מאחורה

• פותח הנושא osgo
  • פורסם בתאריך

Butterfly86

New member
אני ניסיתי אנאלי ו...

החבר שלי הצליח לחדור בלי הרבה כאב או מאמצים. אני ממליצה לך שבתור התחלה תשכבי על הצד והוא מאחורייך-תנוחת כפית. ככה לדעתי ומנסיוני זה הכי פחות כואב והכי נוח בהתחלה. לא כל פעם אנחנו עושים אנאלי אבל גם כשאנחנו עושים את זה אז זה בלי קונדום. קודם כל לחבר שלי ממש לא אכפת הוא לא נגעל מכלום(ממש ממש מכלום) ודבר שני אני לוקחת גלולות ( כי שמעתי פעם שאפשר להכנס להריון גם אם הזרע נכנס לתוך מהרקטום) ככה שאין מה לפחד מהריון בלתי רצוי. שמנו קצת שמן תינוקות (אבל ממש קצת,אל תגזימי בכמויות) וזה פשוט החליק. חשוב גם שלא תהיה לחוצה כי השרירים צריכים להיות רפויים. מקווה שעזרתי. בהצלחה.

הולמס 30

New member
LOL ../images/Emo6.gif

בינגו <הולמס תוהה אם רק אצלו בינגו יוצר רצף אסוציאציות שנע מהאינתיפאדה הראשונה ועד אולם מלא בזקנות ב"חגורת התנ"ך">

luckycharm

New member
תודה שקראת לי זקן

בזמני עוד לא היו מבוקשים. אפילו כנאפה היה מותר לקנות ברחוב.

avilable

New member
בלי קונדום

זה שהחבר שלך לא נגעל זה יפה מאוד... אבל יש חיידקים ברקטום שיכולים ממש ממש להזיק לו ולאיבר מינו ממש ממש לא מומלץ... וכל הכבוד על ההתנסות :)

avilable

New member
זה לא מספיק...

מספיק מגע של מילי שנייה עם החיידקים שבאזור, זה סיכון די גבוה לדעתי ויכול לגרום לכל מיני זיהומים, עדיף להימנע..

daniella1980

New member
אבל לא צינת באף קטע

את הדבר הכי חשוב - האם נהנית?? כולן פה כאילו עסוקות בלאפשר *לו* לחדור, שיהיה *לו* נוח, שהחור לא יהיה קטן מידי *בשבילו*, שהחדירה תהיה חלקה ומקסימום שלך "לא יכאב יותר מידי". אם הייתי גבר לא הייתי חולמת לחדור למישהי לישבן בלי שהיא נהנית מזה בעצמה, לדוגמא הייתי בכיף חודרת לישבן של חופשיה:)

Butterfly86

New member
בנות לא נהנות מיזה,הן עושות את זה

רק בשביל הבן זוג...זאת לפחות דעתי. כי אם אני אוהבת את החבר שלי ואני יודעת שזה משהו שהוא רוצה ומשהו שהוא אוהב אז למה לא? זה לא דורש ממני הרבה,במיוחד כשזה לא כואב כל כך. קשה לי לחשוב שבנות יכולות ממש להתגרות מיזה ולהנות,כי תכלס אין לנו שם איזו נקודה רגישה כמו הדגדגן.

למעלה