*מאושרת*

נא182

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo26.gif

המיתרים שונים המבנה של הגיטרה שונה ויש צליל יותר יפה... לאקוסטית.... קלאסית זה בעיקר ליצירות קלאסיות... כאלה... אקוסטית זה הכל רוק, קלאסי וכו'... תראי אפילו לגוד שרלוט יש שירים עם אקוסטית... לי יש גם קלאסית, גם אקוסטית וגם חשמלית האקוסטית ממש טובה לדעתי ויש לה צליל מדהים

¥EleVatioN¥

New member
חשמלית הכי שולט../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif

ופה באשדוד ראיתי אחת קלאסית מזה כוסית כחולה עמוקה ואיייי
אבל לאדעת אמרו לי שהיא לא כזאת טובה

the z girl

New member
נשמע שאווה

אני גם ראיתי אחת יפה.. כזה שחור עם טיפה אדום כזה כמו להבות (בחנות) והיא הייתה די יקרה .. לא זוכרת כמה.. הייתה שאווה לגמרי נדבקתי ממך

¥EleVatioN¥

New member
ברור שאת כן!../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif

הרי נכון לפני שהם התפרסמו והכל אז גם הייתה להם קלאסית יש להם דיי הרבה שירים גם שיש להם גירסה קודמת על קלאסיות תקנו אותי אם אני טועה...

אפלל../images/Emo105.gif

עם אקוסטית אני יוכל לנגן יותר שירים שלהם? כי הרי אקוסטית אפשר לנגן הכל לפי מה שהבנתי... אפשר אפילו לחבר אותה למגבר

נוו../images/Emo105.gif

אז עם אקוסטית זה ישמע יותר טוב! בהתחלה זה כואב לנגן עם האצבעות כמו שכאב לי אחרי שניגנתי באקוסטית של חברה שלי אבל אחרי זה מתרגלים...

טוב!../images/Emo105.gif

אז אני צריכה עזרה! אחרי שאני ריאה לאמא שלי שאני ממש רוצה ללמוד גיטרה והכל ושאני ישקיע ויתאמן היא תקנה לי גיטרה... אני צכה עצה איזו לקנות! אקוסטית, או קלאסית.. אני לא רוצה חשמלית כי אני לא צה ללמוד לנגן בחשמלית... לאדעת לא הקטע שלי... עכשיו אומרים לי שקלאסית לא מנגנת גוד שארלוט ואומים לי שכן אבל אקוסטית כואבת בלה אני מבולבלת! אני צכה עצה ממישו שבמת מבין! יש לי עכשיו קלאסית לא מכוונת ישנה של אמא שלי שאנחנו הולכות לכוון אותה.... ואז בה אני ילמד בהתחלה ואז יקנו לי חדשה... לא יודעת איזו לקנות.. נראה לי שבעצם שאני חושבת על זה עכשיו שאני יקנה אקוסטית כי קלאסית כבר יש! ינשה והכל אבל יש! הא הגעתי להחלטה ^-^ חחח תודה על העזרה!

נא182

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo26.gif

קבלי פיתרון שלא יכאבו לך האצבעות שאת מנגנת: המלצה שלי:תנגני רק מפרט
בהתחלה קשה להתרגל לנגן איתו מהירויות וכו'... אבל עכשיו אני מנגנת רק איתו, אני פשוט לא יכולה עם האצבעות זה נוראי...

הממ../images/Emo105.gif

לא התכוונתי שכואב איפה שכזה מזיזים את היד ועושים את הקצב.. אלא איפה שלוחצים את האצבעות על המיתרים כי הם מברזל... זה ממש כואב! אצל חברה שלי זה עשה לי סימנים על האצבעות... חיחי אבל היא אמרה שמתרגלים!

טוב!../images/Emo105.gif

אז אני צריכה עזרה! אחרי שאני ריאה לאמא שלי שאני ממש רוצה ללמוד גיטרה והכל ושאני ישקיע ויתאמן היא תקנה לי גיטרה... אני צכה עצה איזו לקנות! אקוסטית, או קלאסית.. אני לא רוצה חשמלית כי אני לא צה ללמוד לנגן בחשמלית... לאדעת לא הקטע שלי... עכשיו אומרים לי שקלאסית לא מנגנת גוד שארלוט ואומים לי שכן אבל אקוסטית כואבת בלה אני מבולבלת! אני צכה עצה ממישו שבמת מבין! יש לי עכשיו קלאסית לא מכוונת ישנה של אמא שלי שאנחנו הולכות לכוון אותה.... ואז בה אני ילמד בהתחלה ואז יקנו לי חדשה... לא יודעת איזו לקנות.. נראה לי שבעצם שאני חושבת על זה עכשיו שאני יקנה אקוסטית כי קלאסית כבר יש! ינשה והכל אבל יש! הא הגעתי להחלטה ^-^ חחח תודה על העזרה!

הא אופס *_*../images/Emo105.gif

סורייי!!!! חחח פשוט בניק שלך יש טל... אז הממ קוראים לי עמית אבל תקראי לי פול!

לא פולי! פול! ../images/Emo105.gif

פול זה שם מעולה XD מה היה אתמול שאת מסוממת ממנו? חחחח אורלע יש משו שת רוצה לחלוק עם שאר הפורום?

למעלה