|מאותגרת טכנולוגית|

een ogenblik

New member
|מאותגרת טכנולוגית|

היום נמאס לי שהמחשב שלי שואל אותי מדי פעם האם אני רוצה לעדכן את גרסת המסנג'ר של מייקרוסופט, אז עניתי לו "כן". הוא ביצע את פעולות העידכון בחביבות רבה, ואז שאל אותי האם אני רוצה שהוא יאתחל את עצמו עבורי, או שאני שומרת לעצמי זכות זאת. החלטתי לתת לו לבצע את המלאכה המסובכת, ולנצל את מספר הדקטות הפנויות להכנת קפה. נו, שויין, לכו תסמכו על מכונות. חזרתי למחשבי עם קפה, ואין מסנג'ר! לאחר התקף פאניקה קצר, ניגשתי לבדוק באתר של MSN, אך שם הציעו לי להוריד את התוכנה בהתלהבות רבה. לא התלהבתי כלל, והתעלמתי מהם. שלחתי מסר בהול לספרקס, מנהלנו הנכבד, ויועץ לעת מצוא. אבי התחבר במסנג'ר של יאהו. הוא קיבל מחשב חדש אתמול, התקין מיקרופון, כך שהוא יכול לדבר איתי ועם אחי, והוא מתלהב נורא. באתי לשיחה בהתלהבות, מנסה לברר איתו האם אני בכלל מופיעה בחלון המסנג'ר של מייקרוסופט אם לאו, או שאולי אני רק מנותקת. התברר שאימי גם מתלהבת מהחידושים. הייתי צריכה לעבור קודם כל אותה. ומה שהטריד אותה הוא שאני נשמעת צרודה, ואחי נשמע הרבה יותר טוב ממני, כשדיברו איתו. נו, טוב, אני, רק שאלה אני, למה תור? בסופו של דבר אימי הועילה בטובה ללכת לנוח, ולפנות את המקרופון לאבי. אתם חושבים שמצבי התבהר? אם התשובה הייתה כן, אז טעות בידיכם. שאלתי את שאלתי, ובתמורה קיבלתי תקציר פירוט כל אייקון המופיע לאבי על המסך, כולל כל אייקון על חלון מסנג'ר יאהו, ושום אייקון ממסנג'ר מייקרוסופט. מה רציתי שהוא יפתח עוד חלון? טוב, לא משנה, סיימתי את השיחה, תוך החלטה יצירתית, לגשת לSTART, ולבדוק מה קורה שם. לפני שהיצירתיות תעבור לפסים מעשיים, בדקתי מה קורה בתפוז, רק ככה, ליתר בטחון. ספרקס שלח לי מסר. HAPPY HAPPY JOY JOY. ומה היה כתוב במסר? לגשת לSTART ולבדוק בתוכנות. כמה מפתיע. בדקתי. מצאתי. התחברתי. הכל טוב.

een ogenblik

New member
וזו הייתה עוד הדגמה להיותי ראויה

לאייקון משלי. למה סגירת ההדגש לא פעלה במקום בו היא הייתה אמורה לפעול? בחיי, בחיי שהנחתיה באותו מקום.

למעלה