תסלחי לי גברת,
"הייתי מעריצה של ווסטלייף אבל עברתי לבלו כי...אממ.....טוב..." אולי זה בגלל איכויות הקול של בלו? אה לא...הם אף פעם לא שרים בחי. האמת-טוב שכך אולי זה בגלל שהשירים יפים...אבל טעות שוב! נא לשיר בקול את צירופי המילים הבאים: פליי בי טו כלוז וואן לאב אול רייז כן כן גבירותי ורבותי-אותו קצב!!!!!!!!!!!אין שינוי קל!!!!!!!!!!! אוקי. אז חשבתי לעצמי מה עוד יכול לגרום למעריצה של להקת בנים לאהוב אותם והגעתי למסקנה ש..אוקי אז אולי אנחנו קצת שיטחיים ואוהבים רק את המראה של בלו. זה ייתכן. אבל....לאאאאאאאאאאאאאא!!!!! אחרי הכרס של אנטוני או איך שלו קוראים לו, האף הנוזל של מישהו אחר, והנגיעות הממושכות של לא יודעת מי ב#%$% שלו במהלך הופעות-לא להתווכח זו עובדה. הגעתי למסקנה שהם לא נראים טוב ושכל מה שיש עליהם זו פוזה. וגם זה בקושי. לא משנה, אתם אוהבים את בלו, אני אנסה לא לשפוט הפעם ולהסתכל על האהבה שלכם לבלו כמו על האהבה שלי לווסטלייף. סבבה? הוגן? למה לבוא ל"רדת" על מעריצי ווסטלייף בפורום שלנו? מה עשינו לכם? כאילו מה העיקרון? מה אתם רוצים להשיג בזה בדיוק? לעשות לנו נה נה בנהה? כן? כמו ילדים קטנים? מה? מה? ולמה? באמת מזל טוב שבלו זכו אבל מה נסגר איתכם???????? מה הרעיון? מה אנחנו במלחמה פה? אתם עושים לנו "בדווקא" כי הלהקה "שלכם" ניצחה את "שלנו"? כמה קטנוני וילדותי אפשר להיות? ואתם עוד מתפלאים למה לא אוהבים את מעריצי בלו. תישארו באהבה שלכם, אף אחד לא פוסל אותה למרות שלטעמי האישי היא פשוט....לא משנה....הדעה שלי לא משנה כלכך אבל מה שכן משנה זה שאתם מתנהגים כמו ילדים קטנים ושאף אחד אפילו לא לוקח אתכם ברצינות. אז צאו מזה בבקשה ותשמחו בכייף אבל תעזבו את מעריצי ווסטלייף ואל תתנהגו ככה כי זה פשוט הורס.