מאור..ילד של אור.

מאור..ילד של אור.

נכנסתי לחדרו על הרצפה תיק.זוג נעלים.ולצידם על הכסא ציצית. חדר ילדים תכלת מסודר להפליא. על הארון תלויה טבלה/קריאת שמע.ברכות ועוד... על המדף קלטות עם סיפורי צדיקים. במטבח קערה עם שעועית מושרת לחמין לשבת. בסלון זר פרחים מדהים חדש שגיסי הביא לאחותי ביום חמישי בלילה ..סתם ככה. נכנסתי לבית ביום שישי לראות מה צריך לארגן לשבעה..וכלום..סדר מופתי. ולא להאמין שערב לפני זה התחיל.... ילד מתוק יפה תואר שצחק..ושחק..ועשה שעורים..והלך לישון. ב11 גיסי חזר מהעבודה עם הזר. מאור התעורר וביקש לראות את הזר[הוא סיפר להם בטלפון שהוא קנה לאחותי זר] הוא התלהב ..אמר לילה טוב..וחזר לישון. ואז בסביבות אחת גיסי התעורר כי שמע רעש.נכנס לחדר של הילדה.והיא ישנה. נכנס לחדר של הבנים והוא רואה אותו מפרכס..ואז כלום.. הצלה באים.אין דופק אין נשימה.לאחר מאמץ רב בגבוי טיפול נמרץ החייאו אותו. בית חולים .טיפול נמרץ..קריסת מערכות. והאור הפך לחושך.... לא אספר על התחושות לראות ילד עטוף בטלית מורד לאדמה. הלב מדמם. העינים כבר יבשו מבכי.. כבר 3 לילות בלי שינה.. לא נותר רק להתנחם בזה שהוא שם עם המלאכים.. מאור ילד של אור.....

פשושית37

New member
עצוב,עצוב ביותר

קשה מאוד להתמודד עם אובדן של מישהו קרוב על אחת כמה וכמה שמדובר בילד רך בשנים נסיון קשה מאוד, הזמן והמקום ינחמו אתכם וכמובן הידיעה שהוא נמצא כעט כראוי למלאך,בחברת מלאכים . בשורות טובות ושלא תדעו אוד צער

מאור ... ילד של אור ...

זר ... יש גם של זהב , שם היה מונח על הארון ... בקודש הקדשים ... במשכן ובבית המקדש ... כן , זה היה ה ``זר`` , לכבודו ... מאור , רק נחליף אות מ` ל נ` , ארון הקודש ממש ... הילד הזה עשה לי משהו ... זכרונו יהי לברכה ... קבלי נא תנחומי ... בלב דואב וכואב ...

כה עצוב ומפחיד

אני כ"כ לא מאמינה, ממש בשוק... כ"כ עצוב שאין לי אפילו מה לומר מעבר ל- תהיו חזקים.

touti

New member
אין מילים, מה אפשר לומר?

חוץ מחשבונות שמים שאנחנו לא מבינים. ילד זך וטהור נאסף לבית דין של מעלה ויושב בחיק מלאכים. שיסנגר עלינו וילמד עלינו זכות. מחבקת.

מלודי6

New member
אהובה יקרה

עצוב, עצוב לקרוא. מחבקת אותכם מרחוק. שה' יתן לכם כוחות להתגבר על התקופה הקשה הזאת. מוות בגיל כזה, זאת באמת נשמה טהורה שהלכה לעולמה. מזכיר לי את אחי זכרונו לברכה. אני גדלתי, והוא עוד נשאר בגילו הצעיר.

סאני42

New member
כואבת ודומעת למקרא ההודעה

מתפללת שהקב"ה יתן כח להורים השכולים להתחזק. זה הפלוס הגדול שיש ליהודי מאמין...

reo2

New member
עצוב כל כך ../images/Emo201.gif החיים יכולים להשתנות ברגע

שלא תדעו עוד צער

החיים יכולים להשתנות ברגע....

ל ט ו ב ה . . . . . כדאי לזכור את זה גם ברגע קשה כל כך!

אiר1

New member
../images/Emo7.gif אוף זה כואב כל כך

ככה סתם, משום מקום, פתאום למות... פשוט מעלה חלחלה. וכשסיפרת לי את שמו בטלפון... נזכרתי בבן שלי - מאור, בן 8... והתחלתי לבכות. שה' ינחם אתכם.

משפחה יקרה שלי.

תודה על ההודעות.השיחות.. שום דבר לא ירפא... אך טוב לדעת שאתם כאן.... אני יוצאת לקנות "הפתעות " לאחינים שלי. רועי ביקש נחשים..וכוכבים.. תמימות של ילד מתוק שאיבד את אחיו.

ליגה76

New member
../images/Emo201.gif

אנחנו איתך פה, היה נורא יום שישי, אז קל וחומר למי שהכיר את הילד. מקווה שתתאוששו מהר. הוא נמצא במקום שכולו טוב. אבל לנו פה בעולם הזה קשה. קשה שהוא לא איתנו.

למעלה