קורולה 2003 למישהו יש תמונה שלה???? מתי היא אמורה להגיע לארצינו הקטנטונת?? איך התרשמו ממנה עד כה?
S shotgun New member 3/3/02 #1 קורולה 2003 למישהו יש תמונה שלה???? מתי היא אמורה להגיע לארצינו הקטנטונת?? איך התרשמו ממנה עד כה?
I iso New member 3/3/02 #3 מאזדה 6 ! קיימות שמועות שבפסח יתחילו לשווק בארך את מאזדה 6 (המחליפה של 626) האם מישהו יודע עוד פרטים ???
מאזדה 6 ! קיימות שמועות שבפסח יתחילו לשווק בארך את מאזדה 6 (המחליפה של 626) האם מישהו יודע עוד פרטים ???
S sronis New member 3/3/02 #4 פרטים כמו מה?? אני לא בטוח אם זה יהיה בפסח, אני חושב שזה יהיה בתחילת שנת הדגם 2003, כמה חודשים אחרי. רוני
פרטים כמו מה?? אני לא בטוח אם זה יהיה בפסח, אני חושב שזה יהיה בתחילת שנת הדגם 2003, כמה חודשים אחרי. רוני
F ford prefect New member 3/3/02 #7 626 - 3 קצת הגזימו עם הכסף באמצע. אבל הפלסטיקים נראים בהחלט איכותיים בהרבה. אף על פי שאני לא בטוח שהיא תראה בדיוק ככה , זה בכל זאת שיפור.
626 - 3 קצת הגזימו עם הכסף באמצע. אבל הפלסטיקים נראים בהחלט איכותיים בהרבה. אף על פי שאני לא בטוח שהיא תראה בדיוק ככה , זה בכל זאת שיפור.
S sronis New member 3/3/02 #12 אין השוואה בכלל!! לדעתי היא מרשימה מאוד!! הנוכחית כל כך סתמית וחסרת עניין, כל כך לנטיסית (גם נראית אותו הדבר מבפנים ומבחוץ...) - החדשה נראית טוב!! היפנים מתקדמים קדימה... גם הקורולה, גם ה-6... יפה יפה רוני
אין השוואה בכלל!! לדעתי היא מרשימה מאוד!! הנוכחית כל כך סתמית וחסרת עניין, כל כך לנטיסית (גם נראית אותו הדבר מבפנים ומבחוץ...) - החדשה נראית טוב!! היפנים מתקדמים קדימה... גם הקורולה, גם ה-6... יפה יפה רוני
F ford prefect New member 3/3/02 #13 גם המנועים החדשים טובים יותר ה2 ליטר - 143 כ"ס , לקוח כמובן מהמונדיאו 2.3 ליטר - 165 כ"ס , שכנראה גם יגיע לארץ 3 ליטר - בסביבות 200 כ"ס , שלא יגיע
גם המנועים החדשים טובים יותר ה2 ליטר - 143 כ"ס , לקוח כמובן מהמונדיאו 2.3 ליטר - 165 כ"ס , שכנראה גם יגיע לארץ 3 ליטר - בסביבות 200 כ"ס , שלא יגיע
R ran levi New member 3/3/02 #10 קורולה מיני וואן והסמל הזה הוא ריענון של הסמל הרגיל כמו שרוב החברות עושות לאחרונה