מאושרת!!!

הדסי22

New member
מאושרת!!!

בידיוק לפני מספר שעות סיימתי את הבגרות האחרונה שלי בתמטיקה... ותתפלאו אבל הכאבי בטן עברו לי ממש כמה דקות אחרי המבחן!!! ושאני לא אפתח את הפה הם לא חזרו, כניראה כאבי בטן של לחץ ופחד

guta

New member
אולי אלה באמת היו ../images/Emo204.gif../images/Emo204.gif../images/Emo204.gif בבטן

מזל טוב. אני זוכר איזה תענוג זה לסיים את הכל (אבל גם מאוד מוזר, כי- "מה לעזאזל אני עושה עם עצמי בחיים?"). איזה עוד בגרויות נשארו לך?

sporTV

New member
בשעה טובה!!

יש הרבה תחושות סיפוק בחיים, אבל זו אחת מהמוצלחות.....

בשעה טובה ומוצלחת ובהצלחה בכל הבחינות

בתקווה שכאבי הבטן לא יחזרו (אולי רק לפני הבחינות הבאות
) זו גם תזכורת מעניינת לעובדה שלא הכל שייך ל- CF ותמיד צריך לבדוק ולהיזהר באבחנות.

chakiv

New member
איזה כייף שהבחינות כבר בסוף שלהן

ובאמת שיהיה הצלחה בהכל! אני יודעת שזה נשמע לא נורמלי כשאומרים את זה, אבל אח"כ מתגעגעים לתקופה הזו של הבחינות בתיכון (כי זה תיכון, וכל החיים עוד לפנים ויש עוד כ"כ הרבה לעשות, להספיק, לראות...לבחינות עצמן קצת פחות מתגעגעים). אני עדיין ממליצה לגשת למרפאה לבירור. גם אם כרגע נראה שמדובר בפרפרים בבטן בעקבות הבחינות. בכל זאת, כדאי לבצע בירור לשלול דברים אחרים.... ורדית

vikvik

New member
10 שנים אחרי ולא מתגעגעת!

תקופה מזעזעת שאת בטוחה שאם לא תעברי את המבחן אז החיים ייגמרו בזה הרגע. לחץ מכל הכיוונים , הורים , הסביבה , לימודים , צבא , הורמונים. אם יש תקופה שאני לא רוצה לחזור אליה זו התקופה הזו , ככה שברוך שעברנו :) בעיני ככל שהשנים עוברות ככה החיים נהיים מהנים יותר. לא בהכרח פשוטים , אבל מספקים.

למעלה