*מאושרת*

*מאושרת*../images/Emo105.gif

אנשים!!!!! עכשיו החלטתי לשאול את אמא שלי אם אני יכולהלבקש ליומולדת שלי ממישו גיטרה, ויעשו לי שיעורים במקום שיעורי פסנתר, וחשבתי שהיא תגיד לא והכל אבל היא אמרה שסבבה ושאין בעיות ושאפילו יש לנו גיטרה בבית!!!! גרועה וישנה וצריך לכוון אותה ולהחליף כמה מיתרים אבל אמ שלי אמרה לי שאם היא תראה שאני מתמידה בזה ושאני באמת יאהב את זה הם יקנו לי גיטרה!! כל כך רציתי!!!!!!!!!!!!!!!! זין על חברות שלי נמאס לי מהן! *מאושרת*

נא182

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo26.gif

תתחדשי חמודה
גיטרה זה הכלי הכי טוב בעולם...(
) כייף לנגן ואם את באמת אוהבת את זה את לא תפסיקי לעולם...

S m e l l y Cat

New member
ת'חדשייייי../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo108.gif

גיטרה זה הכי שולט בעולם! אח שלי לומד יותר מ-6 שנים בערך ויש לו שלוש גיטרות כאלה יאפפפפפפותתתתת..
אקיצר תתחדשי חמודה

ווא! ^-^../images/Emo105.gif

איזה חמודימים ^-^ אני מקווה שאני במת יאהב את זה! אני כל כך רואה את עצמי כזה בחדר על המיטה מנגנת שירים של גוד שארלוט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *מאוהבת* רק אני צכה למצוא מישו שיסדר לי את הגיטרה ומורה... -_- אמא שלי אמרה לי לשאול חברות אבל... אני לא יכולה..... =\ הן יכעסו עליי והן לא יתנו לי.. אבל זין זה משו שנאי ממש רוצה לעשות! אז זהו! אני ימצא מישו *_*

the z girl

New member
בהצלחה מותייקק!

בהצלחההה.. את בטח תהיי מעולהה :) אבל לא כ"כ מהר את תלמדי שירים של גוד שארלוט
מתחילים מיונתן הקטן .. חיח... החברות שלך צריכות לדעתי לשמוח בשבילך (ולכעוס מאחורי הגב) אחרי הכל מה זה משנה אם גם את לומדת? כלומר הם כבר כמה אז מה אכפת להם עוד אחת?! תעשו להקה
אני מוכנה להצטרף...בתור הקהל

חיחי../images/Emo105.gif

חח ברור שלא כל כך מהר... אבל אחרי כמה זמן.. אמא שלי גם אמרה שהיא עושה לי שיעורים פעם בשבועיים כי היא רוצה "לחסוך" נאחס עם המצב הכלכלי! והן רק 2.... אבל זין על מה שהן רוצות! היום הן עצבנו אותי בטירוף! זין!!!

אה-הא!../images/Emo105.gif

עופרוש אפל בגלל שלמדתי פסנתר 6 שנים, אז אני יודעת את כל הקטע של תוים ואוקטבות ואקורדים והכל.. כי גם למדתי אורגנית 4 שנים.... אז כאילו זה לא בעיה כל כך... חוצמזה שחברה שלי לימדה אותי על הגיטרה שלה לעשות דו רה מי פה סול לה סי דו ככה שאני יודעת לנגן יונתן הקטן ^_____^ דול מי מי, פה רה רה, דו רה מי פה סול סול סול! סול מי מי, פה רה רה, דו מי סול סול דווו... רה רה רה רה רה מי פה, מי מי מי מי מי פה סול, סול מי מי, פה רה רה, דו מי סול סול דווווווווווווו... חחחחחחחח כן אנדעת את זה מכן חובה...

S m e l l y Cat

New member
חחחחחחח פשושע../images/Emo108.gif

ומה זה החברות שלך יכעסו עלייך?!!.. אין להן את הזכות בכללללל..:||| זה לא כאילו יש להן זכויות יוצרים על זה או משו (ס____0)..

the z girl

New member
יתרון :)

אני SUCK אבל אני אוהבת :) מסכן המורה שלי הוא מתייאש .. חיחח.. אבל לא נורא משלמים לו

joelgirl

New member
איזה גיטרה שווה (הלוואי עלייי(

חחחח גיטרה ממש פצצה אני כבר לומדת שנה וחצי ולא מזמן קניתי חשמלית

the z girl

New member
../images/Emo12.gif

שנה וחצי?? (תתחדשי!) אני רוצה גםםםםם איך את?.. כאילו בנגינה?.. (אני מנסה לקבל טיפים מאנשים טובים שבאמצע הדרך)

S m e l l y Cat

New member
תתחדשי../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif

איזה סוג?.. וייאאא --הארה-- אח שילי יכול ללמד אותי!! הוא למד איזה 6 שנים והוא מעולה בגיטרה ולפעמים הוא סתם ממציא מנגינות וזה.. SHIBBY!! (נדבקתיייי
) אבל הבעיה היא שהוא בצבא והוא חוזר הביתה רק כל שבועיים ליומיים בערך :||

נא182

New member

נכון! הגיטרה שלי מעולה
איזה חברה קנית?

S m e l l y Cat

New member
זאת הגיטרה שלך?!!../images/Emo108.gif

עעעעע הלוואי עליי
גיטרה שחורה..גרררר סקסייי

¥EleVatioN¥

New member
איזה כייף לך!../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif

שיהיה לך בהצלחה נשמה!!! הלוואי והיו מביאים לי גם ואפילו ביחד עם נלי הכוסית שלי its all good! אבל אמא לא מרשה
והגיטרה בתמונה כוסית לחלוטין אולי אתן צכות איזה קלידנית בלהקה?

נא182

New member

הגיטרה בתמונה היא שלי
כאילו בול כמו שלי... אותו סוג אותה חברה אותו צבע והכל...

האא../images/Emo105.gif

אני צה גיטרה קלאסית אפל... אני רוצה גיטרה קלאסית שחורה!!! גיטרות שחורות שולטות!!!!!!! תגידו, מה ההבדל בין אקוסטית לקלאסית? כאילו, אני יודעת שאלו מייתרים אחרים אבל בצליל והכל ומה אפשר לנגן עם איזו?

למעלה