מאורסים טרי יעקב הרוש ישיבת דרך ה' - ירושלים עב"ג עטרה אסייג - הר שמואל מזל טוב קובי
א אץ קוצץ New member 28/2/08 #1 מאורסים טרי ../images/Emo49.gif יעקב הרוש ישיבת דרך ה' - ירושלים עב"ג עטרה אסייג - הר שמואל מזל טוב קובי
מאורסים טרי ../images/Emo49.gif יעקב הרוש ישיבת דרך ה' - ירושלים עב"ג עטרה אסייג - הר שמואל מזל טוב קובי
K kiss 18 New member 28/2/08 #2 ../images/Emo65.gif מזל טוב!../images/Emo140.gif../images/Emo39.gif../images/Emo79.gif בזמן האחרון אני שומעת על הרבה קובויים... העיקר שיהיה במזל...
../images/Emo65.gif מזל טוב!../images/Emo140.gif../images/Emo39.gif../images/Emo79.gif בזמן האחרון אני שומעת על הרבה קובויים... העיקר שיהיה במזל...
ת תקוות החיים New member 28/2/08 #3 עוד ישמע בהרי.... קולולולו /tapuzforum/images/emo6.gif מזזזל טוב קובי המון המון מזל טוב. אוהבים אותך /tapuzforum/images/emo140.gif
עוד ישמע בהרי.... קולולולו /tapuzforum/images/emo6.gif מזזזל טוב קובי המון המון מזל טוב. אוהבים אותך /tapuzforum/images/emo140.gif
ה הכי כפול 2 New member 28/2/08 #4 קובייייי!! מזלט ענק. .אגב מכבי מחפשים גבוהים. .סתאאם!בקרוב אצל כולם!
ע עד מאה ועשרים שנה New member 28/2/08 #6 וואו!! קובי, אני בשוק!! אני בהלם!! לא מאמין!! סורי, אני לא מכיר אותו, שיהיה לו מזל טוב ובקרוב אצליכם, כמו שכתבתי תגובה בשרשור "מאורסים" של נעrה אmיתית.
וואו!! קובי, אני בשוק!! אני בהלם!! לא מאמין!! סורי, אני לא מכיר אותו, שיהיה לו מזל טוב ובקרוב אצליכם, כמו שכתבתי תגובה בשרשור "מאורסים" של נעrה אmיתית.
O Old Bugs Never Die New member 29/2/08 #7 מזל טוב!!! /tapuzforum/images/emo140.gif/tapuzforum/images/emo27.gif