מאחר וקצת משעמם........

מאחר וקצת משעמם........

אז החלטתי להשתעשע בתשובותיכם.... מה אתם מעדיפים? בלונד/שחור - YES/כבלים - קפה עלית/נסטלה - סקס פרוע/עדין - שלמה ארצי/ברי סחרוף (או מה שבא לכם) - לישון ישר/אלכסון - ארוחת בוקר eggs&bacon/דנונה גרנולה- פיצה דקה/עבה - סמים קלים/אלכוהול - גנבתי את הרעיון ממקום אחר אבל מעניין לשמוע את דעתכם...

L M A E

New member
היי

שחור מעדיפה סטריאו נסטלה סקס..גם וגם שלמה ארצי לישון איך שבא לי לא אוכלת ארוחת בוקר פיצה עבה אלכוהול

לישון באלכסון..

שלמה ארצי,נס לא משנה רק גרגרים וחזק.. סקס לרוב עדין..אין לי כבלים.. ארוחת בוקר סטייל בית מלון ופיצה דקה דקה.. אהה ולא שחור ולא בלונד רק שטני... אחלה בוקר מתוקה..

YOUNG man

New member
אני עונה....

בלונד/שחור - YES/כבלים - yes קפה עלית/נסטלה - קפה עלית סקס פרוע/עדין - סקס עדין וחושני שלמה ארצי/ברי סחרוף (או מה שבא לכם) - שייגעצ לישון ישר/אלכסון - ישר ארוחת בוקר eggs&bacon/דנונה גרנולה- מצטער אבל אני אוכל עוגיה ושוקו פיצה דקה/עבה - עבה סמים קלים/אלכוהול - אלכוהול

Smileyyy

New member
..........

שחור כבלים נסטלה עדין שלמה ארצי לישון ישר eggs&bacon פיצה דקה לא סמים ולא אלכוהול :)

בכלל בכלל לא משעמם ../images/Emo13.gif

מה אתם מעדיפים? בלונד/שחור
שחור כמובן YES/כבלים
לא זה ולא זה, אבל אם כבר אז YES קפה עלית/נסטלה
אפשר טסטרס צ'וייס? (מתחכמת) סקס פרוע/עדין
תלוי שלמה ארצי/ברי סחרוף (או מה שבא לכם)
לא בא לי כרגע
לישון ישר/אלכסון
אלכסון ברור לא? ארוחת בוקר eggs&bacon/דנונה גרנולה
גרנולה פיצה דקה/עבה
דקה סמים קלים/אלכוהול
אלכוהול גנבתי את הרעיון ממקום אחר אבל מעניין לשמוע את דעתכם...
גנבת סקרים !! אבל לא נורא, בטח גם הם גנבו חחחחח סתאאאםם לילה טוב :)

מיואשת3

New member
מה שהשיעמום.....

מעולל נו. בלונד/שחור....
אפ פעם לא יחסית לזה חשיבות. קפה/נס...קפה קפה קפה.....ונס קטן לא היה מזיק לי. סקס פרוע/עדין.....נו זה כבר תלוי בטיב המילוי. שלמה/ברי...שלמההההה ישר/אלכסון.....אלכסון בלי ספק. ארוחת בוקר......סורי על זה דילגתי מזמן. פיצה....לא אוהבת. סמים/אלכוהול......אלכוהול. תתביישי לך גנבת

טוב אז עכשיו תורי....

בלונד/שחור - שחוררררררררר YES/כבלים - יס יס יס קפה עלית/נסטלה - לא משנה מה העיקר שיהיה חזק! סקס פרוע/עדין - תלוי במוזה שלמה ארצי/ברי סחרוף (או מה שבא לכם) -אם כבר אהוד בנאי לישון ישר/אלכסון - לא משנה אבל שיהיה על הבטן ארוחת בוקר eggs&bacon/דנונה גרנולה- לא הכי אוהבת לאכול על הבוקר אבל שיהיה גרונלה פיצה דקה/עבה - דקה ושתהיה פריכה סמים קלים/אלכוהול - תלוי איפה מתי ובאנשים שאיתי....
אהה וברוכים הבאים לכל החדשים למינהם...

S H I L G I

New member
נמ

שחור כבלים נסטלה -- ברי סחרוף אלכסון דנונה גרנולה..לא אוכלת חזיר
פיצה עבה אלכוהול

למעלה