מאזן האימה

JULI4561

New member
../images/Emo6.gif בפיגור בפרקים כמו רננה../images/Emo99.gif

יש הרבה דברים שטב"ע עולה עליה , אני מקווה שבשמך הזמן יהיה יותר מצחיק. ותודה שנכנסת
ותבוא לבקר יותר

שירוש1989

New member
טלי בפרק 100 טלי בפרק 100 טלי בפרק

100 ואפילו לפני תודה
באמת סדרה מאוד ממכרת, למרות שטב"ע הייתה יותר טובה נראה לי שאת האלוםה רואים יותר אבל אין על טב"ע, לטוב ולרע

YaelFromHell

New member
../images/Emo54.gifתודה שקפצת לבקר../images/Emo24.gif

תבוא שוב
ואל תשכח כמה תפקידי אורח בפרק 100
*אהמטליאהמ*

מכור קשות.

אפילו שיניתי את הניק מחבקוק הנביא, לחבקוק מריון לואיס. (סתם זה רק בגלל שדרקון אכל לי את הניק הישן) ...-=*/-<<:::: מכור קשות ::::>>-\*=-... יצא לי יפה P: עובד חביה זה.. זה.. מעולה! למה לא רוקי 2? פחות אהבתי D:

../images/Emo97.gifדרוווווור../images/Emo24.gif

טנקס שקפצת לבקר. אולי תקפיץ את טלי גם לבקר? בסביבות... אממ... לא יודעת... פרק 100 אולי
?? טוב אז אתה ממש חרוץ אם הגעת כבר לפרק 97!
שיהיה לך בכיף לכתוב ת'סדרה ואתה יודע מה יעשה לנו כיף
>אהמ טלי טלי טלי טלי פרק פרק פרק 100 100 100 < אז תבוא שוב לבקר ותביא את טלי...

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifגם אני../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"לא אני לא אגיד זה לא לעניין...אני בטוח שהצופים יבינו" *פרצוףשל-זאתאשלי-*

linoy7

New member
דרוררר../images/Emo24.gif תודה שנכנסת../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

בהצלחה

מה טלי בפרק 100?

מה טלי בפרק 100??????????????????????????????????????????????? *מתעשתת* מתי אמרו את זה? אה, כן, דרור, אתה מגניב והכל. תמשיך להשקיע לנו בשלושים וחמש דקות הבידור היומי שלנו.

danit1234

New member
מתבנזן- גדול ../images/Emo6.gif

ובאמת הסדרה ממכרת כל המשפחה שלי רואה את זה
וממ נחמד מצידך לכתוב כאן ושיהיה בהצלחה

חח דרור תודה שנכנסת../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

חחחחחחחחחחחחח פיגור בפרקים "כל ההפקה בלחץ"
ואוי מעניין איך זה טוב בשביל זה היה טלנובלה בע"מ לסדר לנו קצת את המחשבות בראש חחחח....קיצר תהנה לך בכתיבה יום טוב! טלי בפרק 100
????????מה זה אומר?

KeReN 0R

New member
שמחה שקפצת לבקר../images/Emo9.gif

ראיתי אותך בחדר הלבשה-היה דווקא מעניין
קרעת אותי מה שאמרת על כריסטין (שהצופים יבינו לאיזה תפקיד היית יכול ללהק אותה
) הפרקים משתפרים ויותר מעניין מפרק לפרק
בהצלחה בהמשך הכתיבה

Hen m

New member
../images/Emo2.gif בהצלחה בכתיבה וזה..

ו..ממ לא יודע אם הסדרה יותר טובה מטב"ע אבל בהחלט יש בה המון מעלות. נוו נווו עוד קטעים מאאאאאגניבים.. סלט ביצים עושה ריח מסריח..מלמטה ומלמעלה

דרור הסדרה מאכזבת

הלכתם והתמסחרתם מקווה שבפעם הבאה (אם יתנו לך לכתוב את הסדרה) תחזור למקור ותביא באיכות במקום בכמות (של ה"שחקנים") יש יותר פרסומות על הסדרה מאשר זמן מסך של הסדרה עצמה למה לזלזל בצופים? למה לא לקחתם את הנוסחה המנצחת של טב"ע והמשכתם איתה? ממש מאכזב (אין צורך להגיב להודעה, במיוחד לא להודיע לי כמה מייקל חתיך או שיהודה לוי כן יודע לשחק ערס)

לא התכוונתי אליך התכוונתי לחברי

הפורום אבל נחמד לראות שיש לך זמן לבוא להגיב להודעה ועוד עם כזאת בגרות אולי תשקיע את הזמן בלשפר את הסדרה הזאת

למעלה