מאור כהן היה באולפן

davecom

New member
מאור כהן היה באולפן

עם "ישראלים פעולה סקס". היה בעיקר הרבה משני הראשונים. בקרוב ברדיו ה"צ מארח אני מצטער, אסף, שלא דיווחתי לך בזמן. היה קצת לחוץ

fugitive

New member
אהמ

א. יש תמונות, כשאני אהיה בבית אני אנסה להעלות לפה. ב. אסף- יותר טוב שלא היית. ג. עמרי- אני יודע שכבר אמרתי את זה בעבר, אבל אני נשבע שזו הייתה פעם אחרונה שאני מראיין להקה שאני לא מכיר. ד. מי שרוצה לשמוע את הדיסק, הם השאירו באולפן כמה עותקים.

G4rfi3ld

New member
חשבתי שאתה מכיר אותם

מצטער. היית אומר והייתי מעביר לך את הדיסק.

G4rfi3ld

New member
עוד אירוחים בקרוב

ב-13 מגיעים האסטרוגליידס הגזעיים, ב-20 יקיר התחנה אדם ולהקתו The Pit that Became a Tower וב-27 סוגר שנה דוד פרץ. מי שרוצה להשתתף באירוחים או ליזום אירוחים בהמשך, מוזמן כמובן.

נאזם

New member
וביום שני הקרוב יתארחו ב"אילתורים"

הפסנתרנית ג'ודי לואיס והגיטריסט הצעיר (בן 16),אור דידי- לרגל אלבום משותף חדש . עמרי , אני מצטער שזה לא במסגרת האירוחים של ימי רביעי. adios

davecom

New member
ג'ודי לואיס היא קליברית ותיקה

נכון? אני צודק אם אגיד שאני זוכר אותה משנות השמונים?

davecom

New member
למי שמעוניין

אדם הוא זה שאחראי להרבה מהדיסקים שהגיעו לתחנה בזמן האחרון (האמת שבחודש האחרון פחות). אז מי שרוצה לחזות בפלא המהלך יכול לברר מתי נארח אותו ולבוא לשאול שאלות, או סתם להציק

magicalwomen

New member
אירוחי ינואר לבינתים

3.1.07 - קרני אלדד, יוצרת ישראלית של מוזיקה קובנית, תתארח באולפן. 10.1.07 - נועם קובאץ', שעמרי יכתוב עליו כנראה 17.1.07 - ספיישל לכבוד פסטיבל המטאל הירושלמי עמרי, תוספותיך בבקשה רעות

למעלה