"מאט בכיתה"...הדיון...

Digi Lista

New member
דיון חדש!../images/Emo13.gif

ככה אני ארגיע סופיתאת כול העניינים שהיו כאן...תדמיינו סיטואציה בה אתם הולכים ברחוב לא עזבו רחוב, הגעתם לכיתה ובמקום שאמור\ה לשבת מישהו יושבמישהו מדיג´ימון והוא אומר לכם"זה שישב כאן קודם הוא למעשה המחליף שלי"(מבוסס על "החיים הם הצגה וכולנו שחקנים...")איך הייתם מגיבים? עכשיו מראש אני אמנע את הדיון הרחב שעלול להתפתח ואגיד שכול פעם נבחר מישהו ויגיבו רק עליו ולא על אחרים, ככה יהיה לנו משהו מעניין(בנושא דיג´ימון!!!)לאורך זמן,מסכימים?... טוב אז מי שרואה את ההודעה הזאת ומגיב ראשון מחליט הפעם מי הדמות(יכול להיות דיג´ימון,דיג´יגורל,הורה,אח של דיג´יגורל וכו´...) בהצלחה!
(מקווה שתשתפו פעולה ויהיה מעניין)

Kenny Girl

New member
אני ראשונה

(נראה מה הראש-נבוט שלי הצליח להבין.........) חברה שלי הייתה אמורה לשבת לידי... ובמקומה יושב.................ת מאט!! בעלי השני
תגובה: נשיקות!!!!!!!!!!!!!!!!! אהבה!!!!!!!!!!!!!!! I LOVE YOU MATT!! הברזה מהשיעור!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!! שילכו כל המורים להז... הוא שלי!! <<סליחה על זה...>> אז הבנתי את העיקר או מה?

Digi Lista

New member
בעיקרון...

סתם נתתי דוגמא של ישיבה בכיתה,שכחתי לציין(סניליות...)שאמורים גם לבחור מקום מפגש...אז קני גירל בחרה את מאט והלכה עם רעיון הכיתה שלי, אוקיי,עוד כמה ימים "נפגשים" עם מישהו אחר מדיג´ימון במקום אחר...
אז מה היה קורה אם מאט היה בא לכיתה שלי ויושב במקום מי שיושב לידי?...האמת עדיף!למרות שאני מעדיפה את נערי המשקפת(והם שלי!תשלימי עם זה יאקומו....)למעט טקאטו שהוא של הילה(זה בסדר,הוא לא עונה להגדרות נער המשקפת שלי
...),בכול אופן זה היה הולך ככה: "ומה אתה עושה כאן?" מאט המום מעצם השאלה שלי "איפה מי שאמור לשבת כאן?" "נפטר" "מתי?איך אתה יודע?למה?"(אני בשוק,לא מאמינה למזלי הטוב
...) "אמממ...מה את חוקרת אותי?מאיפה אני יודע?אני רק השחקן שהוא החליף!" "רגע,אתה רוצה להגיד ש..." בשלב הזה מאט המיואש היה מבקש מהמורה לעבור מקום,אלא שבכיתה הפצפונת שלנו יש יותר תלמידים ממוקומות, יש לנו כיור בכיתה- מעונייןלשבת בתוכו,מאט?... אחרי שהמסכן ברח כול עוד נפשו בו נזכרתי(סניליות+הצתה מאוחרת...)לשאול:"אפשר לעברת לך את השם למתתיהו?(השפעת חנוכה...שנגמר
)"... מאט שוקל להתאבד
... אז איך הייתם מגיבים אילו מאט היה נכנס לכיתה שלכם?
,יאללה להתקדם...

בסדר...אני אנסה..

אז..מאט נמצא במקום חברה שלי... תגובה:.....היי...תגיד מכיר את הנרי??...הוא יכול להחליף אותך??? הבנתם את הרעיון נכון???ואם לא אז הכוונה היא שזה לא כל-כך יזיז לי..הייתי מעדיפה שזה יהיה הנרי...

Kenny Girl

New member
זהו זה!! מאט רק שלי!! והנה הדיאלוג

מאט
אני... אני מתה על סיפורי-תמונות...
הי! אני יכול לשבת כאן?
אוקיי, מה אתה שואל אותי תגיד לי? מה אנינראת לך השו-
^_^() תודה!! <<מתיישב>>
אפשר להעתיק?
ממה? מטמטיכסה? גאוגרפיכסה? אנגלית-איכס? ערבית-איכס? ספורט?
כל דבר שקיבלנו בו שיעורים מאז תחילת השבוע........
המורה!! אני רוצה להחליף!!!!!!!!! <<אבל בגלל שהביצפר שלנו קמצן משהו, אז אין לאן להחליף... אלא עם אני רוצה להחליף עם חברה שלי שכרגע נדקת על טאי... ואני לא רוצה...>>
מורה: אין מקום!!!! ?
שיט...
אז...
אז?
איך קוראים לך?
מאט... ולך?
פייפ- רגע אחד!! אתה מאט אישידה?!
*מחשבה: שיט... למה הייתי חייב להגיד לה איך קוראים לי?!* לצערי...
מגניב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (
)
אז פייפ........
פייפר
פייפר.................. מה את עושה כשמשעמם לך בשיעור?
אני אף פעם לא נמצאת בשיעור...
גם את לא? חשבתי שאת תוכלי לתת לי רעיון לשיעמום.. אבל, הי, רוצה לברוח יחד?
בטח לאן?
אני יודע לאן? אולי למרכז?
אוקיי....... וככה שנינו הולכים (בורחים..) מהביצפר טוב אז אולי זאת לא הייתה התנפלות, אבל הי!! מה לעשות? מאט שלי!!!!!!!!!!!!!

Digi Lista

New member
חחחחח../images/Emo3.gif...

אז תור מי עכשיו?לפחות תשתתפו(אחר כך מאשימים אותי שלא מדברים כאן על דיג´ימון,והינה יש דיון שדורש קצת מחשבה ואין משתתפים...אתם יכולים להציע רעיונות בעצמכם...
)...

יאקומו

New member
אהההה!

הבנתי... רעיון חמוד! *מתפללת שמה שכתוב יקרה באמת!!!* קודם כל אני מתעלפת על המקום! (והחברים שלי בוהים בי בגבה מורמת... הם בטח יחשבו: ´היי היי היי... ילדון בלונדיני נכנס לכיתה והילדה מתעלפת...´
...) ומיד אחרי זה אני קופצת עליו כאילו אין מחר, וחוקרת אותו איפה טאי, דיוויס, טאקויה וקוג´י... (די ליסטה! את לא מבינה שהם שלי... תחיי עם זה...
) את האמת? אם מאט היה נכנס לכיתה שלי... הייתי שוכחת ה-כ-ל!!!! וזה כולל-הכל!!!!... כי זה אומר... שכל סיפור הדיג´ימון אמיתי!!!!!!

Digi Lista

New member
יאקומו...יש לי שיר בשבילך...

אשליוווווווווווווותתתתתתתתתתתתתתת טאי,דיוויס וטאקויה הם שלי(וגם אימפמון...)אני תורמתלך את ג´ו ואפילו את מייקל,תעזבי כבר את אהוביי הבלתי ניתנים לספק!!!
עוד אנשים רוצים להשתתף?(אחר כך יש תלונות...)

חחחחחחחחחחח...

אתן יודעות מה אומרים....השניים רבים השלישי לוקח..ובמקרה הזה אני השלישית אז..לא שאכפת לי ממש מדייויס,טאי וטאקויה..אולי בעצם כן אכפת לי מטאי...ומטאקויה..דיוויס יכול להישאר שלכן...אני לוקחת את טאי וטאקויה!!

Digi Lista

New member
מה???../images/Emo46.gif

לא הגזמת?לקחת לי את שני אהוביי?לא מספיק לך רק הנרי?(מכינה את התת מקלע,כול מי שרק ינסה לגנוב אותם ממני מקבל בטיסה יוגורט לפנים!)...

תרגעי סטטה...

תקחי את החיים ב"איזי"...ולא הנרי לא מספיק לי..וגם קן ומאט וקוג´י לא...את יודעת מה נעשה הסדר כזה טאי יהיה שלי...והם יהיו שלך..מוסכם?{ותשובה שלילית לא באה בחשבון..}

Digi Lista

New member
../images/Emo123.gif../images/Emo123.gifצחוק מרושע...../images/Emo123.gif

טוב שאת משאירה לי ברירות,אבל עד שאני מיוזמתי אחליט לוותר על טאי הוא לא יהיה שייך לאף אחת אחרת(או לאף אחד אחר...)!אני תורמתלךאת הדיג´יגורלים מסין והודו,אבל תעזבי את טאי!!!הבן אדם הוא בבעלותי החוקית!!!אני לקחתי אותו ראשונה!קצת כבוד
...(מכינה את החרב ומוכנה לקרב!...) אני לא עושה הסדרים(אלא אם אני מכתיבה את התנאים
...)ובטח לא על טאי,דיוויס וטאקויה!!!תקחו מצידי גם את איזי וקודי,אבל נערי המשקפת שייכים לי!!!ורק לי!!! בואו נעשה הסדר חדש הוגן והגון- טאי,דיוויס,טאקויה ואימפמון שלי!אתם תסתפקו בפשוטי העם...(אפילו שאת מאט,קן וקוג´י אני מחבבת),זה נקרא הסדר!כי ככה הסדרים צריכים להיות!(לטובתי...)
יפוטר כול מי שיתנגד,או רק יעיז להראות סימני התנגדות!ברור?!

אה..אז זו הזמנה לדו-קרב...

*שולפת את החרב*...לא כדאי להתעסק איתי..למדתי סיף מגיל צעיר.. דמהדווימון:איזה סיף..ואיזה בטיח..הדבר היחיד שהיא למדה זה איך לפתור תרגילים בחשבון..וגם את זה היא לא עושה משהו.. זהו זה חוצפן..בוא הנה...*רודפת אחרי דמהדווימון עם מחבת בכל רחבי הבית*

יאקומו

New member
סליחה?! מה זאת החוצפה הזאת?!

לגנוב ככה את אהוביי?! אני אראה לכם מה זה! תחזיקו אותי! לפני שאני אכסח אותן וזה ברצינות!!!!! (טוב... סתם צחקתי...) מישהו יודע מאיפה מורידים ICQ??? אני מנסה מהאתר "פרהפרה"...

יאקומו

New member
בקשר לעזרה, לא משנה!!!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

אח שלי עזר לי להוריד!!!! עכשיו אני צריכה שהוא יגמור להוריד, ו... להבין איך הוא עובד
מצטערת שזו הודעת OFF.... פשוט הייתי צריכה לעשות את זה באותו השירשור...

Kenny Girl

New member
סליחההההההההה?! ../images/Emo46.gif

מה זאת אומרת?! מאט בכלל לא שלך!! הוא שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שמעת אותי?! שלי שלי שלי שלי של שלי שלי שלי שלי שלי שלי שלי שלי שלי שלי שלי שלי שלי שלי שלי שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שמעתן??! עם אתם אוצרים אחרת: היכונו קרב משולש!!

Digi Lista

New member
קרב מרובע!../images/Emo123.gif

איש לא ידבר על אהוביי וינסה לקחת אותם!הם שלי!תפנימו!!!תקחו את מי שאתן רוצות למעט אהוביי,הם תפוסים!!!

Kenny Girl

New member
קרב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

<<רודפת אחרי ליסטה עם פטיש!>> בואי לכאן כדישאני אתן לך מכות!! לא יודעת למה את.... אבל הי! זה קרב מרובע, לא?

Digi Lista

New member
...

מתמזגת דיגיטלית לאימפסטטנמון ומכניסה לנייקו קרש גיהוץ!

למעלה