מאורייי

Sababush

New member
מאורייי

איזה חמוד!! חחח אתה מגן עלי ועל דני כי אנחנו עדינות? חחח האמת שאני לא עדינה, פשוט אין לי כח לריב עם כאלה סתומות... זה לא יגיע לשום מקום

chicolico

New member
קראת את זה?

כן! מה הם חושבות הסתומות האלה? טוב, זהו, אני גמרתי עם כל הסיפור הזה.....! נושא חדש!

Sababush

New member
חח.. יופי

כי הן לא שוות את זה אנחנו נחגוג והן עכשיו יסבלו כי עמוק בפנים הן יודעות שלא הייתה כאן שום רמאות ושהן רק רוצות להאמין בזה

תסלחי לי גברת,

"הייתי מעריצה של ווסטלייף אבל עברתי לבלו כי...אממ.....טוב..." אולי זה בגלל איכויות הקול של בלו? אה לא...הם אף פעם לא שרים בחי. האמת-טוב שכך אולי זה בגלל שהשירים יפים...אבל טעות שוב! נא לשיר בקול את צירופי המילים הבאים: פליי בי טו כלוז וואן לאב אול רייז כן כן גבירותי ורבותי-אותו קצב!!!!!!!!!!!אין שינוי קל!!!!!!!!!!! אוקי. אז חשבתי לעצמי מה עוד יכול לגרום למעריצה של להקת בנים לאהוב אותם והגעתי למסקנה ש..אוקי אז אולי אנחנו קצת שיטחיים ואוהבים רק את המראה של בלו. זה ייתכן. אבל....לאאאאאאאאאאאאאא!!!!! אחרי הכרס של אנטוני או איך שלו קוראים לו, האף הנוזל של מישהו אחר, והנגיעות הממושכות של לא יודעת מי ב#%$% שלו במהלך הופעות-לא להתווכח זו עובדה. הגעתי למסקנה שהם לא נראים טוב ושכל מה שיש עליהם זו פוזה. וגם זה בקושי. לא משנה, אתם אוהבים את בלו, אני אנסה לא לשפוט הפעם ולהסתכל על האהבה שלכם לבלו כמו על האהבה שלי לווסטלייף. סבבה? הוגן? למה לבוא ל"רדת" על מעריצי ווסטלייף בפורום שלנו? מה עשינו לכם? כאילו מה העיקרון? מה אתם רוצים להשיג בזה בדיוק? לעשות לנו נה נה בנהה? כן? כמו ילדים קטנים? מה? מה? ולמה? באמת מזל טוב שבלו זכו אבל מה נסגר איתכם???????? מה הרעיון? מה אנחנו במלחמה פה? אתם עושים לנו "בדווקא" כי הלהקה "שלכם" ניצחה את "שלנו"? כמה קטנוני וילדותי אפשר להיות? ואתם עוד מתפלאים למה לא אוהבים את מעריצי בלו. תישארו באהבה שלכם, אף אחד לא פוסל אותה למרות שלטעמי האישי היא פשוט....לא משנה....הדעה שלי לא משנה כלכך אבל מה שכן משנה זה שאתם מתנהגים כמו ילדים קטנים ושאף אחד אפילו לא לוקח אתכם ברצינות. אז צאו מזה בבקשה ותשמחו בכייף אבל תעזבו את מעריצי ווסטלייף ואל תתנהגו ככה כי זה פשוט הורס.

Nof-Y

New member
עדי! את צודקת בכל מילה!!!!

המשחקים שלכם בלבוא ולהציק לנו! כבר עברו כל גבול! אוקיי.....אז הבלו שלכם זכו פעם אחת יחידה בחיים וניצחו את ווסטלייף במשהו! וגם זה היה בקול אחד..אם בכלל אני אישית עדיין מבודרת מהקטע שמישהי מכן כתבה בפורום של ווסטלייף..הנה ציטוט : "בלו לא שרים בלייב כי הם גם זזים על הבמה, בניגוד לווסטלייף" אוקיייייי זה התירוץ הכי הכי מטומטם ששמעתי בחיים שלי.... חחחחחחחח תראו...להקה אמורה דבר ראשון...ל-ש-י-ר...שמעתם על זה??? וחבל מאוד שמי שכתבה את זה.פשוט בעצמה מודה שבלו לא יודעים לשיר... ואני חוזרת על זה שוב::: אני פשוט גאה בכם!!!!! בלו שלכם יודעים לזוז!!!!!!!בראבו!!!!!!! הבעיה שהם לא שרים בלייב אף פעם...ואם כבר שמעתי אותם פעם אחת בלייב...אז הם זייפו בלייב!!! אוקיי.... אז תעשו לי טובה....במקום לבוא ובכוונה ליפגוע....תתחילו להבין...שברגע שאתם פוגעות....אתם מתנהגות בצורה ממש לא יפה! ותתחילו להעריך להקות לא לפי איך שהם זזים......

בבבבבבבדדדדדייייוווווקקקקק!!!!!!!!!

גו נופר גו נופר גו גו גו!!!!!!!!! (מלווה בצעד תימני למען המעריצות של בלו)

chicolico

New member
תגידי לי, את חושבת שיש לי עצבים

בשבילך? תעופו כבר מפה!!!!!!!!!!!!!!!!!! תחזורו לפורום שלכם ותמשיכו לדבר על על ה- "מוכשרים" שלכם ותעזבו אותנו בשקט...

brians angel

New member
אוווף....

איזה מעצבן זה... בלו שרים מאוד יפה בלייב! אני לא אומרת שווסטלייף לא שרים יפה, כי הם כן..! אבל למה להגיד סתם?? אולי שמעת את הפעם היחידה הזאתי כשהם היו עייפים?? תחשבי קצת! וכדאי שתדעי קצת יותר על בלו- כי הם ניצחו בהמון טקסים וקיבלו הרבה פרסים בזמן הקצר שהם קיימים..! אולי הם עדיין לא הגיעו לכמות של ווסטלייף, אבל תחשבי שווסטלייף מובילים על בלו בכמה שנים טובות... למה להמשיך למתוח את הנושא הזה כמו מסטיק?? תעזבו את זה כבר! חאלס! נמאס!!

Sababush

New member
אתן חבורה של מפגרות חסרות חיים

לכו לפורום שלכן ותראו מי התחיל עם הריב!! אתן אלה שהתחלתן לרדת על בלו והמעריצים שלהם אז אנחנו באנו והגנו על עצמנו לא אמרו לכן שקנא הורגת? כן כן, כו תבכו בבית בלו להקת השנה!! הם רואים כמה שאתן מעוצבנות מצורת הכתיבה שלכן... לכו, תנשמו עמוק ותכנסו לעצמכן לראש את העובדה שבלו זכו, ווסטלייף לא זהו נגמר

brians angel

New member
זה מתחיל לעצבן אותי...

אני מבקשת ממך לקלוט ולהבין- בלו כמעט תמיד שרים לייב!!! אבל כשאני מורידה וידאוים של ווסטלייף לחברה שלי (לירון- לא להיבהל!! זה לליטל..), הם כמעט תמיד שרים בפלייבאק! ותאמיני או לא- להעריץ להקה זה יותר מלאהוב את המראה שלהם! אז מה עם אנטוני שמנמן?? ואת יודעת טוב מאוד מה היה קורה עם ווסטלייף היו מנצחים!!

אני באופן אישי

חושבת שאם ווסטלייף היו מנצחים אולי הייתי קצת מאוכזבת, אבל לא הייתי כותבת בפורום הודעה בסגנון "הרדיו רמאי" או "המעריצים של ווסטלייף רמאים" או כל דבר כזה. אני חושבת שהמעריצות של ווסטלייף צריכות להתחיל להרגיע, עם כל הכבוד, אותה להקה לא יכולה להישאר בצמרת כל כך הרבה זמן, נקודה .

למעלה