מאז ועד היום

mendelson

New member
מאז ועד היום

תקשיבו אנשים אני לא מבין אתכם! אני בן 17.5 ומכיתה ה´ בערך שומע אביב גפן ממש הערצתי את הבן-אדם, אבל גם הוא כמו רבים וטובים התמסחר לו וכיום הוא לא מסוגל לחבר שיר אחד נורמלי. תגידו מה שתגידו מאז לילות לבנים הוא כבר לא מוציא שירים שרואיים לשמיעה ע"י אנשים שהגדירו או מגדירים את עצמם ילדי אור הירח. לאחרונה קראתי ראיון שלו לעיתון והוא דיבר על הדיסק החדש שלו שזה הולך להיות הדיסק של החיים אבל השיר שיצא לרדיו (שיר עצוב) ממש לא מספק ומוכיח שאביב לא יחזור להיות מה שהוא היה ושהוא כבר אחרי השיא. אז אחי ואחיותי, ילדי אור הירח באשר הם, דפדפו- יש בחוץ עוד הרבה אומנים!

אממממ

יש אמת כואבת ומגעילה בהרבה מהדברימ שלכ.. אבל הסתכלתי בכרטיס שלכ ואתה כותב רק פה.. אז למה זה היה טוב?

mendelson

New member
מצטער

מצטער שאני חדש כאן אבל היה חשוב לי להגיד את זה.

אממ קודם כל אז..

יש לכ זכות להגיד את מה אתה חושב.. דבר שני אם אתה חדש אז ברוכ הבא

KoKolita

New member
ברוך הבא! ../images/Emo39.gif

אני חייבת לשאול - האם שמך בא במקרה מתוך סולן שייגעצ - יובל מנדלסון?
סיוון

mendelson

New member
לא

אל עף חיבתי הרבה לשייגעצ מנדלסון זה סתם בא ממקום לא ידוע.

או.קי אני הולכת להיות מגעילה עכשיו

די פשוט די נמאסתם עם הקטע של אביב התמסחר ...בגלל שהוא שינה שתיים וחצי מילים בעורי עור טרחת בכלל להקשיב ליומן מסע? השיר מגיע לך יותר שהוא כ"כ עמוק הוא ממוסחר? אתה לא יודע על מה אתה מדבר! שיר עצוב הוא שיר ממסוחר שהוא כתב על סבתא שלו שיר שבא מעומק הנשמה? איך אתה לא מתביש? פשוט נמאסתם כבר עם הקטע הזה אביב הוא יוצא הוא כותב בשביל עצמו לא נוח לך אל תקשיב לשירים שלו אני איישת מאוד אהבתי והתחברתי לשיר עצוב נמאסתם כבר פשוט נמאסתם

darksideonline

New member
גלי תקראי זה חשוב

אני בתור אחד שלא שומע כלום אבל ממש כלום חוץ מאביב גפן בארץ הזאת(ויובל בנאי הגאון מלידה האב הרוחני של אביב) אומר לך בפה פוער שאביב ממוסחר ולא אומר לך זאת על דעת עצמי כי אביב אמר בעצמו שהוא ממוסחר כבר ממזמן וכל מה שהוא עושה זה רק בשביל הכסף וקצת בשביל הקהל שלו(סוף ציטוט) זה לא אומר שצריך להפסיק להעריך אותו,הדיסק הקרב תראי שלטי חוצות בכל חור "ממנטו מורי" וראיונות אצל יאירים לפידים למינהם - סו וואט שיעשה מה שבא לו.שיהיה חופשי זה יותר חשוב

טוצה

New member
נכון אתה צודק....

אביב גפן חופשי לעשות מה שהוא רוצה.. לא צריך להעריך אותו פחות בגלל שהוא כותב ושר בעיקר בשביל הכסף.

מלנכולי

New member
תגובה בקשר למסחרה !

תראה מר מנהל חביב, אביב לא ממוסחר, אביב התבגר, יש הבדל אמנם הקהל של אביב מורכב מהמון ילדים בני 14, אבל אביב כבר ממזמן לא מדבר אל הגיל הזה, הוא דיב אליו פעם, היום פחות הילדים האלו רוצים את אביב של אור הירח ועכשיו מעונן אבל מה לעשות, עוד לא נולד המניאק שיכול לעצור את הזמן הבן אדם בן 29, ואם כבר מדברים על מסחור, שהמוני ילדים הולכים עם חולצות של אביב גפן, שרשראות של אביב גפן וצמידים ומה לא.. אז זה נקרא מסחרה, קהל של ילדים ובעיקר ילדות שצורח ועושה מגפן ממוסחר אז נא לקבל ת´עובדה הברורה אביב לא התמסחר, אביב התבגר !

darksideonline

New member
למה קשה לכם לקבל את זה

ולמה אני צריך לחזור על זה שאביב אמר זאת בעצמו שהוא ממוסחר? ומה הקשר לזה שהוא בן 29 לזה שהוא התבגר ולא מדבר אל הנוער? רוב הקהל זה נוער כך זה היה וכך זה גם עכשיו,ואותם ילדים לא היו קונים חולצות אם זה לא היה נמכר..... בברכת "אביב התבגר" אופיר

מלנכולי

New member
עוד נקודה למחשבה

כמעט כל הופעה שאביב נותן היא מושקעת, עם פירוטכניקה,אורות , וכדומה את הדיסקים שלו הוא מפיק לא בארץ, אלה באולפנים יקרים בחו´´ל ובשביל כל הסיבות האלו צריך כסף..... וכסף עושים ממסחר.....אין מה לעשות אלו החיים

darksideonline

New member
ועוד משהו

מאז שאביב אמר שהוא לא מתראיין עוד לעיתוני נוער הוא צולם לכותרת העיתורן של מעריב לנוער כ 5 פעמים, כבר השגת את החולצה של ממנטו מורי? או אחד מדיסקים שאביב מוכר בכניסה להופעות בהן הוא מקבל אחוזים לא קטנים?

mendelson

New member
יקירתי

אני מאוד שמח שאת אוהבת את השירים שלו אבל בכל זאת אני לא אחד שלא מבין כלום באביב גפן. גם אני הייתי בקטע הזה של "אביב המלך" אבל יצאתי מזה רק בגלל שהכרתי במציאות- הוא ה-ת-מ-ס-ח-ר! אני יודע שקשה לקבל את זה אבל באמת שאני תומך בזה שתרענני את סיפריית הדיסקים שלך, קני בוב דילן למשל הוא ההשראה של אביב גפן או הדלתות (the doors בלעז) ומדי פעם ככה איזה פעם בחודש עשי לעצמך איזה ערב אביב גפן לזכר הימים הטובים.

NoRmALy iNsAnE

New member
לפי דעתי.....

את ממש ממש ממש צודקת! מה ז\ה כל הביקורת הזו?!... את צודקת!.... אף אחד לא מכריח אותך להקשיב לשירים שלו...

די להיות כ"כ מגעילים

אתם לא מבינים שאין לכם חצי מושג במוזיקה ..וואו אופיר יובל בנאי מי שמע? אביב לא כותב בשבילכם זוכירם מה הוא אמר אחרי עורי עור? הוא שם עלכם זין הוא כותב בראש ובראשונה בשבילו ויוצר לא יכול ליצור יצירה ממוסחרת ושיר עצוב הוא כ"כ יפה וכ"כ מרגש וכ"כ עמוק שאיך אפשר להגיד שהוא ממוסחר? הבן אדם כתב על סבתא שלו, על מוות,על פרידה ואתם טוענים שהוא ממוסחר די כבר..לא נמאס לכם? הגזמתם כבר..זה הפך לקטע ממש מכוער..הוא עוד לא הוציא את הדיסק שנושא נושא כ"כ רגיש וכ"כ אונברסלי ואתם ישר מותחים ביקורת ..ואגב אני אוהבת את הדיסק הראשון של אביב יותר מהשאר אבל אני לעולם לא אמתח כזו ביקורת..אבל עזוב, אתה לא כותב ככה שאין לך מושג מה ההרגשה שטוענים שזה ממוסחר

mendelson

New member
תאמיני לי

אם אביב היה כותב בשביל עצמו אני עדיין הייתי מעריץ שרוף שלו הבעיה שהוא מעוניין ללכת על כל הקופה ולהכניס תחת סככתו כל אחד. אבל זה לא הקטע של רוק אמיתי, זה לא מוזיקה שבאה מהנשמה זה הרב הרבה פחות מזה.

אתה ממש אבל ממש הגזמת

תגיד אתה גנוב או מה? "לא כותב בשביל עצמו" הוא כתב אתה שיר של סבתא שלו שנפטרה תאמין לי שזה בשביל עצמו והשיר הזה חדר עמוק להרבה אנשים ויצר הזדהות גדולה פשוט אל תקשיב לו אם כל מה שיש לך זה ביקורת נמאסת אתה לא מבין? נ-מ-א-ס-ת

darksideonline

New member
גלי חבל שאת לא מנסה להבין מה מסבירי

רים לך, אביב אמר את זה בעצמו שהוא ממוסחר,יובל בנאי ?זו דוגמא הכי טובה בעולם לאדם לא ממוסחר וכמו שאמרת "מי שומע" את צודקת הוא לא מופיע בכיכרות כדי להשמיע את הסינגל החדש שלו כי יש לו כבוד,חוץ מזה את מכירה אותו בכלל? לא נראה לי כי הוא התחיל את הקריירה שלו עוד לפני שאני ואת נולדנו כדאי קצת לשמוע ולהבין במקום להגיד "מי שומע" הבנאדם הוציא יותר דיסקים מאביב הוא הפיק אלבומים ל"איפה הילד" בשיא תשושתם ואחרי אותם דיסקים הם נעשו יותר מוצלחים,יש לו 14 אלבומים מאחוריו,את מכירה את משינה? הלהקה הכי שקמה פה ושתקום במתיים השנים הקרובות? אם את לא מכירה אז לא לדבר עליו.תודה

למעלה