מאורר דולק

rubin4

New member
מאורר דולק../images/Emo70.gif

שלום לכולם אתמול נסעתי נסיעה חדש פעמית ב גוי רייד 125 שלי החדש כ 130 קילומטר ... כשחזרתי ראיתי שהמאורר רדיאטור פועל אוקי אמרתי לעצמי כנראה מזה שהמנוע התאמץ... קמתי למחורת בבוקר כאשר הקטנוע עמק הרבה שעות מעל 10 וכשהנעתי אותו המאורר המשיך לעבוד למה?הקטנוע עמד כול הלילה,וכמובן זה המשיך היום לכול היום מה זה יכול להיות?למה?כנובן שנוזל קירור יש והכול תקין

האמת קצת מוזר , ואפילו מאוד מוזר,

לי יש גרנד דינק 250 סמק, אני עושה איתה נסיעות ממש ארוכות, אבל ממש ארוכות, והמאורר עובד שאני מסיים תנסיעה ל דקה או 2 דקות גג,,,, אכשיו לעיניין שלך , ממש מוזר ,מוזר , יכול להיות שעשו לך חיבור ישיר אם מהאורר ?, זאת אומרת שאתה מדליק את הקטנוע המאורר עובד ישר , בכל מצב ולא למיקרה ההוא בפרט , תבדוק את זה... ובמידה שלא אז ממש מוזר , ואם המאורר היה עובד כמו שאתה אומר לילה שלם לא היה לך מצבר ,,,תחשוב על זה,,,,

לדעתי אתה צריך יותר לחשוב על זה

לחשוב על מה שאתה מציע לחשוב עליו אין טעם. תקרא שוב מה הוא כותב.

מחשבות זה טוב , רק לפני המחשבות

תחשוב על תגובה נורמאלית . ולך רובין הייתי מציע להכניס את הקטנוע למוסך , בצורה וירטואלית קצת קשה לתת תשובות . היות והבעיה נובעת מעצם המנוע קר , הוונטה נכנסת לפעולה ללא צורך . בהצלחה

rubin4

New member
בידיוק הונטה נכנסת ללא צורך....

לי אישית זה לא מפריע כלל, מצידי שיקרר תמנוע השאלה כתוצאה ממה זה? ולגבי השאלה שנשאלה ממני הוא עמד קרוב ל 12 שעות מחובה וכאשר באתי להדליק אותו זה נדלק לבד ,יכול להיות שזה הגיע לחום מסויים ונתקע?מרוב חום או שצריך לתת לזה איזה 10 15 דקות ושיסיים אם הפעולה,אני נורא מפחד מהמצבר...

למעלה