מאורעות תרפ"ט-תשס"ב

• פותח הנושא skeep
  • פורסם בתאריך

skeep

New member
מאורעות תרפ"ט-תשס"ב

מאיפה להתחיל בכלל? מרוב מאורעות אני מתחיל לחשוב שהחיים שלי זה באמת סרט. זה כבר לא יכול להיות אמיתי.... לידידה טובה מאוד שלי, שבעבר יצאנו יחד בסביבות חודשיים, היה אתמול יומולדת. היא ביקשה שאבוא, והבטחתי שכך אעשה. אתמול (יום שישי בצהריים) התקשרתי להודיע לה שאני לא אגיע כי "יש לי משהו חשוב לעשות" באותו זמן. היא לא לחצה, קצת התאכזבה, אבל כמו שהתברר לי אחרי כן, היא תארה לעצמה שמדובר "בפגישה לוהטת." בערב ראיתי עם חברים את ההפסד של מכבי. לפני כן קבעתי עם בחור שהתחיל איתי לפני שבוע, ללכת לאיזה באר. קבענו מקום (שלא הכרתי) וזמן. אני מגיע ופוגש אותו. ישבנו על הבאר והתחלנו לדבר. מדברים ומדברים...היה נחמד ביותר. תוך כדי כך מתברר לי שהבאר הוא באר של הומואים או גיי פרנדלי שלא הכרתי. סבבה, לא נורא. ממשיכים לדבר...באיזה שהוא שלב הוא אומר לי שבשולחן שמאחוריי יושבים חבר´ה שנועצים בנו מבטים. אני מסתובב לראות במה מדובר.... כמעט התעלפתי במקום, הפרצוף שלי מזמן לא היה כל כך אדום, ולשניה לא האמנתי. הידידה שלי בחרה במקום הזה לחגוג את היומולדת שלה והיא יושבת שם עם חברים שלי (חברים מדרגה שלישית) תוך כדי בהייה בי. קמתי אליהם ואמרתי שלום. היה מביך מאוד. הגעתי לכלת יום ההולדת. היא אמרה לי כך: "אני מבינה שאתה מעדיף לשבת עם הבחור הזה ולא לחגוג איתי יומולדת. זה קצת מעליב אבל תהנה..." גימגמתי משהו אידיוטי חזרה, וחזרתי למקומי על הבאר. הזמנתי עוד בירה. בנתיים הדייט שלי התחיל בסדרה של התנצלויות, שלא כל כך נקלטו אצלי בראש כיוון שמוחי היה עסוק בלהבטיח שכל המערכות העיקריות בגוף ימשיכו לעבוד "כרגיל" ולא יקרסו נוכח הארוע המביך. כמחצית שעה אחר כך החלטנו ללכת. אמרתי להם שלום, הפעם הרגשתי שהסיבוב הזה אפילו משפיל יותר מהקודם, כאילו גוררים את גופתי בכיכר מנרא שברמאללה. יצאנו וטיילנו אבל עדיין הייתי נסער מאוד ממה שקרה בבאר אבל שמרתי על פאסון. הוא הצליח להרגיע אותי קצת. היה איתו מאוד נחמד, אבל נדמה לי שליבי שייך למישהו אחר (הוא יודע את זה?) נפרדנו וקבענו לדבר. הגעתי הביתה שפוך, הלכתי לישון וקמתי בבוקר עם חום. כלת השימחה מתקשרת לברר מה קורה לי. היא אמרה שהיא נפגעה ממני ושהיא אוהבת אותי בכל מקרה (נשמע מוכר מאיזו סיטואציה של יציאה מהארון, לא?) ושאני יכול לדבר איתה ולהגיד לה הכל... סיפרתי לה סיפור. אני לא בטוח שהיא קנתה את זה, אבל היא השתדלה להישמע כאילו כן. קבענו להיפגש בהמשך השבוע. עד כאן חדשות היום. אני זקוק לאישפוז דחוף במחלקה סגורה. יש לי ביטוח במאוחדת. מישהו מכיר מקום טוב? סקיפ.

MARMELAD

New member
אוי

זה באמת נשמע מזעזע
אבל מה אני אגיד לך סקיפר... לחיים יש דרך משונה לגרום לדברים כאלה לקרות.... ולמרות שזה משפט נורא מעצבן - יום אחד אתה תצחק על זה!

ביג דיל

New member
אם מתחשק לך לפעמים...

לפתוח לרגע את דלת הקסמים... נראה לי שהידידה שלך מנסה לפתוח לך דלת, ולחלוק איתה סודות שהיא רוצה לשמוע ולקבל אותם. אולי תפתח קצת את דלת הארון, ואם לא לצאת, לפחות לתת לה להציץ פנימה? שאלה נוספת - מה הידידה שלך עשתה בבאר של גייז או גיי פרנדלי? האם זה לא מראה על פתיחות מצידה? וקצת ביקורת - מה פתאום אתה קובע דייט, לוהט ככל שיהיה, ביומולדת של ידידה שלך? חברים קודמים לכל. אם היא מקבלת את זה, היא באמת ידידה טובה.

merman

New member
אוי אוי...

איזה סיפור מביך, אבל סיפור אדיר non the less, כמה החיים היו משעממים בלי כל מיני סיפורים כאלו, שאח"כ אפשר שנים להעלות אותם ולצחוק עליהם... ובאמת נשמע כאילו החברה שלך סבלנית ונחמדה - לא כדאי לנצל את ההזדמנות?

spainbar

New member
אני הייתי מת במקום !!!!!!!!!!!!!!

ואם לא - אז הייתי מתאבד. סתם- בלי בדיחות מתאבדים כי משנה תורן ייפגע. :} ס´

.m

New member
דווקא מאוד משעשע... ../images/Emo6.gif

מה קורה בפרדס? ב-1 מתוך 5 נסיונות מופיע לי איפ ב"סמיילים וסימנים לנושא/תוכן ההודעה". אפשר לקבל קצת סדר במקום הזה?!
mai

זורבבל

New member
Beam me up scotty

שמעתי בחדשות שתוך כמה עשרות שנים המכשיר המגניב ממסע בין כוכבים, ההוא שמשגר אנשים באמצעות קרן אנרגיה, הולך להיות מציאותי ובר שימוש. חבל שצריך לחכות, נשמע כילו ממש היית צריך אחד כזה. כל הכבוד שלא קיבלת התקף לב. אני במקומך כבר מזמן הייתי שוכב ברידינג

ladybug 007

New member
אל תפתח ציפיות..

מי שאמר את זה אמר כדי להבהיל את המתחברים, ואז תהליך הייצור של זה יהיה מהיר יותר.. וחוץ מזה, אמרו לפני 10 שנים בערך שתוך שנים מספר תמצא תרופה לסרטן.. אז אי אפשר לסמוך על זה.. חוץ מזה, גם אם זה כן יהיה בר שימוש, המחיר של זה יהיה ממש ממש גבוה.. אולי שכאני אהיה גדול ועשיר אני אקנה את זה..

אבא גאה

New member
אתה בטוח תצחק על זה בעתיד ../images/Emo70.gif

עובדה - אנחנו כבר צוחקים
כשהייתי בצה"ל (קצינת חינוך
) היה חייל אחד בגדוד שדפקתי לו תלונה על "שבירת שמירה" למרות היותי "חינוך" היה בינינו הרבה דיסטאנס (ככה מאייתים את זה? כבר עברו המון שנים) בקיצור, יצאתי לי לבאר של הומואים בת"א (אני חושב שהיה רק אחד אז קראו לו WORKS והוא היה ממוקם בגן העיר למעלה - יש עוד מישהו מהמחזור שלי?) בעודי יושב עם הדייט שלי, מישהו טופח לי על הגב ומבקש אש, כשהסתובבתי ראיתי אותו. שנינו היינו מובכים עד לשד מאז נהיינו חברים קצת יותר טובים

MARMELAD

New member
וורקס? נוסטלגיה ! ! !

כשהייתי בן איזה 15 היה לי חבר בן 60+ שסיפר לי על המקום הזה

אבא גאה

New member
../images/Emo6.gif לפחות אתה עוד מאלו

ששמעו על הוורקס. ו...נביילס, חכה גם יומך יגיע

campari

New member
וורקס - זה היה באר על רמה

קודם כל היו שם ריפודים מעור מלאכותי ורוד (או יותר גרוע, בצבע אפרסק), והמקום היה בצורת מתומן (תחשבו שנות ה-80). היו שני מלצרים צעירים, שאחד מהם - סמי - גדל אחר כך להיות ליידי סמנתה (שהיתה מלכת הדראג קווינס של תל אביב ועכשיו היא שגרירתנו בספרד) היה מלא אקשן בפנים, ועוד יותר בחוץ. וכל זה לא מסיפורים
הייתי וראיתי בעצמי.

למעלה