מאורסים יתד יום ב. היום יש 4 מודעות ארוסין. מזל טוב.
ח חנוך617 New member 15/3/04 #2 פרידמן - קאהן יואל פרידמן, חברון גבעה, בני ברק - יעל קאהן, חדש, ירושלים.
ר רולי NO 1 New member 15/3/04 #13 קובי כוכב.. הוא בחור שההורים שלו לא חרדים גמורים.והוא התחזק מאד וחיזק גם את ההורים שלו..והיום הוא עילוי ולמדן עצום! וגם קצת כוכב...(מהיכרות אישית)
קובי כוכב.. הוא בחור שההורים שלו לא חרדים גמורים.והוא התחזק מאד וחיזק גם את ההורים שלו..והיום הוא עילוי ולמדן עצום! וגם קצת כוכב...(מהיכרות אישית)
ר רולי NO 1 New member 15/3/04 #17 מה הקשר? יכנע? למה שלא ירצה לשמוע? והוא גאה בזה ובכלל לא מסתיר את זה! וגם שזה היה בזמנו לפני 8 9 שנים!
מה הקשר? יכנע? למה שלא ירצה לשמוע? והוא גאה בזה ובכלל לא מסתיר את זה! וגם שזה היה בזמנו לפני 8 9 שנים!
ח חנוך617 New member 15/3/04 #4 3. טייב - כליפא נתנאל טייב, סלבודקה, בני ברק - אסתר כליפא, חדש, ירושלים.
ח חנוך617 New member 15/3/04 #5 4. גודמן - גרינבלט שלמה מרדכי גודמן, ר` חיים עוזר - מיר ברכפלד, ירושלים - שושי גרינבלט, חדש, ירושלים.
4. גודמן - גרינבלט שלמה מרדכי גודמן, ר` חיים עוזר - מיר ברכפלד, ירושלים - שושי גרינבלט, חדש, ירושלים.
ה הפלאות של עליזה1 New member 15/3/04 #8 מזל טוב שיבנו בית כשר בישראל ובעזרת ה" בנהם היו גם בנימין בן שרה , וחגי בן חוה עליזה
א איני יודע New member 15/3/04 #18 מזל טוב לכולם מי יתן ויבנו בית לתפארת בארץ ישראל, מי יתן וילדיהם יהיו מל"ו הצדיקים.
1 1שאלתיאל New member 15/3/04 #20 בלי שום הודעה מוקדמת חוששני שיש לה ניק אחר לאחרונה הצטרפו פה עוד בנות בגלל זה אני חושד אולי חנוך יודע היה נראה לי שיש יום איזה שהוא קשר
בלי שום הודעה מוקדמת חוששני שיש לה ניק אחר לאחרונה הצטרפו פה עוד בנות בגלל זה אני חושד אולי חנוך יודע היה נראה לי שיש יום איזה שהוא קשר