מאחר ואני משתתף.................

סורמלו

New member
מאחר ואני משתתף.................

בהרבה פורומים,אני נאלץ להחליף שמות בצורה די מהירה,משום שאין לי ענין שמישהוא שהתווכחתי איתו בנושא אחר ילך איתי יחד לבעיות הקשות והאישיות שאיתן אני מתחלק רק בפורום הנוכחי!!אני גבר כבן 43 ,סובל מתלישת שיער מגיל העשרה בצורה קשה,תודות להורים שלי שעצמו עין הדבר נגרר ונגרר עד לצבא,וחזר מספר שנים אח"כ,עד היום בעצימות נמוכה יותר!,סובל מדיכאונות קלים,חרדות מקשרים,נוטל סרוקסט שעוזר חלקית,אבל כבר הוסיף לי כ3 ק"ג לגוף,לא הצלחתי לצור משפחה ונראה לי שלא אצליח,מזלי שיש לי חוש הומור חזק,דמיון פורה,יכולת הקשבה וביטוי שעוזרים לי במעט.בצבא עברתי משבר קשה, ולא מספיק,גם אבי האהוב נפטר בזמן שרותי בצבא!מעולם לא פניתי לרשויות הצבא,יצאתי מהצבא "תלוש" לחלוטין,החיים שלי נגררים,אני עובד,מקבל טפול בסרוקסט בשלוב שיחות,יש ימים בסדר ויש ימים נוראים של כעס נורא על הסביבה,עצמי,נשים,הורים.....................

.אחת

New member
למה שלא תחזיק יותר מחשבון אחד בתפוז

כשכל חשבון ישמש אותך לצרכים שונים? אחד לכאן, ואחד לשאר, למשל? זה בטח יותר קל מלהחליף שמות כל פעם מחדש. כמה זמן אתה כבר בטיפול? אם זה שנים וזה לא עוזר, אולי כדאי לנסות טיפול אחר/אצל מישהו אחר?

סורמלו

New member
חשבתי על זה.............../images/Emo120.gif

אני בטפול פסיכיאטרי+שיחות כבר כשנתיים בערך מאז שהיתה החמרה במצבי כתוצאה מהתמוטטות בעבודה,זוהי תקופה קצרה יחסית,אומנם הייתי פה ושם במשך חיי אצל פסיכולוג זה או אחר,אך לא יכלתי להפתח,התביישתי ומוזר שדווקא בעקבות ההחמרה נפתחתי לכל הנושאים שנינצרו עמוק בלב מטרום הצבא לצבא ואילך!!

.אחת

New member
לא סתם הצבא הוא מקום שהרבה מתמוטטים

בו. זהו סיר לחץ. גם ההתמוטטות שלי היתה בצבא.

סורמלו -ביאזה שהוא מקום אני נורא

מיזדהה איתך לא ידעודעת למה,אולי בגלל הצבא שגם כן אני עברתי משהר מאוד חד וקשה לקראת השחרור, אותי הנעורים שלך גיל העשרה, אולי משהו מעבר לזה אך יש בי הזדהות אמוד עמוקה איתך- ושו ב אין ממש משג מדויק ממה ולמה. מי יתן ותמצא את האושר והדרך אל האור? אמן! אוהבת ושבת שלום- מיקי(זה השם שלי נעים מאוד)

סורמלו

New member
תודה לך מתוקה............

חזרתי מסבוב אלכוהול{אסור לי בגלל הכדורים} ומצאתי את הודעתך!עשה לי טוב בלב!מלבד זאת התבשרתי כי דודתי נפטרה היום בגיל 74 !דודתי שלקתה בסכיזופרניה בגיל 20 ,היתה אחות רחמניה,עברה אישפוזים קשים שכללו מכות חשמל כפי שהיה נהוג בזמנו!היתה נשמה טובה ואחות לאבי שנפטר מזמן,סבלה וסבלה והיום הקיץ הקץ על סבלה,אלוהים נתן מזור לנפש הסובלת!!אני נפרד ממך נפש טובה!!!!

סורמלו שלנו -רק הטובים סובלים../images/Emo10.gif

מאוד מישתתפת בצערך, בקשר לדודה שהיתה אם רחמנייה ורק סבלה כל חייה, תמיד הטובים סובלים. מה שולמך חוץ מזה? איך אתה מרגיש? מה אתה מרגש? מחזרת אותך מכאן עד כמה שאני יכולה ושולחת לך חיבוק ענק. אוהבת - מיקי.

למעלה