעה מקפיצה אחרת והיא לא הופיעה משום מה,בכול אופן חבל שלא משתתפים עוד כמה חברים(
...)לזכותי יאמר שאני לא מתייאשת
...אני מקפיצה אותו שוב בתקווה,,ממש בקרוב עושים על דמות אחרת במקום אחר ובהודעה חדשה שתפתח שרשור אחר(אבל עוד לא,בינתיים ממשיכים עוד קצת עם זה...),אני מנסה אולי בכול זאת...(הטראומה מהתלונות...)...

למעלה