לא נראה לי כי אם כך למה הכניס רק בערב? אבל אם כך, אולי כדאי שיכניס כל יום.
ח חנוך617 New member 6/2/04 #16 לא נראה לי כי אם כך למה הכניס רק בערב? אבל אם כך, אולי כדאי שיכניס כל יום.
ח חנוך617 New member 6/2/04 #19 אני חושב שביום שישי אין צורך להכניס את המאורסים כי כולם קוראים את העיתון. אפילו אריאלה ה"חבדניקית" אמרה שביום שישי היא קונה יתד...
אני חושב שביום שישי אין צורך להכניס את המאורסים כי כולם קוראים את העיתון. אפילו אריאלה ה"חבדניקית" אמרה שביום שישי היא קונה יתד...
א אריאלה ב. New member 6/2/04 #20 חחחחח אהבתי! יש משהו במה שאתה אומר. אני לא טורחת לקנות עיתון באמצע השבוע. ב"יתד" יש בסה"כ 3 דפים פלוס מינוס. על זה אני לא אבזבז את כספי.
חחחחח אהבתי! יש משהו במה שאתה אומר. אני לא טורחת לקנות עיתון באמצע השבוע. ב"יתד" יש בסה"כ 3 דפים פלוס מינוס. על זה אני לא אבזבז את כספי.
ח חנוך617 New member 6/2/04 #21 אולי את רוצה שפעם בשבוע/שבועיים אשלח לך את כל העיתונים.... גם יתד שלנו ובית נאמן. אגב, את מעודכנת שבשבוע שעבר היה עיסקת חילופין עם החיזבאלה?
אולי את רוצה שפעם בשבוע/שבועיים אשלח לך את כל העיתונים.... גם יתד שלנו ובית נאמן. אגב, את מעודכנת שבשבוע שעבר היה עיסקת חילופין עם החיזבאלה?
פ פפסי במבה New member 6/2/04 #23 לוי-שכטר מנחם לוי ישיבת בית מתתיהו-מיר. הר נוף ירושלים. אתי שכטר בני ברק.
ח חנוך617 New member 6/2/04 #25 למה זה לא הופיע ביתד? חשבתי כבר שבסוף זה לא נסגר. מי זו השכטר מבני ברק? לוי גר באגסי?
פ פפסי במבה New member 6/2/04 #28 אני הכנסתי... אתמול אחרי שזה נסגר מנחם לוי ממיר אגב הרבה לא מכניסים בשישי זה עולה כמעט כפול מודעה ביום שישי!
אני הכנסתי... אתמול אחרי שזה נסגר מנחם לוי ממיר אגב הרבה לא מכניסים בשישי זה עולה כמעט כפול מודעה ביום שישי!