מאזנים לנשים - משהוא מכיר את ה-zena

הקרפיון

New member
מאזנים לנשים - משהוא מכיר את ה-zena

אנחנו משיכים לחפס את המאזן המושלם. הפעם, מה שנישקל זה zena מתוצרת zeagel. יש בקהל נשים קטנות גוף שצוללות עם הנ"ל? לפחות ביבש, ובלי המיכל, מדובר במאזן נוח בצורה יוצאת דופן לפחות לזוגתי, שהי אישה קטנת גוף ורזה. בחו"ל מדובר בכ300$, בארץ יותר מאלפיים. דעות לכאן ולכאן יתקבלו בברכה.

האם ניפגשנו בלי לדעת ?

יצא לי במקרה לבקר היום בשבא ים שם פגשתי זוג נחמד שתיאור האישה מתאים והם בדקו את המאזן הספציפי . האם פגשתי את זוג הקרפיונים ?חבל שלא ידענו . ראיתי את המאזן המדובר , ניראה מאוד מוצלח . כמובן שלא ניסיתי אותו וכנראה גם לא אנסה ( מסיבות מובנות ) . אם אתם הזוג אז אמרתי לכם את דעתי החיובית במקום . בכל מיקרה המאזן עושה רושם של מאזן מוצלח לנשים , מאוד מיוחד , דיברנו רבות בפורום על מאזן פרפר יתרונות וחסרונות וסיכמנו שזה ברמת הצולל . אני אישית חושב שמאזני זיגל הם המאזנים הספורטיביים האולטימטיביים ולדגמים מסויימים אף יכולת לשמש כמאזנים טכניים . דרך אגב האישה בדקה זיגלים אחרים ? אני חושב שכדאי ללא קשר לזה שהZENA ניראה עליה מצויין . חוץ מיזה כדאי לישאול את תומר וגיא בקשר להנחה לחברי הפורום , אני כבר אדבר איתם יום ראשון על הבוקר . שלומי

הקרפיון

New member
אתה האיש עם החולצה הכחולה

שבדק בין היתר את הגט-פינים? אכן, כנראה נפגשנו. אין טעם לדבר על מחירים כרגע, כל כספינו הושקע בקרוס DM
בהמשך, לכשיוטב. דרך אגב, המכיר בחו"ל (ראה למשל בחנות הורטואלית הנ"ל) משמעותית יותר זול. 300$ מול 2300 שח, שזה לא ממש כפול, אבל קרוב. לגבי דגמים אחרים, ראית את המימדים שלה בעצמך. גם בדגם הזה, שהוא המידה הכי קטנה של מאזן הנשים שלהם, היא חייבת לסגור את כל הרצועות עד הסוף. לא נראה לי שהיא תמצא דגם אחר שיהיה מספיק קטן.

גרזנית

New member
אלה סינדרלה צוללת עם זיגל

והיא קטנטונת אני אנסה לשאול אותה בידיוק איזה דגם

למעלה