איזה סקופ רציני...!
פ פפסי במבה New member 25/2/04 #10 גודמן- אורלוויק אהרן מאיר גודמן, חברון גבעת מורדכי , ירושלים. חיה שרה אורלוויק, חדש ירושלים.
פ פפסי במבה New member 25/2/04 #13 ווילנר-בירנבוים אליעזר ווילנר מאור התלמוד, ירושלים. ריקי בירנבוים קרית ספר.
פ פפסי במבה New member 25/2/04 #14 קאופמן-לוי יוסף צבי קאופמן מיר -ירושלים בני ברק . יעל לוי בית חלקיה.
ח חנוך617 New member 25/2/04 #18 אין לך מה להתנצל אני צריך להודות לך כי בצהריים אין לי זמן ואתה עזרת לי. אז שוב, תודה.
מ מענינת מאוד New member 25/2/04 #21 כן זה חשוב המודעות כך אני יודעת על מי שאני מכירה שהוא התארס ואז אני יודעת שאפשר להתחיל להתכונן לתפור שמלה /חליפה לחתונה ...עכשיו אני רק מחכה להזמנה לחתונה
כן זה חשוב המודעות כך אני יודעת על מי שאני מכירה שהוא התארס ואז אני יודעת שאפשר להתחיל להתכונן לתפור שמלה /חליפה לחתונה ...עכשיו אני רק מחכה להזמנה לחתונה
ח חנוך617 New member 25/2/04 #26 תגידי, כמה מהמאורסים שהיו כתובים כאן הזמינו אותך לחתונה? אם כל חתונה את קונה בגד, אז או שאין לך הרבה חתונות או שיש לך כסף.
תגידי, כמה מהמאורסים שהיו כתובים כאן הזמינו אותך לחתונה? אם כל חתונה את קונה בגד, אז או שאין לך הרבה חתונות או שיש לך כסף.