מאחר ופסח מגיע.................

מאחר ופסח מגיע.................

ובקושיות הסכינן....!! הייתי רוצה לשאול לדעת בעליי הניסיון שביינכם אני פרוד זה מכבר כ1 שנה בחצי השנה האחרנה אני חי עם אישה מקסימה (גרושה+1) אמי בתקופת מעבר לכן אני גר בביתה כרגע אני רוצה לשכור לי בית משלי ובכל פעם שאני מעלה את הנושא אני מקבל
לעניות דעתי עדיין מוקדם מדיי כדיי שאשא באחריות של אישה +ילד מה עוד שפצעיי העבר לא הגלידו עדיין ראוי עוד לציין שמאז שעזבתי את הבית לא חייתי את הלבד של עצמי ורודפת אותי כל הזמן ההרגשה שאני חייב את התקופה של הלבד לעצמי אני מאוד אוהב את האישה שאיתי כרגע אבל אהיה כנה ואומר שאני מרגיש בין הפטיש לסדן אשמח לשמוע בעצתכם המנוסים שהיו בתקופה שאני נמצא בה כרגע אני מודה לכם מראש זאב

אז ככה

תמיד רצוי לדעת מי כותב לך כי לא כל מה שטוב לי טוב לך. אני צפרית (תחביב אמיתי). ומה למדתי?! "אילוף ציפור בר בשטח" עדיף על "כליאת ציפור בר בכלוב". אני חושבת שלא כדאי לגברת ללחוץ עליך כי אם היא תמשיך ככה בסוף תעזוב אותה, אבל אז זו תהיה פרידה עם משקעים. הרי תמשיך לבוא אליה גם אם יש לך בית משלך, לא? יש הרבה כיף בשני בתים. הגברת רוצה תחושת בית מהסוג הנורמטיבי. אולי היא לא מכירה דרך אחרת. אז שתנסה. חוץ מזה, ישנה גם העצה מהסוג השכיח - שתעשה מה שמתאים לך כי אם לא תהיה מאושר עם החיים שלך, אין סיכוי שתהיה מאושר עם הגברת לאורך זמן. היא יורה לעצמה ברגל. ככה דעתי.

s h o o s h a

New member
הקושיה החמישית

היכן גרת בטרם הכרת את האישה הנוכחית? (אתה מספר כי אתה פרוד שנה) ולעצם תהייתך טרם טעמת טעמו של ה"חופש" ומייד עם פרידה אחת הכנסת את עצמך למערכת זוגית חדשה לא עבר זמן רב והיא מבקשת למסד את הקשר (כן, מגורים משותפים הנם סוג של מיסוד) עצתי לך- היה היכן שאתה עכשיו (מניחה שבדירה משלך) תן, כדבריך, לפצעי העבר להגליד תן לעצמך את הזמן לעכל את המצב החדש בו אתה נמצא אם היא אוהבת אותך ורוצה בך, היא תגלה והבנה ואורך רוח (ולא שאתה מעמיד אותה למבחן, אלא שאתה צריך לעשות למען עצמך בראש וראשונה. סיים את הליך הגירושין שבו אתה מצוי כעת (פרוד=בהליכי גירושין, להבנתי), קח לך את הזמן שלך, קח נשימות עמוקות של "רווקות מתחדשת" ורק אחרי שתהיה בשל (ואת זה תרגיש בפנים, עמוק) תתחיל לחשוב על מיסוד זוגיות חדשה. בהצלחה

תלוי איזה מין טיפוס אתה...

שב עם עצמך ותחשוב איזה מין טיפוס אתה, אם טוב לך להיות עצמאי, ציפור דרור, אוהב את השקט והלבד שלך אז אל תקפוץ על "החתונה" תרתיי משמע, קח את הזמן, תן לעצמך להנות מהחיים ה"טובים" בלי מחויבות ותראה לאן הרוח נושבת, אבל, אם אתה כמוני שלא יכול בלי זוגיות, קצת תלותי, אוהב שיש לצידך מישהי שדואגת לך, מישהי שאיכפת לה ממך אז לך על זה ואפילו תעבור לגור איתה !!!, ככה תחלים מהגירושים הרבה יותר מהר, וכל זה מניסיון, גם כשאני הייתי פרוד, חצי שנה אחריי שגרושתי עזבה אותי, הכרתי אישה נהדרת עם ילדה אחת ומאד התלבטתי מה לעשות, רצה הגורל ו-3 חודשים אחרי ההיכרות שלנו נגמר לי החוזה בדירה השכורה אז בשיא הטבעיות עברתי לגור איתה וזה לא היה קל בכלל, היו לי המון לבטים, לא ידעתי מה לעשות, למרות שלא נירפאתי מהגירושים האלה, האמת היא שעד היום שאנחנו כבר שנתיים ביחד, לא נרפאתי מהם, ככה שזה עניין של זמן וזה אינדיבידואלי, לך בעקבות הלב שלך, אם היא אישה טובה וטוב לך במחיצתה, אז לך על זה ואל תחשוב יותר מידיי... סטטיסטית הוכח שגברים גרושים מתחילים זוגיות הרבה יותר מוקדם מנשים גרושות ככה שגם הסטטיסטיקה לצידך, והנה לך עצה של גבר שהיה במצב שלך. בהצלחה.

הניסיון אומר לעשות מה שמרגיש

ולא לעשות מה שלא מרגיש..לך עם הרצון שלך לעצמך!

תודה לכל מי שטרח וענה.......

תרמתם לי הרבה....! אשתמש בעצתכם בתבונה הזאב

למעלה