מאורסים - יתד, יום ו. היום אכניס את מודעות הארוסין באיחור מה. כנראה בשעה 8:20 בערך. מתנצל. חנוך.
ח חנוך617 New member 6/2/04 #1 מאורסים - יתד, יום ו. היום אכניס את מודעות הארוסין באיחור מה. כנראה בשעה 8:20 בערך. מתנצל. חנוך.
ח חנוך617 New member 6/2/04 #2 1. רוזנבלום - גורביץ אהוד ישראל רוזנבלום, ראדין, בני ברק- דינה צפורה גורביץ, לונדון.
ח חנוך617 New member 6/2/04 #3 2. זלושינסקי - מילר שמואל אהרן זלושינסקי, חברון גבעה, ירושלים - תהילה מילר, ירושלים.
ח חנוך617 New member 6/2/04 #4 3. פרבשטיין - ליף שלמה זלמן פרבשטיין, אור אלחנן, ירושלים - יהודית ליף, בני ברק.
ח חנוך617 New member 6/2/04 #14 ביום ראשון בערב אני נוסע לשדה תעופה כדי להחזיר את חבר שלי. רוצה שאקח אותך לשם?
מ מתנדב New member 6/2/04 #15 2 דברים דבר ראשון בערב זה מאוחר בשבילי, בערב אני אהיה כבר בחו"ל בעזרת השם... דבר שני יש לי רכב שלוקח אותי... אבל תודה בכל מקרה על הנכונות...
2 דברים דבר ראשון בערב זה מאוחר בשבילי, בערב אני אהיה כבר בחו"ל בעזרת השם... דבר שני יש לי רכב שלוקח אותי... אבל תודה בכל מקרה על הנכונות...
מ מתנדב New member 6/2/04 #18 חנוך, אתה שואל אותי שאלה על מה שלא אמרתי, כתבתי שיש לי רכב שלוקח אותי לשם, מעבר לזה אתה יכול לדבר אתי במסרים ולא להפוך את הפורום לצ'אט לשיחות פרטיות...
חנוך, אתה שואל אותי שאלה על מה שלא אמרתי, כתבתי שיש לי רכב שלוקח אותי לשם, מעבר לזה אתה יכול לדבר אתי במסרים ולא להפוך את הפורום לצ'אט לשיחות פרטיות...
ח חנוך617 New member 6/2/04 #5 4. מרזל - זילברברג עזריאל רפאל מרזל, חברון גבעה, ירושלים - שושנה זילברברג, כהנא, בני ברק.
ח חנוך617 New member 6/2/04 #24 רפוש, תכתוב את הודעותיך באנגלית. כעת אני לא גולש ממחשב ואינני יכול לקרוא את דבריך וזה מענין במיוחד לאחר שנצבעת באדום. או שאריאלה תכניס שוב מהמחשב.
רפוש, תכתוב את הודעותיך באנגלית. כעת אני לא גולש ממחשב ואינני יכול לקרוא את דבריך וזה מענין במיוחד לאחר שנצבעת באדום. או שאריאלה תכניס שוב מהמחשב.
ח חנוך617 New member 6/2/04 #7 5. סטפנסקי - גליק יעקב צבי סטפנסקי, חברון גבעה, בני ברק - בתיה גליק, חדש, ירושלים.
ח חנוך617 New member 6/2/04 #9 7. הלוי - בן צור חיים הלוי, חברון גבעה, בני ברק - שירה בן צור, חדש, ירושלים.
ח חנוך617 New member 6/2/04 #11 המאורסים שהכניס אתמול פפסי במבה, לא מופיעים ביתד ולכן אין לי פרטים לגביהם. מי שיודע שיכניס.