א אורוש47 New member 13/5/05 #41 הווווו היופיייייייייייייייייייייייי קארין טנקססססססססססססססס איזה תמונות יפווותתתתתתתתתתתתתתת קארין ילדה גסה *מואהאהאהאה* חה. אבל לודעת, אני היחידה שלא אוהבת ממש את השיער שלו בתמונות סטודיו *בורחת* טנקס קארינע זה עזר
הווווו היופיייייייייייייייייייייייי קארין טנקססססססססססססססס איזה תמונות יפווותתתתתתתתתתתתתתת קארין ילדה גסה *מואהאהאהאה* חה. אבל לודעת, אני היחידה שלא אוהבת ממש את השיער שלו בתמונות סטודיו *בורחת* טנקס קארינע זה עזר
B BrowN EyeD GirL1 New member 13/5/05 #42 you welcome!../images/Emo13.gif נו מילא.מה לעשות שאני אכן ילדה גסה?חחח אי אפשר לעשות הרבה...זה באופי שלי..חחחח ..ואממ גמני לא הכי אהבתי ת'שיער שלו בתמונות סטודיו..הוא קצת נפוח משום מה..
you welcome!../images/Emo13.gif נו מילא.מה לעשות שאני אכן ילדה גסה?חחח אי אפשר לעשות הרבה...זה באופי שלי..חחחח ..ואממ גמני לא הכי אהבתי ת'שיער שלו בתמונות סטודיו..הוא קצת נפוח משום מה..
א אורוש47 New member 13/5/05 #43 כן, הוא גם כאילו אממ..... בזווית מו זרה כזו וזה בסדר, אנחנו אוהבים אותך גם אםאת גסה זה חלק בלתי נפרד ממך. ( ) I wish I wish I wish I wishhhhhh (נו סליחה רדיוהד זה ממש טוב |מגלגלתעיניים|) Where do we go from here
כן, הוא גם כאילו אממ..... בזווית מו זרה כזו וזה בסדר, אנחנו אוהבים אותך גם אםאת גסה זה חלק בלתי נפרד ממך. ( ) I wish I wish I wish I wishhhhhh (נו סליחה רדיוהד זה ממש טוב |מגלגלתעיניים|) Where do we go from here
B BrowN EyeD GirL1 New member 13/5/05 #44 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif פיווווווווווו..*אנחת רווחה*...שמחה לשמוע שהראש הכחול שלי לא לגורם לכן לתעב אותי.. ...
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif פיווווווווווו..*אנחת רווחה*...שמחה לשמוע שהראש הכחול שלי לא לגורם לכן לתעב אותי.. ...
B BrowN EyeD GirL1 New member 13/5/05 #47 ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif חחח כפרעלייך אוררר..
B BrowN EyeD GirL1 New member 14/5/05 #50 וואלה לא 'דעת..../images/Emo12.gif הנה המסן שלי..תוסיפי אם בא לך:[email protected]
א אורוש47 New member 14/5/05 #51 i've added u../images/Emo9.gif though i can't use it at the mo........ stupid cp oh btw my addy is [email protected]
i've added u../images/Emo9.gif though i can't use it at the mo........ stupid cp oh btw my addy is [email protected]
T The £unky §tar New member 13/5/05 #45 ../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifלמי שפיספסה../images/Emo26.gif יש היום שידור חוזר ב- 21:05