מאורסים- יתד יום ו.

חנוך617

New member
1. אלטוסקי - רוזנקרנץ

ישראל ראובן אלטוסקי, ר` חיים עוזר, ירושלים - חנה רוזנקרנץ, בני ברק.

חנוך617

New member
2. קונצקי - גוז

אליהו קונצקי, עטרת, ירושלים - שלומית גוז, פתח תקוה.

חנוך617

New member
3. נאמן - שוקרון

אריאל נאמן, חברון גבעה, פריז - אלישבע שוקרון, גייטסהד החדש, ירושלים.

BigKay

New member
עדיין לא הבנת ששתי

מלאכים משתמשים בכתר אחד.. גם זאביק משתמש בו בזמן הפנאי.. בוקר טוב לך

BigKay

New member
והוא הודה בשירשור פרידה

שהוא החבר של חנוך שמושך לו את המסרים ששולחים לו, וחנוך כתב בפורים שחבר שלו כתב כמה הודעות בלי ידיעתו. הבנת הגמרא..

חנוך617

New member
בליל פורים

החלפתי את הקוד הסודי ואין לו יותר אפשרות להכנס בשמי.

חנוך617

New member
תראה איך זה

מאמלל אותך שאני כאן ועוד מצהיר שאני יודע שיש לך ניק נוסף.

BigKay

New member
מאמלל אותי שאני צריך לענות לילד

ועוד על טענות שאי אפשר להוכיח... אני יכול להגיד עליך שאתה בת בניק של גבר.. שאתה ילד ומשקר שאתה מבוגר... אבל כל עוד שאין הוכחות ברורות 100% אני לא אגיד... אבל אצלך זה קצת שונה... אולי אתה לא יודע הפירוש המילה "ברור" חנוך אתה גדול... מה היינו עושים בלעדייך... ואריאלה תעשי טובה ותשחררי את הניק של זאביק... הוא ביקש יפה..

חנוך617

New member
לא חסר הוכחות

של חברי פורום שיכולים לומר בפה מלא שכתבת דברים מטופשים. תכנס ב 10 ניקים, תעשה מה שאתה רוצה, העיקר תצא לי מהוריד.

BigKay

New member
עדיין לא הבנת ששתי

מלאכים משתמשים בכתר אחד.. גם זאביק משתמש בו בזמן הפנאי.. בוקר טוב לך

Rצינית

New member
../images/Emo49.gif מזלטים חמים.... ../images/Emo49.gif

בס"ד במהלך השבוע כהרגלי בקודש לעיין בעיתון לפני צאתי לעבודה...אך מה לעשות בשיש לא עובדים... אז.. תודתי לאיש שחסך ממני ירידה מכמה קומות. ולעדכנני,למרות שחברותי כבר לא בקטע.מה לעשות אופססיה כזו.נשאר רק לעיין עם אותו אחד שנפגשתי לפני כמה ימים התארס...איזו תופעה מעצבנת. - להפגש בו זמנית בדבל.זה דבר מרתיח.<אותי לפחות.וזה אכן קרה> אבל נו שיהיה..העיקר התארסו בשלום והגעו בשלום למודעת האירוסין. עוד אחד ירד מהרשימה.... אני רק מתארת ת'יום בו תפרסמו את שמי...ואצחק לעצמי... <ואואו איך עברתי נושא...
אריאלה>

למעלה