הקוסם השחור
New member
מאטריקס רבולושנס...
סוף סוף ראיתי את הסרט המיוחל ו... התאכזבתי. כלומר, הוא היה חביב וכל זה, אבל הרבה מקטעי האקשן היו משעממים ולא מרגשים... והסרט עצמו היה קיטשי בטירוף! בסך הכל אם זה היה סרט אחר אז אולי הייתי יותר מרוצה אבל מסרט מטרילוגיית המאטריקס אני מצפה שלא יהיה הוליוודי... וזה מה שהסרט הזה היה. הוליוודי לחלוטין! לפחות בהתחלה... הקטעים עם המכונות היו מגניפים, אבל כמעט ולא הייתה פילוסופיה בשעתיים הראשונות...
והקטע שטריניטי מתה היה כל כך מעצבןןן!!! זה נמשך שעות! בשלב מסוים התחלתי לצרוח מול המסך: "תמותי!!! תמותי כבר דמט!!!" אבל... אז ניאו ניצב מול הביג בוס של הרובוטים... פייס טו פייס (אם כי לביג בוס הזה לא היה פרצוף
), איי טו איי (אם כי לניאו לו היו עיניים
) - ומאותו קטע הכל השתנה.... השלושתרבע שעה האחרונה של הסרט נתנה סיום הולם לטרילוגיה. אוי סמית' היה פשוט ענק!!! אין השחקן שלו פשוט מדהים...! שזה דבר שאי אפשר לאמר על מר-פרצוף-יפה קיאנו ריבס... (ושלא תבינו אותי לא נכון, לפי דעתי ריבס שחקן טואף, אבל בסרטי המאטריקס הוא פשוט גולם!) אמממ זהו זה מה שאני חושב על הסרט...
נ.ב נכון השחקן של ביין דפק הופעה גדולה?! הוא דיבר ממש בסגנון סמית'י!!!
סוף סוף ראיתי את הסרט המיוחל ו... התאכזבתי. כלומר, הוא היה חביב וכל זה, אבל הרבה מקטעי האקשן היו משעממים ולא מרגשים... והסרט עצמו היה קיטשי בטירוף! בסך הכל אם זה היה סרט אחר אז אולי הייתי יותר מרוצה אבל מסרט מטרילוגיית המאטריקס אני מצפה שלא יהיה הוליוודי... וזה מה שהסרט הזה היה. הוליוודי לחלוטין! לפחות בהתחלה... הקטעים עם המכונות היו מגניפים, אבל כמעט ולא הייתה פילוסופיה בשעתיים הראשונות...