מאזן לצלילה טכני

s_vadim65

New member
מאזן לצלילה טכני

שלום לכולם! אני רוצה לדעת מה המצלות של פורום לגבי מאזן טכני -- של איזה חברה ואיזה דגם

גולן בן

New member
השאלה המתבקשת לאיזו מטרה......

אתה רוצה מאזן טכני אם אתה הולך לבצע איתו צלילות ספוטיביות אין טעם לדעתי להשקיע במאזן כזה פשוט הוא יקר יותר ולא מתאים לצלילות ספורטביות.מה גם שקשה לפדל איתו אם אתה יוצא רחוק מהחוף אם אתה צריך אותו לצלילות מקצועיות וכו´ אני הייתי ממליץ על המאזן של מרס.

אסף דר

New member
מהההההה ?????../images/Emo5.gif../images/Emo6.gif

מאזן שמתאים בצורה רצינית לצלילה טכנית ולא מאזן ספורטיבי בתחפושת טכנית הם הdive rite וה zeagle . אישית צללתי עם שניהם והם מתאימים גם לצלילה ספורטיבית. אני לא אכנס להבדלים ביניהם אבל בגדול אלו לא הבדלים של איכות אלא הבדלים של העדפה אישית. אני לא אכנס להבדלים ביניהם לבין מרס מאחר ולא צוין הדגם אבל בכל זאת אני חושב שהכותרת מראה את דעתי עליו

גולן בן

New member
אני לעומתך לא........

מזלזל במאזנים שהיזכרתה אני יועד שה Zeagle הוא מעולה אבל המרס עושה את העבודה לא פחות טוב אבל הוא יותר זול (וזה לא אומר פחות טוב) יש לי ציוד של מרס כבר המון שנים ואפילו פעם אחת לא התאכזבתי או היו לי מעצורים כאלה ואחרים מי שאוהב מותגים ולשלם הרבה כסף אז אחלה אני דוגל בטוב יעיל ולא יקר (לא אמרתי זול).

ניב ד

New member
../images/Emo138.gif סליחה ?!??

ואני לתומי חשבתי שמפדלים עם הסנפירים ולא עם המאזן. מעניין. מאזן טכני הוא מצוין גם לצלילות ספורטיביות, אם כי אצל חלק מהאנשים צריך להתרגל אליו קצת כי התחושה שונה מאשר עם מאזן רגיל. אכן חבל להשקיע במאזן טכני רק לצלילות ספורטיביות אבל כמו שאמר אסף - שתי החברות המומלצות הן זיגל ודייברייט, אם כי גם לסקובה פרו יש מאזני פרפר טובים. אני אישית מאד אוהב את הזיגל אבל לא צללתי עם הדייברייט כך שאני לא יכול להשוות על רטוב. מציע שתקפוץ לשבא-ים להתרשם מהזיגלים ולמדוזה להתרשם מהדייברייט. מאזני מארס - כבודם במקומם מונח והם מצויינים, אבל אם אתה מחפש מאזן טכני - זו התשובה.

s_vadim65

New member
מאזן טכני

תודה לכולם! מה אתם חושבים על SCUBAPRO יש להם דגמים של מאזנים טכניים! ברור שרובם ממליצים על זיגל או דייב-ראייט אבל מה סיבה? חוסר ניסיון עם SCUBAPRO או משהו אחר?

גולן בן

New member
אם זכרוני אינו מטעני לפדל אכן.....

צריך עם סנפירים אבל תוך כדי פעולת האופניים צריך מה לעשות לשכב על הגב ומה לעשות במאזני פרפר זה באסה ולא נוח (מה לעשות עובדות החיים)

דולפינה

New member
שטויות במיץ../images/Emo46.gif

גולן יקירי, אני לא יודעת מתי לאחרונה צללת עם מאזן טכני, אם בכלל.. חוצמיזה שאולי מתאים לך לפדל על אופניים יותר מאשר להמליץ המלצות כי לא נראה שאתה מבין גדול במאזנים. ממליצה לך בחום לנסות פעם מאזן טכני בכלל ומאזן dive rite בפרט ואז לחזור לפה שנית ולהתחרט על הקשקוש שרשמת. נשיקות. דולפינה.

גולן בן

New member
ממתי את קיבלת תעודת .....

מבקרת מאזנים אני מקווה שתקראי את מה שהגבתי לבחור שאמר שלפדל עושים את זה עם סנפירים . חוץ מזה זה שאת מכירה רק מאזן אחד שהוא טוב לא אומר שאת מבינה גדולה במאזנים הבחור שאל שאלה אני עניתי לו כמו שעניתי כי אני רואה הרבה אנשים שמשקעים הרבה כסף בציוד שהם לא צריכים מה גם שהוא לא יהיה להם נוח לסוג הצלילה שהם הולכים לבצע. ומעכשיו הוא יחליט מתאים לי או לא נ.ב את לא יכולה לתת נשיקות ובאותה נשימה לומר על דברי קישקוש אני דורש התנצלות.

דולפינה

New member
גולן יקירי- פרק ב´../images/Emo13.gif

א. מניין לך שאני מכירה מאזן טכני אחד בלבד. ב.מהיכן הביטחון הגדול כל כך שלאנשים לא יהיה נוח עם מאזן טכני, אי אפשר להתוכח עם הרגשה סובייקטיבית. אתה מכליל בפראות. ג.מאיפה אתה יודע אם אני מסוגלת או לא לתת נשיקות וגם להמשיך ולומר שאתה מקשקש שטויות. ד.לגבי התנצלות- חבל"ז! ה. נשיקות. ו. דולפינה.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
קצת פרופורציה בבקשה

נראה לי שהדיון מתחיל לגלוש לכוון של אבא שלי יותר חזק. אני אישית משתמש במאזן זיגל ריינג´ר ונהנה ממנו מאד גם בצלילות ספורטיביות רגילות שהן הרוב וגם בצלילות טכניות, אגב לא נתקלתי בכל בעייה מיוחדת לטלף על הגב. אני גם לא מת בלשון המעטה על המאזנים של מארס, אז מה ? זה אומר שהם לא טובים ? לכל היותר זה אומר שהם לא מתאימים לי (וגם זה לא בטוח). אין ספק שהמאזנים של זיגל ושל דייב רייט מעולים אולם זה לא אומר שלחברות אחרות אין מאזנים טובים ואני לא משוכנע שאלו שפסלו את המארס אכן צללו איתו ומצאו אותו כלא מתאים. יתרה מזאת, מה שאולי לא מתאים לאחד יכול להיות מתאים ונוח מאד לאחר. הגישה של גולן דוקא מקובלת עלי מאד , האופטימום לדעתי הוא ציוד נוח ומתאים לצולל ואם אפשר להגיע לשילוב הזה ע"י רכישת ציוד לא יקר במיוחד מה טוב. לגבי השאלה שפתחה את השירשור. הכותב לא ציין אםהוא מעוניין במאזן שישמש אותו לצלילות טכניות בלבד או למאזן שישמש בעיקר לצלילות ספורטיביות אולם עם יכולות טכניות סבירות. במאזן כזה יש בהחלט לקחת בחשבון את נושא הנוחות וההתאמה לצלילות הרגילות שהן הרוב. אגב רוב המאזנים המוכרים והמוזכרים על ידינו כטכניים הם מאזנים מהסוג השני. נ.ב. פלניצקי, כדור הארץ לא סובב סביב השמש, הוא סובב סביב ח´אן יונס ! נ.ב.2 דולפי, מה צריך לעשות כדי לזכות גם בנשיקות ? ו ב ב ח י " נ

גולן בן

New member
הללויה צדיק בסדום......

אח שלי אהבתי את תגובתך יפה אמרת סוף סוף בחור בלי פוזה של איזה מדריך שמבין בהכל דולפינה תלמדי נ.ב אני לא ממליץ על נשיקות מדולפינה יוצא ממנה ריח של דגים אחי(אחרי הכל מדובר בדולפין)

דולפינה

New member
סלימאן יקירי פרק א´ וגולן פרק ג´../images/Emo98.gif

הויכוח ,לכאורה ,לא היה על הענין: "האם על צולל לקנות ציוד נוח ולא יקר",כי הרי ברור שהכי חשוב בסופו של דבר הוא איך הצולל מרגיש עם הציוד עליו ולא משנה אם זה מארס או זיגל או דייב רייט או אם הוא טכני או ספורטיבי. לדעתי לא רצוי לצאת בהכרזות כוללניות בכלל ובפרט כאלו שאומרות שמאזנים טכנים לא מיועדים לצלילה ספורטיבית ואפילו לא נוחים?!. גולן יקירי- דבר בשם עצמך ומנסיונך האישי ואז דבריך יתקבלו בצורה יותר נעימה. מנסיוני האישי:ניסיתי המון מאזנים ואחרי נסיונות רבים בחרתי במאזן טכני משום שלי הוא פשוט הרבה ,הרבה יותר נוח (ואני עדיין לא צוללת טכני). שורה תחתונה:רצוי שכל אחד יבחר מה שטוב לו ונוח לו מכל הבחינות ולא בהכרח שם המותג הוא זה שקובע או אם הוא טכני או לא. נ.ב גולן- תתחנן...

גולן בן

New member
לא שמתי לב דולפינה שגם את.....

בקטע של סאדו עם כך הדבר אני מזמן על הברכיים (נו יותר טוב) אני רואה שגם את כמו כל הנשים מתמידה בכל הסדרות המטופשות עכשיו אני פשוט מבין מאיפה כל הפרקים שאת מזכירה. ולענין שלשמו התכנסנו אני מאוד שמח שיש לך מאזן טכני ואת מרוצה ממנו בשפה מקצועית קוראים לזה דיסוננט קטגנטיבי (אם לא ידוע המושג אני אשמח להסביר) אף אחד לא יצא בהכרזות בסך הכל גם אני וגם ידידי סלימאן רצינו להגיד מי שלא באמת צריך שלא יקנה פשוט חבל על הכסף יש מספיק מאזנים ספורטיבים שעושים את העבודה יופי ואני יגלה לך סוד הם גם מאוד אבל מאוד מאוד נוחים דולפינה חביבה אני דיברתי אך ורק מינסיוני את זאת שהחלטת שדברי הם קישקוש פעם הבאה תתנהגי יפה ולא נצטרך להתחמם אז מה את עושה היום בערב?

javierg

New member
בחייאת, התחלת בצורה עניינית ועכשיו

אתה נגרר לפסים אישיים?? בשביל מה זה טוב? עכשיו אתה תגיב ותגיד "אבל היא התחילה!". מה זה? אנחנו בגנון? פסיכולוגיה בגרוש באינטרנט? הקרא לי את תגובתך ואומר לך מי אתה? מה זה כל החרטה הזה? כל מי שממליץ על הציוד שלו הוא דיסוננט? אם אתה לא אוהב שמחממים את האוירה אז אל תוסיף שמן למדורה. חבל.

אסף דר

New member
לא חשבתי להגיב אבל....

1.אם לך מאזן פרפר מפריע לפדל כמו אופניים ,תנסה להזיז את הרגלים בצורה נכונה (לא כמו אופניים) 2.גם אני שמעתי שמאזניי פרפר לא נוחים לשחיה על הגב על פני המים אבל מוזר שבמשל שנה, חניכים שלי (כוכב 1 עד DM )שלמדו וצללו עם ZEAGLE הצליחו בנוחות לשחות על פני המים וגם לגרור צוללים על פני המים. 3.מכל הקשקושים על מרס,עוד לא כתבת איזה דגם של מרס יש לך ואיזה דגם לדעתך מתאים גם לצלילה טכנית (זו הייתה השאלה במקורית) או אולי כמה צלילות טכניות צללת איתו ???? 4.אחרון אבל גם חשוב , את כל הערות הטיפשיות שלך על נשים שממש לא קשורים לצלילה תשמור לפורומים האחרים בהם אתה משתתף ותשאיר לנו את פורום הצלילה לצלילה בלבד

למעלה