מאזן קלורי שלילי

dodo7

New member
מאזן קלורי שלילי

היי.אני זקוקה לעזרה. אני מתאמנת בחדר כושר 5 פעמים בשבוע, כאשר כל אימון כולל: שעה/שעה וחצי אירוב ( סייקלינג,ריצה וכו´) ושעה עיצוב ( שיעור עיצוב או תוכנית מומלצת בחדר כושר) המטרה לרזות ובאותו הזמן לעצב. האם למישהו יש המלצה לתפריט מתאים ( גם מאזן קלורי שליל, מתאים לאימונים וצמחוני )??

ronen222

New member
מאזן קלורי שלילי

בשביל להגיע למצב של איזון שלילי אופטימלי עליך לעשות כמה דברים(פשוטים יחסית) 1.לחשב את המסה הרזה שלך 2.להכפיל במס הקק"ל שתוציאי במהלך 24 שעות 3.תחסירי מהם 30% (הגרעון השלילי) 4.תחלקי בחמש ארוחות ביום 5.מס הקלרויות שתהיה לכל ארוחה תקצי 10% מהקלוריות לשומן40% לחלבון 50% לפחממות הכי מורכבות שתוכלי 6.בהפסקות שבין הארוחות להשתדל בלי סוכר (עוגות ,קפה ,קולה וכו")ירקות אפשר כל הזמן(רצוי כהים) 7.חשוב להיות שבעים כל הזמן ואם דיאטה כזו זה אפשרי

dodo7

New member
אתה יכול לפרט...

סליחה על החוסר ההבנה... אולי תוכל להרחיב על : חישוב מסה הרזה ?? איך אני יכולה לדעת את קק"ל שאני מוציאה במהלך 24 שעות ? מה זה הגרעון השלילי ?? אולי תוכל לתת דוגמא לתפריט ? תודה מראש

ronen222

New member
מסה רזה

החישוב לנשים הולך ככה משקל*1.082+34.74-(היקף בטן*0.743)כל זה כפול30.42 נותן את המאזן הקלורי וזה כמעט מדויק

למעלה