מאזל טוף?

doofe

New member
מאזל טוף?

Fleddermaus

New member
אז מה, אנחנו נוער מרצ-יחד? ../images/Emo119.gif

איכסה, זה כמו "ג'ודי-שלום-ניר-מוזס".

croovy

New member
../images/Emo107.gif צריך לדאוג:

שזה יהיה רק השם הרשמי. שלא ידפיסו חולצות חדשות עם נוער מרצ-יחד. שיהיו לנו חולצות רק עם נוער מרצ. ולקראת הבחירות נשנה את זה לגמרי. זה כמו שהעבודה שינתה ב99 את השם לישראל אחת, אבל נשאר נוער העבודה.

that girl

New member
אני מציעה

שנקרא לעצמנו "נוער נו באמת, תתבגרו קצת ותעסקו במשהו מהותי". לי

דומ4

New member
מוסכם עלי

למרות שמעולם לא הייתי חבר בנוער מרץ ולא הייתי שוקל לרגע להיות (יש משהו די פשיסטי בתנועות נוער מכל הסוגים), תמיד הייתה לי הערכה גבוהה מאוד אליהם. יחד נשמע חלש, רופסני, בלתי חשוב בעליל. מרץ מלא... מרץ. מרץ היא אולי ישראל האחרת שהייתי רוצה לראות פה, ישראל האחרת שרוב של אנשים שאמורים להיות שפויים אמר לה "לא". כפי שאמר ידידנו אלוהים פעמים אינספור, "העם דפוק". עלו והצליחו.

ד ר ו ר 1

New member
עם כל הכבוד

דיון על השם הוא מהותי במיוחד. די, עם כל הרצון הטוב והכל - אין מה לעשות. אי אפשר לברוח מזה יותר: יחד זה שם גרוע, שלא משווק ולא שווק כראוי, הציבור לא קולט אותו, אנחנו בקושי מזדהים אתו, אז מספיק - אני לא מצליח להבין את האדישות למצוקה האמתית שהמפלגה הזו נמצאת בה!. ברצינות, אני באמת לא מצליח לקלוט איך אנשים ממשיכים כרגיל כאילו כלום אחרי נפלנו מהפח אל הפחת, בידי אנשים שכל הזמן מפילים אותנו מהפח אל הפחת. אם לא הצלחנו לשווק את יחד, סימן שמשהו דפוק בשם הזה. אני לא מקבל את זה - אנחנו עשינו עבודה טובה, ימים ולילות, והציבור לא מזהה אותנו. עברה שנה, ואנחנו עדיין מאמינים שנקום יום אחד בבוקר למעשה קסמים ונראה 'הו הנה השם יחד נקלט, והמוני מצביעים ינהרו להצביע לנו'. מרצ זה שם דינאמי - את אומרת מרצ ברחוב, וכולם מזהים אותך. במילה אחת את פורשת את כל המשנה שלך. לעומת זאת, כשיחד מוצגת לאנשים, אנשים לא מזהים אותה, ולא מתפלאים לראות שהם לא מכירים אותה, אחרי שהם שמעו שביילין עומד בראשה. ההחלטה שנתקבלה אתמול היתה מעוותת, שגויה, חסרת אחריות, ואני מוכן להבטיח ולומר שלא נתפלא אם בעוד כשנה נתכנס שוב ונצטרך להכריע על השם. רק שאז כבר יהיה מאוחר מדי - יהיה הרבה פחות כסף, הרבה פחות מוטיבציה, הרבה פחות פעילים, הרבה פחות מרצ. כחבר בהנהגת נוער מרצ, אני באמת לא מצליח לראות איזה עוד דרכים יכולות לשווק את השם יחד. אנחנו נזלזל בעצמנו אם נגיד שלא עשינו עבודת שיווק טובה. עשינו את המירב. לקבל את השם יחד זה רק כדי לרצות אנשים מסויימים, ואין לי ספק שהשם הזה נתקבל רק משיקולים פוליטיים-אישיים של אי - אלו מחנות, מה שבוודאות יהרוס לנו סיכויים לפרוץ מעגל וללכת למשהו חדש. אני מאד מאד מאד מאמין ברן כהן ובזהבה גלאון. שני האנשים שאני באמת ממש ממש מעריך מהסיעה הזו, מהפלגה הזו, ובכלל. הם נתאחדו אתמול כדי ללכת במשותף, מתוך הבנה שרק מרצ היא השם, היא הדרך, היא המותג, שניסו והצליחו לרצוח לפני כשנה וחצי. מתנצל אם זה נשמע דרמטי - אבל זה האופי של זה. אני מסרב לקבל הגדרה אחרת. בקיצור - דיון על השם הוא דיון מהותי בהחלט. הוא כמובן לא צריך לבוא על חשבון עיסוק בשאר הדברים החשובים (כמו נגיד המאבק נגד הגזענות ונגד מועצת יש"ע והפושעים המתנחלים), אבל הוא דיון מהותי. אני, ואני חושב שגם תומר (והוא יתקן אותי אם אני טועה), ואני מקווה שגם חברות וחברי הנהגה נוספים, יעמדו מאוחרינו ומאחורי ההחלטה שנתקבלה לפני כשבוע - כן לחזרה לשם מרצ. השם יחד לא נתפס. לא עשינו כלום בהצבעה אתמול וההחלטה שנתקבלה היא באמת לא משמעותית. חבל - יחד לא מפסיקה לירות למרצ ברגל. -דרור.

that girl

New member
וזה עדיין

הכל המון סמנטיקה. אני לתומי חשבתי שמה שמשנה זה מה אנחנו עושים ולא איך קוראים לנו. מה אתם אומרים על מפלגת הארנבים הורודים? נקרא לעצמנו "נבי"?
לי

ד ר ו ר 1

New member
לי

בהתעסקות פוליטית, כמו בהתעסקות פוליטית, כל דבר 'קטן' הוא משמעותי. על אחת כמה וכמה השם - שהוא מה שמוכר אותנו. הרי חשוב לנו לפעול. חשוב לנו שנהיה בשטח. חשוב לנו לשנות (נוער מרצ משנים עולם
) אז צריך שתהיה איזושהי מהות לקיום שלנו. גם אם נקרא לעצמנו הארנבים הורודים, גם אם נקרא לעצמנו יחד - יש מהות גדולה מכולם לשם מרצ, שהכי מכולם מרכיבה את האמונות שלי (רובן =)).
דרור

that girl

New member
את המהות של הקיום שלנו לא קובע השם

(איזה משחק מילים משעשע) אלא אנחנו קובעים אותה. שם אולי מוכר, או מפיץ, או טומן בחובו, או ווטאבר, אבל הוא לא קובע את המהות שלנו. לי

ד ר ו ר 1

New member
זה לא מה שהשתמע ממה שכתבתי

ואם כן, אז לא זו הכוונה. אבל אי אפשר להתעלם מזה שלשם יש חלק מאתנו. בלי המותג הזה, אנחנו נתקל בקשיים להעביר ולקיים את המהות שלנו.

למעלה