מאור שובבבבב גורילה לא מפותחת!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חולה על הירידות שלך!! חחח ענקקקקקק
S Sababush New member 27/12/02 #1 מאור שובבבבב גורילה לא מפותחת!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חולה על הירידות שלך!! חחח ענקקקקקק
C chicolico New member 27/12/02 #2 אל תתיחסי כל הקללות בסדר? אני בד"כ לא כזה... פשוט הילדה הזאת הוציאה ממני ה-כ-ל....
S Sababush New member 27/12/02 #3 חחחח אשכרה היא ממממש סתומה!! חוץ מזה שזה ממש שקוף שכינרת יותר על ווסטלייף שמעת אותי? "ניקי כפרה... ושיייין" חחחח קרעה אותי יש לה מזל שהיא לא דיברה ככה על בלו חחח
חחחח אשכרה היא ממממש סתומה!! חוץ מזה שזה ממש שקוף שכינרת יותר על ווסטלייף שמעת אותי? "ניקי כפרה... ושיייין" חחחח קרעה אותי יש לה מזל שהיא לא דיברה ככה על בלו חחח
D Dani Ryan New member 27/12/02 #4 חחחחחחחחחחחחח אני קוראת את זה ומתה!!!!!!!!!! ואין להן מה להגיב!!!!!!!!!!!!
S Sababush New member 27/12/02 #5 חחחח מן הסתם מאיפה הן יגיעו לקללות מוצלחות כמו של מאור?? חחח מאור, אתה צריך לעבוד בלהמציא קללות או משהו חחחח
חחחח מן הסתם מאיפה הן יגיעו לקללות מוצלחות כמו של מאור?? חחח מאור, אתה צריך לעבוד בלהמציא קללות או משהו חחחח