כבר נבהלתי איך הכניסו אותי לפרשיה שאינני קשור אליה.
G g a d d i New member 26/2/04 #24 מבררים על השוויגער... לא התכוונתי לקלל. פשוט כשלוקחים מישהו לחתן מבררים על אמו ובמקרה דנן היא לא מוסיפה הרבה כבוד. פשוט הערכתי את המצב.
מבררים על השוויגער... לא התכוונתי לקלל. פשוט כשלוקחים מישהו לחתן מבררים על אמו ובמקרה דנן היא לא מוסיפה הרבה כבוד. פשוט הערכתי את המצב.
G g a d d i New member 26/2/04 #36 להיפך אני לא מתכונן לרדת. זו פשוט הערכה של המציאות. זו היתה כוונתי שאין צורך בסולם.
א אריאלה ב. New member 26/2/04 #34 סליחה שאני אומרת את זה אבל... אם נקח את ההודעות של שניכם בימים האחרונים ונעשה השוואה הודעותיו של מי מעניקות לו יותר כבוד...נדמה לי שכולם כאן בפורום יגיעו לבד למסקנה שיש לך עוד מה לעשות בעבודת המידות שלך עד שתגיע לחצי מהמדרגה הרוחנית ששרה נמצאת בה.
סליחה שאני אומרת את זה אבל... אם נקח את ההודעות של שניכם בימים האחרונים ונעשה השוואה הודעותיו של מי מעניקות לו יותר כבוד...נדמה לי שכולם כאן בפורום יגיעו לבד למסקנה שיש לך עוד מה לעשות בעבודת המידות שלך עד שתגיע לחצי מהמדרגה הרוחנית ששרה נמצאת בה.
ח חנוך617 New member 26/2/04 #9 6. לויה - מיכאלי ישראל לויה, ברכת אפרים, יהוד - תהילה מיכאלי, וולף, בני ברק.
ח חנוך617 New member 26/2/04 #10 7. לוי - ערוסי אורי לוי, מאור התלמוד, הר נוף-ירושלים - רינת ערוסי, וולף, בני ברק.
ח חנוך617 New member 26/2/04 #12 8. אנסבכר - סלומון יצחק אנסבכר, מאור התלמוד, בני ברק - תהילה סלומון, חדש, ירושלים.
ה הפלאות של עליזה1 New member 26/2/04 #20 לדגי מזל משמים שמילותך לא שוותאפילו כוס מים, מבקשת ממך להפסיק די