מאחורי הצלילים חוזרת...............

שקדי

New member
מאחורי הצלילים חוזרת...............

מתי כספי ושלמה גרוניך חוזרים לשתף פעולה ולכל מי שאהב כמוני את הצמד והתקליט עם צליליו הקסומים יש בהחלט למה לצפות............

אשור

New member
גם הבחורים מאפיקים יופיעו

ביחד עם שלישית שריד ו שלישית המעפיל,שברקע יופיעו אילקה ואביבה רווה. בסוף בסוף גם רם ונעמה!

magy

New member
התכוונתי לרן ונמה.?????

שזה רן אלירן ונחמה הנדל????? לא שמעתי על רם ונעמה...... ואיפה הם כל היתר.?????????????. חלפו עם רוח הקדים.........

magy

New member
אוי נטלי , נטלי........

שמתנגן כרגע ברקע.....עם הז´ילבר........הזל"י........ מבלי להבין את המילים אני שומעת את האהבה בקולו....... מי מוכן לכתוב את כל המילים בצרפתית?????????????

שקדי

New member
מקנא................../images/Emo5.gif

במי שאכלה אוכל סיני.......... ונזכר בסלט הטונה שאכלתי בימקום.........
אבל חולם......על שור הבר והלויתן השמורים לצדיקים

magy

New member
לו הייתי אגרול.........

שאת אוחזת באצבעות....ומקרבת אל פיך...........

magy

New member
ההמשך עשוי להיות מאד

אפלטוני......(ועם הפרוש של חונה........זה מאד לא אפלטוני) זוכר מה כתבה ?????????????
)))))))))))))

עיניים

New member
זהו??? פרשתם

לשינה אפלטונית? אף פעם אי אפשר לדעת מתי אתם פורשים. לא לימדו אתכם לומר לילה טוב לפני השינה? זה מפריע לאפלטוניזציה?

magy

New member
אני פה עינייייייייייייים

מקשיבה לגשם.......שיורד בחוץ גשם כבד..................

magy

New member
מנסה גם להבין את השינויים

שחלו בדף.......הסתרת שם........... הסתרת מסרים..... תגובות נפרדות...... עושים שינויים ולא מיידעים....... פתאום הכל שונה........ ולא יודעת למה זה משמש....... בדקתי.......וכלום לא השתנה.........

magy

New member
אוקי........הבנתי.........

אין צורך לשנות כלום.......שישאר ככה..............

magy

New member
דיברתי עברית....לא רומנית

נולדו פונקיות חדשות בפורום..... אבל הן נבדקו........וכדאי להשאיר הכל כמות שהיה........לא לשנות כלום ראי למעלה הסתרת הודעות הסתרת שם (בקשר למסרים) והודעות בעמוד נפרד....... פתאום שמתי לב שזה חדש...........

magy

New member
לא הודעות ..........תגובות........

הסתרת תגובות......תגובות.... בעמוד נפרד......... תתעלמי........אם את רוצה שהכל יישאר כמו שהיה.......

עיניים

New member
אבל, אהבתי

שהפכו את הדף בפורום - לדף אישי,,, שימי לב לכתוב: "עיניים, אין לך מסרים חדשים". אהבתי.

magy

New member
נכון.......ואת השם הזה.........

אפשר להסתיר אם רוצים............. בהסתרת שם.............ואז רשום רק.......שיש או אין הודעות....... ללא התייחסות אישית.............. זה נחמד..... אגב, יהושע , אף פעם......לא נוחר ............. מחכה נאמן......עד שאני מגיעה......... גם לא בוגד........ מחכה רק לי........ נשאר לי עוד חצי ממנו...........לבדוק......... ואני עוברת לאחר................. החצי הריק של המיטה......תמיד פנויי לסופר אחר..........שמוכן לבדר את לילותיי בכתיבתו ........

magy

New member
גם אני דיברתי אל שקדי....

אבל רק הקיר ענה לי......... הוא בטח נוחר.............מזמן.............
)))

למעלה