את בטח רוצה לדעת הרשמיה של האנשים שעזבו אותנו לאנחות והלכו למנוחות... זה יותר מעניין?
B BigKay New member 25/1/04 #21 את בטח רוצה לדעת הרשמיה של האנשים שעזבו אותנו לאנחות והלכו למנוחות... זה יותר מעניין?
S sarav55 New member 25/1/04 #22 לא אבל זה ממש סתם שרשור לדעתי למה לא לדבר בדברים ברומו של עולם קשיים לבטים או סתם דברים נחמדים
B BigKay New member 25/1/04 #23 כל אחד כותב מה שמעניין אותו וחושב שיעניין גם אחרים, ולפעמים דברים לא מעניינים אותי. מה לעשות שלא מעניין אותי כל דבר בעולם.. אז אני מדלג עליו. אולי תתחילי את לשרשר משהו שעומד ברומו של עולם. בוש, בן לאדן, קיצבת ילדים וכו', כיד ה' הטובה עליך..
כל אחד כותב מה שמעניין אותו וחושב שיעניין גם אחרים, ולפעמים דברים לא מעניינים אותי. מה לעשות שלא מעניין אותי כל דבר בעולם.. אז אני מדלג עליו. אולי תתחילי את לשרשר משהו שעומד ברומו של עולם. בוש, בן לאדן, קיצבת ילדים וכו', כיד ה' הטובה עליך..
א אריאלה ב. New member 25/1/04 #24 צודק זה טבעו של הפורום, כל אחד כותב על מה שמעניין אותו. מי שנושא מסוים שמעלה חבר פורום לא מעניין אותו, יכול להעלות לדיון נושא שמעניין אותו.
צודק זה טבעו של הפורום, כל אחד כותב על מה שמעניין אותו. מי שנושא מסוים שמעלה חבר פורום לא מעניין אותו, יכול להעלות לדיון נושא שמעניין אותו.