מאחר ו*פאוזה דרמטית*

Zeitonie

New member
מאחר ו*פאוזה דרמטית*

אין שרשורים שוקקי חיים לאחרונה, ואפילו התפקדות לא עשינו (לא נותר מי בחיים שיתפקד), אז: סיפור בהמשכים!! הילה, בתור המנהלת, התחילי.

מלאכית16

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif../images/Emo209.gif

כמו כל סיפור אופייני שלי, אני אתחיל במשהו דרמטי: "זה היה לילה אפלולי וסוער. השמיים געשו והגשם הכבד לא הפסיק לרדת. הרוח נשבה, מתדפקת על חלונות הבתים, פורעת את צמרות העצים ומעיפה ממקומו כל דבר שלא היה חזק מספיק להתנגד לה. רחובות העיר היו ריקים מנפש חיה. בקצה העיר, על גבעה קטנה, עמד לו בית בודד. איש מבוגר מאוד ישב על כורסא לבדו, בסלון הבית. האש העליזה באח לא שיקפה כלל את מזג האוויר הקודר בחוץ, כשהיא ריצדה על קירות הסלון בעליזות והטילה צללים שמחים בכל החדר. האיש הזקן היה שקוע במחשבות עמוקות, מקטרת בידו, כשלפתע נשמעה דפיקה על הדלת. זה שנים שאיש לא התדפק על דלתות בית זה, ובמיוחד שלא במזג אוויר כה קודר. האיש הזקן הופתע, אך שיכנע את עצמו שהוא בוודאי דמיין זאת, או שזו בכלל הייתה הרוח שהטיחה משהו בדלת ביתו. כשנשמעה הדפיקה בשנית, הוא היה חייב לקום ולברר את העיניין. הוא הכניס את רגליו לנעלי הבית שלו וקם לעבר הדלת. כשהוא פתח אותה הוא ראה...." תורכןןןןןןן

המשך../images/Emo54.gif

...כשהוא פתח אותה הוא ראה ילדה קטנה, לבושה מדי צופים, בידה האחת אוחזת מטרייה, ובידה השנייה קופסה ספוגת מים. "כמה עוגיות תרצה?" שאלה הילדונת. האיש הזקן הרים גבה בפליאה, ושאל "מה ילדה כמוך עושה באמצע הלילה, במזג אויר כזה, מוכרת עוגיות? את עוד עלולה להתקרר, בואי תיכנסי, נשתה ביחד שוקו חם". הילדה לא נבהלה מההצעה, וסירבה לזקן, וכשעל פניה חיוך ערמומי משהו, היא דחפה את קופסת העוגיות לידיו של הזקן, וחזרה על עקבותיה..."אל תשלם, תודה לי אחר כך...". הזקן ההמום הביט בה נעלמת באופק, ונכנס לביתו. כוס שוקו עם עוגיות צופים נראה לו דוקא רעיון נחמד, אך כשפתח את הקופסא, לא היו בה עוגיות כלל וכלל, אלא..... NEXT

Shiri from the block

Active member
ממשיכה נחש! הזקן הפיל מידיו את הקופסא, התרחק ממנו כמה שיותר והלך לחפש דבר כלשהו שאיתו הוא יוכל לתפוס או להרוג את הנחש. אך הגשם שירד בחוזקה והרוחות הסוערות שהיו גרמו להפסקת חשמל והאש העליזה באח כבר לא הייתה עליזה.... היא נכבתה במהירות מהרוח, והזקן שלא ראה כלום מהחושך מצרים שניהיה בבית ניסה לגשש את דרכו למטבח ולחפש נרות להדליק ובו-זמנית להיזהר בצעדיו מפני הנחש שמסתובב חופשי בבית. כשהוא הגיע למטבח והדליק את הנרות הוא ראה משהו.. משהו ששיתק את גופו זמנית מרוב ההלם........... יאלה המשיכו../images/Emo3.gif

מלאכית16

New member
זה היה...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif../images/Emo209.gif

"פוסטר ענק של בריטני ספירס (בהריון) בבקיני קטנטנן. הוא נחרד, תפס את חזהו בידו והתנשם בכבדות. איך זה הגיע לכאן? הוא חשב לעצמו, כמה דקות מאוחר יותר, בעודו מנסה לתלוש את הפוסטר מהקיר בעיניים עצומות.. כשהוא סוף סוף הצליח להסיר את הפוסטר מהקיר הוא גילה מאחוריו דבר שהדהים אותו עוד יותר..זה היה- " (*טאם טאם טאם*
)

Zeitonie

New member
תורי! תורי!

שער. הזקן (שבטח יש לו איזשהו שם נוסח "מתושלח", אבל אף אחת מהסופרות האחרות לא מצאה עד עכשיו לנכון לעמוד על עובדה זו) קפא בפליאה, בעודו בוהה בעיניים מזוגגות משהו בעיטורי הזהב והכסף, ובאבנים היקרות המשובצות בשער. פה ושם, יכל מתבונן זהיר להבחין בפסלונים זעירים מאבנים יקרות שבלטו מן הקירות והוצמדו אל המתכת. מאחורי השער, היה חושך, ורק הבהוב רחוק ומסתורי העיד על כך, שאכן יש שם משהו, במעבה הקיר הקר, שהזקן שנים כה רבות חשב אותו לחדגוני. הוא עשה צעד אחורה בפליאה, ואז חזר וצעד קדימה, אך נבהל מעזות מצחו (!!), ושב ונסוג על צעדיו, עוד אחורנית, עד כי מעד על הנחש, ונפל אפיים ארצה. כאשר קם והתעשת, פצח במסע נקם קל בנחש, שכלל תפיסתו בזנב, והשלכתו לחלון, ופנה לטפל בשער המסתורי... -אוח, מגילה... :-\
-

Shiri from the block

Active member
אני שוב :p (אגב, הרעיון של הפוסטר ומאחוריו שער לקוח מהסרט חומות של תקווה במקרה?../images/Emo6.gif) הזקן לקח פנס ונכנס לתוך השער. הוא הרגיש רוח קרירה באה מבפנים ותהה לעצמו מה מסתתר שם, או מי..? הזקן המשיך ללכת כחצי שעה בחושך, כשרק אור הפנס מאיר לו את דרכו. הוא שמה לחשושים, קולות, אך לא זיהה מה נאמר, ובגלל זיקנתו שמיעתו גם ככה חלשה אז הוא ויתר על הניסיון להבין מה הליחשושים אומרים. הוא המשיך ללכת, וללכת, וללכת.... עד ש............. (חח זה היה די יבש, אבל לא היה לי מה לכתוב../images/Emo6.gif)

ketas

New member
אני אני אני

הוא המשיך ללכת וללכת עד שנתקל בפסל עתיק של שדון מחזיק פנס, הוא שם לב שהשדון מחייף מפעם לפעם אך חשב שזה דמיוני, אחרי הכול, הוא לא רגיל לנחשים מקפצים ולפוסטרים של בריטני ספירס באמצע הלילה. אבל כבר לא היה מקום לספק, השדון פתח פה ענק וחיוך זדוני חושף שיניים ואמר, "היכנס מתושלח יקירי, חיכינו לך כ"כ הרבה זמן". מתושלח נכנס למערה וראה לתדהמתו ש...

ראה לתדהמתו ש...../images/Emo54.gif

כל משפחתו, או יותר נכון, כל בני משפחתו המנוחים, עומדים במעגל, אשר במרכזו כוכב מחומש(אשר באופן גרוטסקי נראה שנצבע על גבי הרצפה בדם). "חיכינו לך הרבה זמן", הם חזרו ואמרו, דמויות מעוותות, שרק עקב הקרבה המשפחתית יכול היה מתושלח הזקן לדמות יצורים אלה לבשר מבשרו. אמו, אביו, סביו וסבותיו, אחיו שנהרג במלחמה ואחותו שהתאבדה זמן קצר לאחר מכן, כולם היו שם, "מחכים לך....". האם זה יתכן, חשב לעצמו מתושלח? האם יתכן שאני בעצם...מת?! וכאילו שמעה את מחשבותיו, אחותו הקטנה שמאז מתה לא השתנתה אפילו לא קצת, הסתובבה וענתה לו....

Zeitonie

New member
היא הסתובבה וענתה לו..

אבל מתושלח (!!) אפילו לא שמע מה היא אומרת, מאחר וחד עם השתמרותה היוצאת דופן, הוא גילה כי פניה אינם מה שהם נראים מאחור.. [לא, ברצינות, אם היא הייתה צריכה להסתובב כדי לענות לו, אז איך הוא ראה שהיא לא השתנתה בכלל? נו, מילא]

מלאכית16

New member
o_O../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif../images/Emo209.gif

"כן, מתושלח, גם זמנך הגיע... זמנך להתאחד עם משפחתך. זמנך להיות עוד קורבן נוסף לנדרו של אביו של אביו של סבך. נדר שהוא נדר לשטן, נדר שהמיט על משפחתינו רק קלון, סבל ומוות נוראי.." אחותו עצרה, כאילו כל מילה היוצאת מפיה כל כך קשה לביטוי שהיא שואבת ממנה את כל כוחותיה. מתושלח הביט סביבו בתדהמה. אבי אביו של סבא שלו נדר נדר עם השטן? מה כבר יכול בן תמותה פשוט לבקש מהשטן? ולמה שהוא ירצה שכל השושלת שלו תסבול מכך? אחותו לקחה נשימה עמוקה וחזרה לדבר - "אבי אביו של סבך רצה מהשטן רק...." (מה הוא רצה מהשטן?? כל זאת ועוד בפרק הבא של סדרת הטלוויזיה המצליחהההה שלנו...
)

Shiri from the block

Active member
"רק... מנוי שנתי לבורגר קינג!!!" (יעני אוכל בחינם../images/Emo3.gif) המתושלח היה בשוק. "המבורגר?" חשב לעצמו אך לפני שהספיק עוד לחשוב אחותי המשיכה לדבר "אבי אביו של סבך נדר נדר שהוא יאכל רק המבורגר למשך כל חייו והשטן קיבל את בקשת אבי אביו של סבך, ונתן לו מנוי שנתי לבורגר קינג אך בסופו של דבר אבי אביו של סבך כבר לא היה מסוגל לאכול את זה יותר ואחרי התלבטויות רבות הוא אכל משו אחר.." המתושלח שעדיין היה בשוק שהסיבה שהוא פה היא בגלל המבורגר, התקשה להאמין שכל זה אמיתי.. שהוא לא חולם. מה הקשר בריטני ספירס, מערה והמבוגר..? "אז השטן החליט להעניש אותו" המשיכה אחותו "והוא קילל את כל דורות משפחתנו!" סתם רציתי להכניס קצת הומור../images/Emo6.gif המשיכו../images/Emo152.gif

Thestral

New member
היה אפשר לעשות שרשור יומולדת../images/Emo108.gif

אבל כולם זונות אז מה זה משנה כבר

Thestral

New member
חמודה,../images/Emo108.gif../images/Emo176.gif

אם החופש קורא לך מכל הכבישים, הייתי מציע לך לבדוק שאני לא מאחוריך כשאת מפזזת אל עבר מעבר החציה

למעלה