מאור ולירון...../images/Emo124.gif
אוקיי אז ככה: אני יודעת שלי הוא טיפש והוא אהבל לא קטן והוא גם לא עונה על השאלות ששואלים...(גאון שלי!)אבל זה לא מונע ממני לאהוב אותו!!!!! חוצמזה..אני לא יכולה לאהוב את האחרים הכי הרבה(אני אוהבת אותם מאודדד אבל לא הכי) כי: סיימון-באמת רציני כזה,ולפעמים(לירון לא לצעוק)הוא נראה הומו...יש לו מבטים כאלו הומואים בטירוף...במיוחד במכונת שקר.. דאנקן-הוא חמוד מתוק והכל אבל הוא הפחיד אותי פעם אחת וזה הספיק לי...חחחחח
ולא מתחבר לי דאנקן...אל תשאלו למה... בוטן-טוב זה סיפור,הוא מותק והכל...אבל גם רציני מדיי!! ויש את לי..... הוא לא מושלם והכל אבל.....ככה הוא....
ומאור-זה בסדר שאתה אומר עליו טמבל
אתה לא יודע מה אני אומרת על ליז מאחוריך
לא לא סתם....ד"א אם אתה עדיין מתכנן לבנות איתי את האתר... כדאי שתשנה את דעתך!!!!!!!!!!!!!!!חוצמזה אתה בן מה אתה פותח את הפה? גם אם לי טמבל כזה...הוא חמוד מתוק חתיך וזהוווווווו חיחי... סיימתי להיום...
ותודה לכלבי הנאמן מקס שהביא אותי עד הלום...
אוקיי אז ככה: אני יודעת שלי הוא טיפש והוא אהבל לא קטן והוא גם לא עונה על השאלות ששואלים...(גאון שלי!)אבל זה לא מונע ממני לאהוב אותו!!!!! חוצמזה..אני לא יכולה לאהוב את האחרים הכי הרבה(אני אוהבת אותם מאודדד אבל לא הכי) כי: סיימון-באמת רציני כזה,ולפעמים(לירון לא לצעוק)הוא נראה הומו...יש לו מבטים כאלו הומואים בטירוף...במיוחד במכונת שקר.. דאנקן-הוא חמוד מתוק והכל אבל הוא הפחיד אותי פעם אחת וזה הספיק לי...חחחחח