מאורסים יתד יום א היום יש 6 מודעות ארוסין. מזל טוב.
ח חנוך617 New member 28/3/04 #2 1. בודנר - ברכר מאיר בודנר, מיר ברכפלד, בני ברק - רבקה ברכר, בני ברק.
ח חנוך617 New member 28/3/04 #18 אז אתה נוקם? נראה לי שזה אסור. לעצם הענין לא נראה לי שהוא מסתיר את עצמו ואת מעשיו.
כ כהן יעקב New member 28/3/04 #19 חלילה לי לנקום אבל אצלנו כתוב קשוט עצמך ולעצם הענין לא ראיתי בשאלה שלי שום רכילות רק רציתי לדעת אם אז זו היתה הפצה שקרית ומשום מה לא עשו מזה רעש כמו מאלי לאופר
חלילה לי לנקום אבל אצלנו כתוב קשוט עצמך ולעצם הענין לא ראיתי בשאלה שלי שום רכילות רק רציתי לדעת אם אז זו היתה הפצה שקרית ומשום מה לא עשו מזה רעש כמו מאלי לאופר
ח חנוך617 New member 28/3/04 #3 2. מירון - אסולין ברוך רפאל מירון, פוניבז`, נתיבות - אילה אסולין, חדש, ירושלים.
ח חנוך617 New member 28/3/04 #5 4. רוזנפלד - דויטש יונה מרדכי רוזנפלד, חברון גבעה, ירושלים - יהודית דויטש, בני ברק.
ח חנוך617 New member 28/3/04 #6 5. אוסטרוב - גלט משה יאיר אוסטרוב, פוניבז`, ירושלים - אביטל גלט, אופקים, בני ברק.
ח חנוך617 New member 28/3/04 #7 6. חזות - פרץ יחיאל חזות, עטרת, רמת גן - יעל פרץ, אפיקי דעת, ירושלים.
ה הפלאות של עליזה1 New member 28/3/04 #11 מזל טוב ושבניהם היו בנימין בן שרה עוד השנה חגי בן חוה עליזה עוד השנה
ע עניבת משי מצחיקה New member 28/3/04 #9 שכחת עוד מאורסים מפות מרהיבות ביופין, משוייץ ארה"ב בלגיה סין ועוד - סטים למצות, יחודיים ויפיפיים; במבחר גדול במחירים נוחים. חנוך, איך לא שמת לב לזה...
שכחת עוד מאורסים מפות מרהיבות ביופין, משוייץ ארה"ב בלגיה סין ועוד - סטים למצות, יחודיים ויפיפיים; במבחר גדול במחירים נוחים. חנוך, איך לא שמת לב לזה...
S shimrit63 New member 28/3/04 #17 סימן טוב ומזל טוב יהא לנו ולכל ישראל אמן ואמן ולכל הבנים והבנות שמחפשים את השידוך שלהם בשידור ישיר יקבלו במהרה אמן ואמן
סימן טוב ומזל טוב יהא לנו ולכל ישראל אמן ואמן ולכל הבנים והבנות שמחפשים את השידוך שלהם בשידור ישיר יקבלו במהרה אמן ואמן