קצת פרופורציה בבקשה
נראה לי שהדיון מתחיל לגלוש לכוון של אבא שלי יותר חזק. אני אישית משתמש במאזן זיגל ריינג´ר ונהנה ממנו מאד גם בצלילות ספורטיביות רגילות שהן הרוב וגם בצלילות טכניות, אגב לא נתקלתי בכל בעייה מיוחדת לטלף על הגב. אני גם לא מת בלשון המעטה על המאזנים של מארס, אז מה ? זה אומר שהם לא טובים ? לכל היותר זה אומר שהם לא מתאימים לי (וגם זה לא בטוח). אין ספק שהמאזנים של זיגל ושל דייב רייט מעולים אולם זה לא אומר שלחברות אחרות אין מאזנים טובים ואני לא משוכנע שאלו שפסלו את המארס אכן צללו איתו ומצאו אותו כלא מתאים. יתרה מזאת, מה שאולי לא מתאים לאחד יכול להיות מתאים ונוח מאד לאחר. הגישה של גולן דוקא מקובלת עלי מאד , האופטימום לדעתי הוא ציוד נוח ומתאים לצולל ואם אפשר להגיע לשילוב הזה ע"י רכישת ציוד לא יקר במיוחד מה טוב. לגבי השאלה שפתחה את השירשור. הכותב לא ציין אםהוא מעוניין במאזן שישמש אותו לצלילות טכניות בלבד או למאזן שישמש בעיקר לצלילות ספורטיביות אולם עם יכולות טכניות סבירות. במאזן כזה יש בהחלט לקחת בחשבון את נושא הנוחות וההתאמה לצלילות הרגילות שהן הרוב. אגב רוב המאזנים המוכרים והמוזכרים על ידינו כטכניים הם מאזנים מהסוג השני. נ.ב. פלניצקי, כדור הארץ לא סובב סביב השמש, הוא סובב סביב ח´אן יונס ! נ.ב.2 דולפי, מה צריך לעשות כדי לזכות גם בנשיקות ? ו ב ב ח י " נ