מאורסים יתד יום ה

חנוך617

New member
הסתכלות מוזרה

יש לך. נכון שבחור צריך ללמוד אך אין הבדל כשעושים דבר רע על ידי מי זה נעשה.

Rצינית

New member
בטח שיש הבדל...

בס"ד הרע כאן שאינו יושב ולומד וממלא את מחויבותו כבחור ישיבה, מה שאין לבחורה רווקה עובדת. ואותו דבר אומר על בחורה שלומדת- גם לה יש מחויבות <כמובן אין להבדיל ללמוד של הבחור>לעסיק את ראשה בלימודים ולא בשטויות.. ולא דיברתי על הרע.דיברתי על הרעיון שלשבת מול סוללר או מחשב...שזו שטות אך לא רע<אם לא עושים רע-שאפשר מהר להגיע לרע, ביחוד אצל בחור..> רע ברור שלא משנה ממי בא.

Rצינית

New member
תגידו..למה הכלות שמסימות את למודהן

בס"ד מפרסמות את מקום הסמינר במודעת האירוסין.הרי כבר סיימה לפני 4 או 5ש'. ואם מפרסמים את המקום שיפרסמו מ...כך וכך ,אבל לא סמינר.. את הבחור אני מבינה כי עדיין בישיבה אבל הבחורה כאלו מה הקטע??

מני 23

New member
למה לפעמים כותבים..

נחלת שלמה - מיר פרידמן. למשל בגלל שהבחור למה בשני ישיבות. אז תשאלי למה כותבים את כל הישיבות שהוא למד בהם את מי זה מענין, אלא התשובה היא שזה בשביל לעזור לאנשים שאמורים להכיר לזהות ובשביל זה צריך את זה.

Rצינית

New member
אה.יפה לך לא חשבתי על זה..

בס"ד אך בכ"ז לא נראה לי שאתן קריידיט למקום שמשם הופקתי.. אז...מהיום מודעה ללא קרידיט...תדעו שזו אני:)

Rצינית

New member
כהן-

בס"ד רק שכחת שהאוביקט הולך לקלקל רישום אחר.... רוץ תציל אותו<מבס"דית אחת> והרישום.

מני לי יש שאלה אחרת

בשביל מה בכלל מפרסמים את השמות? אם בשביל לדעת אז חוג החברים וידידי המשפחה יודעים בכל מקרה..... לי נראה שזה בשביל השדכנים שיידעו מי ירד להם מהרשימה......

מאורסים

תה עם לימון פורום חרדים עם הרבנית חנוכה מחדר לידה שיהיה במזלט ובקרוב אצל הבנים

מני 23

New member
צריך לשאול את הנערה..

אבל היא כבר הצהירה שהיא לא רוצה אחד שיש לו קשר לאינטרנט.

Rצינית

New member
אוח חבל חבל שאין לי ת'נייד שלכם..

בס"ד היתי מסמסת לכם ברגע זה...1000ד'..

מני 23

New member
זה הכל...

אני לא לוקח! בשמים יודעים טוב טוב מי את וגם יודעים שלשדך אותך זה מינימום 10,000 אז אני מעדיף לקבל ישר מהם. תודה בכל אופן.

למעלה