מאז הטרנספר....

.המוסד

New member
אתה מתנגד כי אתה לא רוצה לומר

טעיתי, ישראל תוציא את הכסף הזה בכל מקרה, אם בפיצויים להרוגים אם באיסוף מודיעין אם בחיסולים אם בלחימה בשטחים אם לאנשי המילואים היא תוציא את הכסף הזה, דבר זה יוריד לישראל בעייה אחת מהראש לנצח נצחים, שים לב איום הדמוגרפיה יעלם, יהיו פה פחות שלוש וחצי מיליון צרכני מים שלוש וחצי מיליון פחות סיכונים ביטחוניים(אני יודע שזה נשמע קשה) אחר כך יהיה הרבה יותר קל לארגן הכל במדינה הזאת, מדוע אתה מתנגד? אפשר להעביר את הכסף לחינוך? אפשר, אבל אפשר לעשות הפרטה ואת כספי ההפרטות להעביר לחינוך, אפשר להביא את הכסף לצרכים סוציאליים? אפשר, אפשר גם להגדיל את התחרות במשק ולצמצם את המובטלים, טרנספר רק יעזור לכל אלו, הוא רק יועיל, הוא מהלך נכון אסטרטגית שישאיר את ישראל ברוב יהודי כמעט מוחלט ויסיר את איום הדמוגרפיה לתמיד, הוא אפשרי והוא בר ביצוע ונכונו לו סיכויי הצלחה גבוהים (בהנחה שישראל תפעל כמו שצריך) היא ישאיר את ישראל מחוזקת בגבולות מעולים יציבים וחזקים כשהגולן הוא קו המגן בצפון חצי האי סיני מגן בדרום ונהר הירדן במרכז, כשמאחוריו נמצאת מדינה ידידותית ומי יודע אחרי הטרנספר וההסכמים שיתלוו לו גם חזקה ופרו ישראלית בקיצור אם תשקול ברצינות את העלות תועלת שבהשקעת הכסף הזה בדרכים שלך ובדרכים של הטרנספר התועלת שבטרנספר עולה עשרות מונים על העלות שלה ועל התועלת שבדרך שלך, אז עשה טיפה חושבים, אבל באמת תחשוב ותגיד לעצמך למה אני נגד זה בעצם? כנראה שהתשובה תהיה "לא רוצה לגלות שחייתי בשקר כל הזמן" אם יש לך טיעון רלוונטי אשמח לשמוע

EverMan

New member
אל תאמין לכל מה שאתה קורא בעיתון

יודע מה , קח את המבחן המעשי. לך לכל תושב הארץ שהוא לא יהודי תשאל אותו אם תמורת הסכום הנתון הוא מוכן לעזוב .. תראה שלא .. זה פשוט לא ריאליסטי. אתה משחק במשחקי הסימולציה שלך שוב במקום להיות במציאות !

.המוסד

New member
ענבר רובין ידידי שמתעקש להתעלם

מהמציאות, אם יבוא אלייך מישהו ויאמר שהוא רוצה לתת רבע מהארץ לכמה טרוריסטים פלוס ירושלים פלוס הכנסת מספר ערבים פלוס פיצויים לטרוריסטים? ברור שלא אבל אם יציגו את זה כהסכם שלום כגן עדן אתה תמשיך ואתה עדיין ממשיך להאמין לזה גם אחרי 9 שנים של פיגועים בעזרת קצת תעמולה ממש קצת, וקצת כסף ממש לא הרבה (הרבה פחות ממה שחשבתי בהתחלה) אפשר לעודד את הגירתם של ערביי יש"ע לחו"ל בעיקר לירדן עם הסכם חשאי עם הירדנים, זה אפשרי בערביי ישראל נטפל אחר כך, אבל זה אפשרי, ואתה אומר "גם אם זה אפשרי אני לא מסכים" אתה רואה אתה בורח מזה, אבל עזוב הכל איזה הוכחה אני צריך לתת לך כדי שרעיון זה אפשרי? נתונים על עזיבת ערבים את הרש"פ היכולת הכלכלית שלהם? היכולת הכלכלית שלנו? אם אני אתן לך את כל אלו תאמר "אני איתך" ? לא, למה לא? כי אתה לא רוצה לעבור למחנה שכל כך נחות וטיפשי בעינייך(ואל תאמר לי שזה לא נכון) אז מה אם אני נותן לך את כל אלו אתה איתי?

EverMan

New member
אם מה שאתה אומר

היה מבוסס על המציאות הייתי מצטרף לרעיון אם הוא היה נראה לי. אבל הוא לא מציאותי. ואתה מדבר שטויות על אנשים שאתה לא מכיר. אף ערבי לא יעזוב את הארץ בשביל כסף בדיוק כמו שאתה לא. אתה מתעלם מהמציאת לחלוטין. אם הרעיון שלך היה ולו מציאותי אפילו קצת הייתי אולי מצטרף אליו. אבל הוא לא ריאליסטי ורואים שאתה לא מכיר את הפרטנר שלך. אז תפסיק לזבל"ש על עניינים שאתה לא מבין

שמאלני

New member
n את רואה שיש אנשים לא שפוים...

יש כל מיני במדינה הזאת מה לעשות. ככה הם חושבים שאפשר לעשות לפלסטינים טרנספר איי אני אומר למה לא אם היה אפשר בכייף. רק תגידו לי למה שביבי היה בשלטון הוא לא עשה טרנספר למה ששרון כעת בשלטון הוא לא עושה טרנספר?

~n~

New member
זה דווקא כן חכם

ולא עושים טרנספר פשוט כי אי אפשר. שמאלנים הם יהודים בדיוק כמוכם, תבינו את זה כבר!!!!! אנחנו בדיוק באותו צד כמוכם. אם היו משחדים אותך שתעזוב היית עוזב? לא.. ולמה לא? כי זה הבית שלך אז באותה מידה זה גם הבית שלהם ולא בהכאח שיש לכולם לאן ללכת.

Ergil

New member
לא, שמאלנים

הם יהודים שמשהו במבנה הגנטי שלהם גורם להם לניסיונות התאבדות, ומכיוון שהם כאלה לא אנוכיים, הם מנסים להרוג גם את העם שלהם ביחד איתם.

פרסקי

New member
חפשי את המילה "מוסריות"

ו"הומניטריות" ב"אבן שושן". את חושבת שזה מוסרי לקחת תושבים שחיים בתוך מיעוט קיצוני ולגרש אותם מהארץ שלהם שיש להם זכות קיום וזכות חיים במדינה של עצמם וחיים עצמאיים וזכות לפרנס את עצמם. האם את חושבת שזה אנושי לקחת אזרח פשוט ולהוציא אותו מהבית בכח בגלל כמה קיצוניים. אני חושב שזה לא מוסרי וגם אני אתן לך טיפ קטן- אם תרצי לדעת איך אדם ירגיש כאשר יוציאו אותו מביתו מבלי שעשה כלום ומבלי משפט צדק פשוט תציבי את עצמך במקומו ואז תגלי את האמת ואז תביני את הכאב ואת הרגש. נכון שהמצב מתסכל אבל זו לא סיבה לפגוע באזרחים חפים מפשע ונכון גם פוגעים באזרחים שלנו שהם גם חפים מפשע אבל אם את פוגעת באזרחים חפים מפשע את בדיוק כמו ה"ערבים". דרך אגב, את חושבת שלאחר שתגרשי עוד פעם את "הערבים" מהמדינה יהיה לך שקט ולא יהיו פיגועים, אז הרי שאת טועה. כי "ערבים" שגירשת אותם ירצו להתנקם בך והם יתנקמו בך מחוץ לגבולות מדינת ישראל ואולי הם לא יפגעו בך אבל יפגעו בחיילים בגלל הרעיון שלך. ישנם מלא דרכים להכנס למדינת ישראל גם עם גדר לדוגמא גבול ישראל מצרים שחוצים אותו בים וגם ניתן לעבור את הגבול מסיני- הגבול מסומן ע"י אבנים מסכנות שכל אדם שרק רוצה יכול לעבור אותן אז מה תשימי גם שם גדר?! וחוצמזה גם אם יהיה גדר מערכת ניתן לעבור מתחתיו, דרכו הרי צה"ל לא יכול באמת להשתלט על כל שטחה של מדינת ישראל ולשמור שלא יחדור אפילו מחבל אחד- אז הנה לך רעיון נחמד- לנסות ולהגיע לאיזה שהוא הסדר עם הפלשתינאים יכול להיות ערפאת או מי שיבוא אחריו ואז אותו מנהיג ישתלט על המחבלים(המיעוט שאמרתי) ויכניס אותם לכלא ואז את תכלי לחיות בשקט ולא בפחד. ונראה לי שמה שאת רשמת הוא לא דווקא בגלל הפיגועים אלא מתוך אינטרס לגור בשטחים שאינם שייכים למדינת ישראל. שטחים כבושים שלא שלך ואת רוצה לגור בהם והדרך הכי קלה היא לתרץ את זה ע"י פיגועים ואנשים מתים. ורק שתדעי שלא רק לנו נהרגים אנשים חפים מפשע. פרסקי לשלום!

EverMan

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד !!!! ../images/Emo45.gif

מצוין ! שיקפת את דעותי בצורה נהדרת ! מה שלא היה לי כח לכתוב כתבת במקומי :)

.המוסד

New member
במיעוט הקיצוני תומכים 86 אחוז

מהפלשתינים...יש לך הגדרות נורא יפות בקשר למיעוט... ומה דעתך על טרנספר מרצון

אבנר.

New member
המוסד וענבר....!

עד כמה שזה נשמע לך תמוהה ענבר, הטררנספר ריאלי! ואולי אתה, המוסד, אני ועוד הרבה יהודים טובים -לא נעזוב, שמעתי לצערי הי אלו קולות של אנשים שנמאס להם, והם רוצים לעזוב. -כן, לצערנו -גם אצלנו יש כאלו שרוצים לעזוב, ואני התכתבתי גם באינטרנט אם אנשים שחושבים להגר. -כך שאני יודע בודאות שיש כאלו. ואם ליהודים שחיים במצב כלכלי פי אלף טוב מהערבים שגרים ביש"ע -לחלקם נמאס מהמצב הבטחוני והם רוצים להגר, אז אפשר לתאר כמה ערבים כאלו יש, ששם רמת החיים היא פי אלף נמוכה, ועוד בעיות הביטחון שלהם גדולות משלנו, אחת הבעיות הגדולות שלהם זה הסגר והכתר, כך שיש להם בעיות גישה גדולות בין הערים, תדמיינו את זה אצלנו, אי אפשרות לעבור בין עיר לשכנתה, חוסר יכולת להצתידות כלכלית ועוד ועוד בעיות... -כך שאין מקום להשוואה בין חוסר רצון שלנו לעזוב לזה שלהם. -רק צריך להגביר את הלחץ ולעודד את ההגירה!! שהתקיים טרנספר שלהם מרצון שלנו ערב טוב!! אבנר - שמאמין שרעיון הטרנספר הוא ריאלי!

למעלה