מאור ולירון...

Dani Ryan

New member
מאור ולירון...../images/Emo124.gif

אוקיי אז ככה: אני יודעת שלי הוא טיפש והוא אהבל לא קטן והוא גם לא עונה על השאלות ששואלים...(גאון שלי!)אבל זה לא מונע ממני לאהוב אותו!!!!! חוצמזה..אני לא יכולה לאהוב את האחרים הכי הרבה(אני אוהבת אותם מאודדד אבל לא הכי) כי: סיימון-באמת רציני כזה,ולפעמים(לירון לא לצעוק)הוא נראה הומו...יש לו מבטים כאלו הומואים בטירוף...במיוחד במכונת שקר.. דאנקן-הוא חמוד מתוק והכל אבל הוא הפחיד אותי פעם אחת וזה הספיק לי...חחחחח
ולא מתחבר לי דאנקן...אל תשאלו למה... בוטן-טוב זה סיפור,הוא מותק והכל...אבל גם רציני מדיי!! ויש את לי..... הוא לא מושלם והכל אבל.....ככה הוא....
ומאור-זה בסדר שאתה אומר עליו טמבל
אתה לא יודע מה אני אומרת על ליז מאחוריך
לא לא סתם....ד"א אם אתה עדיין מתכנן לבנות איתי את האתר... כדאי שתשנה את דעתך!!!!!!!!!!!!!!!חוצמזה אתה בן מה אתה פותח את הפה? גם אם לי טמבל כזה...הוא חמוד מתוק חתיך וזהוווווווו חיחי... סיימתי להיום...
ותודה לכלבי הנאמן מקס שהביא אותי עד הלום...

Sababush

New member
חחח

סיימון נראה לפעמים הומו בתמונות אבל לא במציאות

chicolico

New member
טוב, אז ככה...

חשבתי על זה לעומק והגעתי למסקנה שהוא באמת לא כזה נורא... הוא אפילו בסדר ומועדף עליי באישיות מכל שאר הלהקה... כמה סיבות לשינוי ההחלטה שלי: 1. הגעתי למסקנה שהוא באמת אינטיליגנט וחכם כשהוא רוצה. לזה הגעתי בעקבות ראיון וידיאו מצולם שראיתי באתר הרשמי... זה ראיון של איזה 10 קבצים והוא באמת הפגין שם חוכמה... הוא ממש אמר דברים יפים וחכמים ודיבר ברצינות בשם כל הלהקה... 2. אני מרגיש רע עם עצמי שירדתי עליו קודם והעלבתי אותך... 3. אני מניח שאני צריך להתחיל לסבול אותו אם אני רוצה להסתדר איתך... וכדי להראות לך שאני לא סתם מדבר ובאמת חזרתי בתשובה, הצבעתי עבור לי בסקר החדש... מה את אומרת על זה? אה... וגם תמונה

Dani Ryan

New member
../images/Emo9.gif

בשבילי?איזה חמוד......
חחחח....טוב תודה... והוא לא כל-כך נורא אחרי שבודקים אותו לעומק

chicolico

New member
ושחכתי להוסיף...

שגם קשה לי לרדת עליו ולזלזל בו כי הבנאדם ממש אבל ממש מוכשר... יש לו קול ממש יפה... זה מדהים לאיזה טונים הוא מגיע... והבנאדם כולה בן 19... באמת מגיע לו קרדיט...

האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא הית´ לדג´ר בגיא פינס!

Dani Ryan

New member
../images/Emo9.gifפששש..

עכשיו אני חושבת על איזה כיף זה שיש בנים מעריצי בלו

למעלה