מאטצ' אפ ניינטיז

Anuerysm

New member
גם אני לא אוהב את קווין ואני מעריך אותם

אבל אני לא מעריך את REM

Vdrums

New member
מה מתנשא בלומר דעה אחרי ששמעת שיר אחד

שניים או 15? דעה לא חייבת להיות מגילה. ניקח למשל להקות מטאל עם זמרי גראול, מספיק לי לשמוע 10 שניות של זמר שנשמע כמו חתול דרוס כדי לומר שאני לא מוצא בזה כלום וזה נשמע כמו מסור. גם המוזיקה של שרית חדד ידועה לרבים, אז מה? רוצה פירוט? בבקשה, REM, יש להם סאונד בנאלי, עושים פופ פשוט ללא שום נגיעות מיוחדות, בשבילי הם לא להקה גדולה וכמו שאמרתי הם גירסת בטא לקולדפליי ודומיהם. (וגם אלה גורמים לפיהוק) אם ה3-4 שירים שלהם גרמו לי ולעוד אנשים לא לאהוב אותם, אז למה שנטרח להקשיב לעוד ?

mallava

New member
בגלל ש...

יש להקות שהמיינסטרים שלהם לא מציג את המיטב שלהם, וצריך קצת לפשפש כדי להבין למה כל כך מחשיבים את היוצר/הלהקה. לדוגמא, בנאדם שלא מכיר את אריק קלפטון יכול לשמוע את tears in heaven ו cocaine ולחשוב שאריק קלפטון ממש נדוש ולא מקורי. מי שלא מכיר את u2 יישמע את החומרים העכשווים ויחשוב שזאת חרא של להקה. יש כמובן להקות שהן בדיוק ההיפך כמו בלונדי, הפוליס, סקס פיסטולס ועוד. אם זאת לא טירחה גדולה בשבילך תשמע רק 3 שירים שלהם שאני נותן לך ותיווכח לדעת כמה אתה טועה. אחד שתיים שלוש

Vdrums

New member
לא טירחה, להפך. אבל הוכחת לי כמה אני צודק

השירים נשמעים בדיוק כמו המוכרים, אותו סאונד, אותו סיגנון. U2 למשל, גם לא מזיזים לי את הקצה של הזרת, לא מכיר את החומרים העכשווים, כי הישנים שלהם ממש גרועים.

mallava

New member
אם כך אז נאמר

על טעם וריח אין מה להתווכח

למעלה