מאורסים-יתד יום א`. היום יש 4 מודעות אירוסין. כל זוג מאורס נמצא בתבובה להודעה זו. מזל טוב.
ח חנוך617 New member 25/1/04 #1 מאורסים-יתד יום א`. היום יש 4 מודעות אירוסין. כל זוג מאורס נמצא בתבובה להודעה זו. מזל טוב.
ח חנוך617 New member 25/1/04 #2 1. פרנץ&שלזינגר נחום משה פרנץ, חכמת שלמה, אשדוד& יעל שלזינגר, יד בנימין
ח חנוך617 New member 25/1/04 #3 2. תמים& אוחנה משה תמים, עטרת, ירושלים& טובה אוחנה, אילת השחר, ירושלים.
ח חנוך617 New member 25/1/04 #4 3. מירניק& פליטניק בנימין מירניק, מיר-ברכפלד, ירושלים& חיה שושנה פליטניק, עלי באר, ירושלים.
ח חנוך617 New member 25/1/04 #6 סליחה. יש 5. הנה הם; בצלאל& בן דוד 5. יעקב בצלאל, מיר ירושלים& רויטל בן-דוד, לוסטיג, תל אביב.
ח חנוך617 New member 25/1/04 #7 אני בהלם. איפה המאורסים? הכנסתי הבוקר 5 זוגות מאושרים וכבר זה נעלם לתחתית הדף. אז... מי שמחפש שידע שזה נמצא אי שם...
אני בהלם. איפה המאורסים? הכנסתי הבוקר 5 זוגות מאושרים וכבר זה נעלם לתחתית הדף. אז... מי שמחפש שידע שזה נמצא אי שם...
S sarav55 New member 25/1/04 #17 שאלה אישית אבל בלי להפגע את מי זה אמור לעניין זה ממש לא מעניין מי התארס האירוסין של היום זה לא כמו של פעם צריך לרשום מי התחתן אולי זה יעניין מישהו
שאלה אישית אבל בלי להפגע את מי זה אמור לעניין זה ממש לא מעניין מי התארס האירוסין של היום זה לא כמו של פעם צריך לרשום מי התחתן אולי זה יעניין מישהו
ש ש ו מ ר ה ע י ר New member 25/1/04 #18 לא נכון.... זאת דעתך האישית. כבר ניתחנו את הנושא שבוע שעבר, בשרשור שחנוך עצמו פתח על הענין, ורוב מוחץ אמרו שזה יפה, ומעניין.
לא נכון.... זאת דעתך האישית. כבר ניתחנו את הנושא שבוע שעבר, בשרשור שחנוך עצמו פתח על הענין, ורוב מוחץ אמרו שזה יפה, ומעניין.
ר רולי NO 1 New member 25/1/04 #19 זה מעניין מאד!!! לא יפה מצידך! כי זה מאד מעניין אותי בכ`א ועוד כמה..הבחורי ישיבות דבר ראשון אצלהם על הבוקר זה מי התארס!
זה מעניין מאד!!! לא יפה מצידך! כי זה מאד מעניין אותי בכ`א ועוד כמה..הבחורי ישיבות דבר ראשון אצלהם על הבוקר זה מי התארס!
ח חנוך617 New member 25/1/04 #9 תודה. אבל זה לא תכל`ס... שכל פעם שזה ירד נצטרך להזדקק לחסדיו של אחד מאיתנו כדי להעלות את ההודעות.
ק קומבינטור New member 25/1/04 #10 נעיצת הודעה למנהל חדר יש אופציה לנעוץ שירשור שלא ירד. תבקש מאריאלה שתנעץ לך את המאורסים כל יום עד , בא נאמר, 1 בצהרים.
נעיצת הודעה למנהל חדר יש אופציה לנעוץ שירשור שלא ירד. תבקש מאריאלה שתנעץ לך את המאורסים כל יום עד , בא נאמר, 1 בצהרים.
ח חנוך617 New member 25/1/04 #11 בוקר טוב. אתה לא בענינים נושא זה דובר כבר בשבוע שעבר. אגב, אני לא צריך שתקבע כי אני כבר ראיתי את המאורסים. זה רק לטובתכם.
בוקר טוב. אתה לא בענינים נושא זה דובר כבר בשבוע שעבר. אגב, אני לא צריך שתקבע כי אני כבר ראיתי את המאורסים. זה רק לטובתכם.
ח חנוך617 New member 25/1/04 #13 תפתח דפים קודמים. או ש... תסתכל מה אני כותב כאן. אריאלה אמרה שהיא מקבעת אבל זה לא הצליח. אולי תעשה קומבינה ותעזור לה?
תפתח דפים קודמים. או ש... תסתכל מה אני כותב כאן. אריאלה אמרה שהיא מקבעת אבל זה לא הצליח. אולי תעשה קומבינה ותעזור לה?
S sarav55 New member 25/1/04 #14 האמת היא שלא כל כך מעניין מי מתארס זה נראה לי פרסומת שטותית מידי מי צריך בכל יום לקבל את הרשימה הזו מי שאין לו מה לעשות מוזמן לפרסם אבל נראה לי שאף אחד לא קורא את זה אולי אני טועה
האמת היא שלא כל כך מעניין מי מתארס זה נראה לי פרסומת שטותית מידי מי צריך בכל יום לקבל את הרשימה הזו מי שאין לו מה לעשות מוזמן לפרסם אבל נראה לי שאף אחד לא קורא את זה אולי אני טועה
ר רפוש rafush New member 25/1/04 #20 בטוח שאת טועה... רשימת המאורסים היא האוכל הכי גדול לנייעסני הישיבות הגדולים, ואת רוצה להפסיק להם את הפרנסה?
בטוח שאת טועה... רשימת המאורסים היא האוכל הכי גדול לנייעסני הישיבות הגדולים, ואת רוצה להפסיק להם את הפרנסה?