מאורסים יתד יום ד

Rצינית

New member
אופסססס.. היכן הרשימה???

חבל...בדיוק היום אני זקוקה לשירות,אתם יודעים אין עבודה... טוב נו שיהיה 6 מז"לטים. תעדכנו.טוב? המשך יום מעולה:)

חנוך617

New member
א. בבין הזמנים

משתנים לי הסדרים. ב. נראה מהודעתך כאילו מישהו חייב לך משהו. טעית.

חנוך617

New member
שאלת ועניתי.

לא היה לך סבלנות עם המאורסים, אה? קודם הצצת שם ואח"כ הגבת כאן... לפחות יש כאן אחד שזה מסקרן אותו. אני לא חוזר בי מדברי הקודמים. אל תדמייני.

חנוך617

New member
שאלת ועניתי.

לא היה לך סבלנות עם המאורסים, אה? קודם הצצת שם ואח"כ הגבת כאן... לפחות יש כאן אחד שזה מסקרן אותו. אני לא חוזר בי מדברי הקודמים. אל תדמייני.

Rצינית

New member
טוב נו....אתה ת-מיד צודק

ומדמיין נכון... אין לי את הזמן לוויכוח שטותי ומעצבן. סורי אבל אתה נשמע סוג של *****.אתה פשוט מנסה לסגור חשבונות מכל חור שמזדמן לך...אם זה עושה לך ת'יום בכיף! למה לא לשמייח יהודי.. שאלתי נטו מהרגל שהרגלת אותנו. ושוב תודה.

חנוך617

New member
עכשיו, אחרי שאני

יודע שמישהו שמח על כך שנראה לו שהוא שמח אותי, עכשיו אני שמח. עשיתי חסד מושלם. שימחתי אותך ועוד נתתי לך את ההרגשה שאת שימחת אותי... כל טוב.

ב מ ב י

New member
חנוך המסכן

אין לי מושג איזה חסר היה לך בילדותך.. אבל אתה לא צריך להביא את הבעיות האישיות ואת התסביכים המשפחתיים לכאן. אם יש כאן תגובה של מישהי שאינה מהמין שלך. אנא פנה אליה ביחס שווה, והפסק לזלזל בבנות המין של הבינה היתרה.

חנוך617

New member
אענה לך ישר ולענין

אינני סובל מפגרות ומפגרים. מה לעשות שיש כאן יותר מפגרות ממפגרים?...

Rצינית

New member
אז אל תתקרב יותר מדיי-זה מדבק!

אגב.יש לך צל של ספק שאמרתך לא נכונה?-<?>-התבלבלת אה?.לא נורא! יעבור לך, עד יעבור זעם.

חנוך617

New member
תמיד ידעתי שרק

מחלת הפרה המשוגעת זה מדבק. עכשיו חדשת לי שגם מחלת הבחורה המשוגעת זה מדבק... תודה. אני בורח. אגב, יש לזה טיפול רפואי?

Rצינית

New member
כן,ביררתי בסל הבריאות,יש גם טיפול

מנע... תברר זה עניין של שיחה אחת.הם דיי אדיבים<לי לפחות.לך?אני לא יודעת,אבל תנסה>

ב מ ב י

New member
כבר הצעתי את זה לפני מספר ימים

שכל אחד יקים לו פורום משלו.... (ותגובתך היתה כרגיל "אני חכם הרזים וכולם לידי כמי אפסים). אז אם אתה מרגיש שכאן לא המקום שלך... נשמח אם תעשה מעשה...

חנוך617

New member
הצחקת אותי...

תעשי כאן סקר. אם רוב חברי הפורום בעד שאעזוב, אעשה זאת. כמובן שצריך ששמותיהם יהיו מוכרים כאן בפורום.

ב מ ב י

New member
לא אבייש אותך בפומבי

לא אתנהג איתך כמו שאתה מתנהג עם כולם... לא אשתשמש בכלים שלך נגדך. אבל עם רצונך בסקר אני לא אמנע ממך זאת..

למעלה