מאטצ' אפ ניינטיז

Caraya

New member
REM

לצערי קניתי אלבום שלהם כשהטעם המוזיקלי שלי היה קצת פחות מפותח. נגעלתי מהר מאוד, והחלפתי אותו עם חבר שלי על חולצה של הארד רוק קפה שהיה לה ציור מגניב מאחורה (אח"כ היא נהרסה לי בטיול שנתי). היום אני די מתחרט על זה, אני חושב שאני אקנה אלבום שלהם בקרוב. ורדיוהד? אלקטרוניקה פשוט לא בא לי בטוב, לא משנה באיזה מינון.

nothingman1

New member
שמעת את Pablo honey של רדיוהד? הוא נקי

מאלקטרוניקה, והוא ממש מצויין

Cherub Rock

New member
הוא לא גרוע, הוא כן פחות טוב מבין ה6,

אבל יש בו כמה דברים נחמדים. אבל אם כבר הוא מדבר על אלבום "נקי", בלי אלקטרוניקה, אז זה דה בנדס, לא פאבלו האני, כי דה בנדס יותר טוב, ואוקי קומפיוטר כמובן, אבל אולי אוקי קומפיוטר נכנס אצלו משום מה לקטגוריית האלקטרוני.

mallava

New member
מכיר טוב מאוד את שתי הלהקות ולדעתי

רוב המגיבים פה לא באמת התעמקו באר אי אם ומכירים 4-5 שירים שלהם לכל היותר...

Anuerysm

New member
מה אני אגיד לך, אני לא מעריץ גדול של פרוג

במיוחד מודרני

mallava

New member
פרוג?

הכי לא אחי... אר אי אם נכנסים תחת הגדרה מאוד מאוד נרחבת של רוק-פופ.

Vdrums

New member
פרוג הם ממש לא. נשמעים כמו גירסה מוקדמת

של טראוויס או קולדפליי. או בעברית : פיהוק.

mallava

New member
תלמד להעביר ביקורת עניינית עם טעם

מי אתה בכלל שתסכם להקה כ"כ גדולה ב"פיהוק", שהמוזיקה המצויינת שלהם ידועה לרבים ולא לאנשים ששמעו ת'3-4 הכי מוכרים שלהם. בדיוק כמו שאני יגיד על בלאק סבאת' רעש אחד גדול. זה פשוט לא במקום, לא ענייני ומתנשא מאוד.

Anuerysm

New member
אבל זה מה שהוא חושב, והוא לא כאן כדי

להעביר ביקורת ושמעי, אנלא הולך עכשיו לקנות את הדיסקוגרפיה של להקה רק כדי לשפוט אותה אם לא אהבתי ת'3-4 שירים ששמעתי לא בא לפגוע בלהקה שלך אבל אין מה לעשות

mallava

New member
א.אני בן../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif תודה../images/Emo6.gif

לא ביקשתי שתקנה דיסקוגרפיה של הלהקה רק אמרתי שלפני שבאים בביקורת כ"כ נוקבת בלהקה בקנה מידה שכזה מבלי בקושי להכיר אותה צריך קצת לשקול מילים ולשמור על פרופיל נמוך יותר. ככה אני חושב. אני לא אוהב את קווין. אני לא אוהב את ג'ימי הנדריקס. אני לא אוהב את דיפ פרפל. עדיין אני מעריך כל אחד מהם על השפעתם ותרומתם לרוק ועל פועלם במוסיקה.

למעלה