חחחח....../images/Emo3.gif...
אני אתחיל בלענות על השאלה שלך-למה טקאטו נער משקפת מזויף... ובכן...תשווה את טקאטו לנערי משקפת אחרים(אלה ששלי כמו שהבהרתי מעל לכול ספק!)ותיראה שהוא יותר מידיי חושב,יותר מידיי שקט,יותר מידיי מלא טאקט(למה???)פחות מידיי ספורטאי...זה נראה לך נער משקפת כהלכה???
...יש לו כמובן את היתרונות שלו,אבל נער משקפת כמו שנער משקפת צריך להיות הוא לא...שי הגדירה אותו מתישהו "זה לא נער משקפת זה חנון!" וזה דיי ממצה גם את דעתי לגביו(הייתי אומרת אני חושבת,אבל אני לא...),אם כבר אופי של נער משקפת בעונה השלישית אז לדעתי קאזו(חד פעמי,ואני מכחישה אם שואלים,בלי קנטה-המשלים של חצי המוח השלם...). מה שחשוב זה שנערי המשקפת הקלאסיים(ההיפראקטיבים,חסרי הטאקט,ספורטאים,פזיזים...)שלי ולא של אף אחת\אחד אחרים!!!
... אני לא אוריד לך את הראש עם מחבט כי אני יודעת בעמקי ליבי(מוזר,יש לי כזה...)שתחביא אותם(בפריז´ר זה טוב...לא יחפשו אותם שם...)עד שהקרב יגמר בו אני כמובן אנצח,הכול בשביל הרגע המאושר בו תוכל לראות אותנו(אותי ואת הנערים)מקפצים בצהלות שמחה לאור פגישתנו המחודשת!איזה בן אדם טוב אתה!!!הכול בשביל האיחוד המרגש!!!
בגלל שאתה כול כך נחמד אליי(וככה צריך)אני מוכנה לסדר לך את...רק תגיד את מי שאתה רוצה(למעט אימפמון ונערי המשקפת!)ואני אסדר לך פגישה...,הולך?
...