מאורסים- יתד יום ה. היום יש 3 מודעות אירוסין. מזל טוב.
ח חנוך617 New member 11/3/04 #2 1. אייזנשטיין - לינדר מנחם מנדל אייזנשטיין, פוניבז`, ירושלים - חיה לינדר, בית שמש.
ח חנוך617 New member 11/3/04 #4 3. פכלר - שולץ דוד אליהו פכלר, כרם דיבנה, נתניה - מיכל שולץ, יד בנימין.
R Rצינית New member 11/3/04 #5 מודע אינך מכניס הכל להודעה אחת?? בס"ד הרבה מזלטים חמים.. בקרוב אצל מי שצריך....<כאלו גם אצלי>
ח חנוך617 New member 11/3/04 #6 כבר דנו בעבר בפורום איך להכניס. בהודעה אחת לא תמיד הכל נכנס, כי אני מכניס מסלולארי. אני מכניס כך כדי שיראו בכותרת אם זה מענין או לא.
כבר דנו בעבר בפורום איך להכניס. בהודעה אחת לא תמיד הכל נכנס, כי אני מכניס מסלולארי. אני מכניס כך כדי שיראו בכותרת אם זה מענין או לא.
R Rצינית New member 11/3/04 #7 וואלה ...הבנתי.. בס"ד אך עדיין חושבת שעדיף להכניס הכל בהודעה אחת.. למען הסדר הטוב..
ה הפלאות של עליזה1 New member 11/3/04 #8 מזל טוב לכול עם ישראל, ובנהם בנימין בן שרה חגי בן חוה עליזה אמןואמן
ח חנוך617 New member 11/3/04 #9 עד כדי כך את לא מבינה? או שמא, זה הכבוד שלך מונע ממך זאת. רדי מהר מהעץ, הוא עדיין נמוך ואף אחד עוד לא ראה שטיפסת עליו.
עד כדי כך את לא מבינה? או שמא, זה הכבוד שלך מונע ממך זאת. רדי מהר מהעץ, הוא עדיין נמוך ואף אחד עוד לא ראה שטיפסת עליו.
R Rצינית New member 11/3/04 #10 למה לי לרדת ממנו?? בס"ד נחמד לי שם..ממש צילום אווירי... אגב.אם אתה יודע שטיפסתי עליו..אז יש אחד שאחז שטיפוס על העץ אה?? גם משקר אתה.. לונורא נוותר לך הפעם..
למה לי לרדת ממנו?? בס"ד נחמד לי שם..ממש צילום אווירי... אגב.אם אתה יודע שטיפסתי עליו..אז יש אחד שאחז שטיפוס על העץ אה?? גם משקר אתה.. לונורא נוותר לך הפעם..
R Rצינית New member 11/3/04 #12 אם ראית.מדוע ממשיך אתה להגיב,למי .. בס"ד שלא חונן בשכל... כנראה <בעצם בטוח> שהתגובות הן מעל לשכל ולבינה שלך...
אם ראית.מדוע ממשיך אתה להגיב,למי .. בס"ד שלא חונן בשכל... כנראה <בעצם בטוח> שהתגובות הן מעל לשכל ולבינה שלך...
ח חנוך617 New member 11/3/04 #16 דן, בוקר טוב, א. צריך למגר את התופעה שיש כאלה שבאו לכאן כדי להתנצח. ב. האם לפעמים עכבר נהנה להתגרות בחתול? אם התשובה שלילית אז הדוגמא שהבאת אינה מדויקת...
דן, בוקר טוב, א. צריך למגר את התופעה שיש כאלה שבאו לכאן כדי להתנצח. ב. האם לפעמים עכבר נהנה להתגרות בחתול? אם התשובה שלילית אז הדוגמא שהבאת אינה מדויקת...
ד דן זילברשטיינברגרליץ New member 11/3/04 #17 בוקר טוב אם אתה רוצה למגר את התופעה, אל תתיחס להודעות מקניטות. זוהי הדרך המהירה והיעילה ביותר. "להתנצח" מחייב "דיאולוג"... אם לא תשתף פעולה, לא יהיה עם מי לריב.
בוקר טוב אם אתה רוצה למגר את התופעה, אל תתיחס להודעות מקניטות. זוהי הדרך המהירה והיעילה ביותר. "להתנצח" מחייב "דיאולוג"... אם לא תשתף פעולה, לא יהיה עם מי לריב.
R Rצינית New member 11/3/04 #23 אם בעניין עכברים חתולים עסקינן... בס"ד מחקר קובע כי לעכברים ניתנה בינה יתר מחתולים... האמת למה לנו להסיק מסקנות ממחקרים...אין מחקר חזק יותר מהמציאות...
אם בעניין עכברים חתולים עסקינן... בס"ד מחקר קובע כי לעכברים ניתנה בינה יתר מחתולים... האמת למה לנו להסיק מסקנות ממחקרים...אין מחקר חזק יותר מהמציאות...