לא בדיוק הלכתי לביקור חולים אצל השכנים ,הבן החייל ניפצע ביום שישי הוא ועוד 6 חיילים התאפכו עם דגמש,
ה הפלאות של עליזה1 New member 14/3/04 #20 לא בדיוק הלכתי לביקור חולים אצל השכנים ,הבן החייל ניפצע ביום שישי הוא ועוד 6 חיילים התאפכו עם דגמש,
כ כהן יעקב New member 14/3/04 #22 בי שבצודד אובר דגבש מי שמצונן אומר דגבש דגמש כי למדו אותי לומר נגמש
ד דודיוקון New member 14/3/04 #23 מה עם המודיע? מה עם מאורסי המודיע מדוע הם לא זוכים ליחס כל שהוא דברתי היום עם חתן שהתפרסם בהמודיע ולא ביתד ואמר לי שקוראי היתד אינם יודעים כלל שהתארס לכה"פ תפרסמוהו פה. לא כן?
מה עם המודיע? מה עם מאורסי המודיע מדוע הם לא זוכים ליחס כל שהוא דברתי היום עם חתן שהתפרסם בהמודיע ולא ביתד ואמר לי שקוראי היתד אינם יודעים כלל שהתארס לכה"פ תפרסמוהו פה. לא כן?
M Mיכל הברזילאית New member 15/3/04 #26 אחי התארס שבוע שעבר באחד הימים והוא נכתב בהמודיע וממש רבים לא ידעו מכך... חבל שזה כך!! ברוך יהיה מי שיוסיף את מאורסי המודיע!!
אחי התארס שבוע שעבר באחד הימים והוא נכתב בהמודיע וממש רבים לא ידעו מכך... חבל שזה כך!! ברוך יהיה מי שיוסיף את מאורסי המודיע!!