מאורעות היום

מיכל ט

New member
מאורעות היום

הבוקר התחיל באוניברסיטה בשיעור משמים על מדדי פיזור. די מהר התחלתי לשאול את עצמי למה בעצם אני שם והאם השיעור הזה יכול להגיע לרמות גבוהות יותר של שיעמום. אחרי שגמרתי לכתוב את התרגיל לשיעור שאחרי והבנתי שהמצב לא ישתפר התחלתי במגמת קיפול. חברה שלי דוקא ניסתה להגיד משהו כמו מיכל לאן את חושבת שאת הולכת אבל כשהיא הבינה שזה לא יעזור היא שלחה אותי למשימה סודית בעורף האויב (להחזיר ספרים לסיפריה). השיעור שאחריו לא היה יותר טוב- שיטות מחקר. אחר כך הלכתי לפגוש את היועצת שלי מהמרכז תמיכה לסטו' ל"ל. הרבה לא יצא מזה כי הייתי עייפה ולא ממש היה לי כח לחשוב על אירגון חומר ולוח זמנים - כל הדברים הקטנים האלה שאנשים משום מה נוטים להטריח את עצמם בגללם. מה שהיה מצחיק זה שאסתי לא הבינה אייך זה ששוב היא מוצאת את עצמה כותבת בשבילי במקום שאני אכתוב, כמובן שהסברתי לה שהיא עושה את זה כי היא עוזרת לי מאוד ושתינו הסכמנו שאני יודעת להתחנף מאוד יפה ופעם הבאה אני כותבת (כן, כן מייד) היום המשיך בישיבת צוות שכללה בעיקר עוגיות וחתול עם נטיות אובדניות שדוקא השתתף באפן מאוד פעיל. ו..זהו כוחותינו שבו בשלום הביתה, עוד יום הגיע לסיומו. אה, כן.. הציעו לי להשתתף בקבוצת תמיכה לסטודנטים עם הפרעת קשב בעצם בגלל זה בכלל רציתי לכתוב את ההודעה אז כל בעלי הניסיון אני רוצה שתספרו לי על זה.. לילה טוב מיכל

28איילת

New member
אח, מיכל

נראה לי שקבוצת תמיכה יכולה רק לעזור, (גם אני רוצה! איפה יש?) אבל את יכולה לנסות ולהחליט, ומקסימום פשוט לא ללכת יותר אם זה לא מוצא חן בעיניך.

בפנים ובחוץ

באמת חשוב להיות בקבוצת תמיכה מכל סוג שהוא. ברור גם שזה תחליף ל"גבולות" שחסרים (לי, למשל). העניין הוא, שכשיוצאים מהקבוצה זה מאד מתסכל כי קשה לעשות את זה לבד, גם אם רוצים מאד. למשל, למדתי טאי צ'י זמן רב למדי, בקבוצה. המסגרת של קבוצה, זמנים קבועים, סדר קבוע וכו'- כל זה עזר מאד. אחר כך הפסקתי להשתתף (כרגיל...) וכעת, זמן די רב אחרי הסיפור, קשה לי לעשות את זה לבד. מאד מתסכל.

kniaper

New member
../images/Emo45.gifקבוצת תמיכה, מומלץ מאד

אחרי שאנחנו יודעים את כל הסימפטומים ואחרי ששמענו כל מיני עיצות מאנשים כאלו או אחרים על דרכי התמודדות הרגלי למידה וחיים, אנחנו נשארים עם עצמינו להחליט מה כדאי לעשות. בקבוצת תמיכה את תלמדי (לדעתי) את הדברים החשובים באמת. מי את, איך לזהות את הכוחות שלך ואיך להשתמש בהם. הקבוצה גם יכולה לספק חוויה מתקנת והזדמנות לתרגל קשרים בינאישיים בעיקר במישורים שנפגעים כתוצאה מהלקות בקשב והאימפולסיביות. זה יותר חזק מכל התיאוריות והמאמרים. עם מנחה טוב/ה, תתכונני לתהליך אמיתי שהשינוי שהוא יצור בך (גם אם יהיה קטן) יהיה נראה לעין. אני כותב את הדברים מניסיון אישי בכמה כאלו קבוצות. לכל אחת יש את האיכות שלה וכל אחת תורמת משהוא אחר אבל כולן היו שוות את הזמן והאנרגיה הרגשית שהשקעתי בהן. מומלץ

ל11

New member
הם לא נותנים לי../images/Emo7.gif

לא מאשימה אותם- כדי לא לבזבז את הכסף אני לא נרשמת לאוניברסיטה עד שלא אסיים לכתוב את המאסטר (לא בא לי לשלם לקורס אחד, שניים, לאחר בחודש בהגשה ואז לשלם שוב על הקורס וגם קנס). צריך להיות סטודנט מן המניין ואני לא מהמניין. אנשים טובים אבל ידיהם כבולות. תהני שם - אני סתם מקנאה.

למעלה