מאוכזב..

maaw2

New member
מאוכזב..

אני יכתוב את הסיפור בקצרה.. רבתי עם מישהו,זה התחיל עם דחיפות ולא חשבתי לשנייה שהוא יעשה את זה,הוא הוריד לי אגרוף לפנים ופשוט קפאתי,לא זזתי ואני לא יכול לתאר במילים את ההשפלה שעברתי (היו שם עוד אנשים שאני מכיר),ואני מאוכזב מעצמי ומפוחד.. לא יודע למה זה קרה לי,לא יכולתי לזוז ובטח שלא ליישם את מה שלמדתי.. אציין גם שאותו אחד יותר גדול ממני פיזית וכנראה גם יותר חזק.. ועוד סיבה שפחדתי לעשות לו משהו היא כי יש לו "גב".. כל תגובה תתקבל בברכה.. שבוע טוב

maaw2

New member
בשבילי זה לא כזה פשוט..

אי אפשר לשכוח דבר כזה כל כך בקלות..

ש מים

New member
אתה צודק, אבל...

רן כתב כאן הרבה על נושא "הקיפאון בקרב". אלו דברים יפים ונכונים, אבל מה שקורה לך עכשיו זה בדיוק אותו קיפאון: אתה תקוע בנקודת זמן מסויימת, בעבר, במקום להמשיך. עזוב את העבר, למד ממנו את מה שצריך ואפשר וזרוק אותו. ההתקדמות שלך, בקרב של החיים, היא להמשיך ללמוד ולא להתקע. בהצלחה (ושלא תחשוב שאני לא מבין אותך! כל מי שהתנסה לפחות פעם בחייו בעימות/קרב רחוב היה באותה סיטואציה כמו שלך. יתרה מכך, אני - גם כשכבר עשיתי משהו "ברחוב" - תמיד היו לי א"כ יסורי מצפון, ש-"יכולתי לעשות הרבה יותר טוב". אני חושב שזה טוב, זו חתירה לשיפור וחתירה ללמוד ולהשקיע יותר באימונים).

roy33itc

New member
להוסיף על דבריו של מים

מה שתיישם בקרב רחוב לרוב יהיה אינסטינקטים ושליפה מהירה של מה שאתה יודע וזמין לך בזכרון (שרירים). תפיק מסקנות תתאמן יותר תחדד יותר את החולשות תגדיל את ארסנל הכלים במאגר אל תשכח את ריקוד הקוף ולהגיד סליחה טעיתי וגם אם היית בקרב והפסדת לא קרה כלום ניסיון זה חשוב ותזכור שכמו יאצק "לא לדאוג לעולם יאצק תמיד נופל וקם " תהיה יאצק חבר,תהיה יאצק.

../images/Emo201.gif

אל תרגיש מאוכזב מעצמך, ואל תרגיש כשלון עצמי. כמו שאני רואה זאת, אומנות לחימה לא רק מלמדת אותך להחזיר, שמשהו מוריד לך אגרוף. ציינת שלא החזרת, כי הוא היה גדול יותר ממך, וגם יותר חזק נכון? אז אולי האימונים שלך לימדו אותך גם כן, לעשות חושבים לאילו סיטואציות כדאי להכנס בחיים ולאלו לא כדאי? אולי היא גם לימדה אותך, את התוצאות הנלוות לכך, הפיזיות, ופשוט משהו בך אמר לך לא להגיב? כי התוצאה בעקבות זה שהוא גדול יותר וחזק יותר, עלולה להיות מרה? אז קפאת, לא התוצאה שלה ייחלת, אבל אם זו לא סיטואציה שחייך תלויים בה, ומה שיותר נפגע כאן הוא האגו (כי היו שם עוד אנשים שאתה מכיר) זה לא נעים, אבל בטוח שלא עושה אותך פחות גבר. זה יעבור

Pyongwon

New member
Don't worry about it -

and keep on training! Stress does wild things to people, now you know how you reacted in this situation. The next situation of stress will be different. Don't feel disappointed, or worried. You'll be ok. Now the training will take on even more significance for you than before! :)

פגיעה באגו.

הבעיה שלך היא לא שלא החזרת לו. אתה יודע שאם היית מחזיר לו היית חוטף פי שניים יום למחרת... הבעיה שלך זה שהוא פגע לך באגו, השפיל אותך ברבים... בגלל זה חשוב לדעת לוותר על האגו. אגו עושה רק צרות. למה בכלל הגעת איתו למצב של דחיפות? - שוב התשובה היא אגו. אל תתחרה עם ערסים למינהם על 'למי יש אגו גדול יותר', הם תמיד ינצחו אותך. פשוט תוותר על האגו. אם הוא דחף אותך אל תדחוף חזרה, תהיה חכם יותר ותסתכל תמיד שני צעדים (אפשר גם יותר) קדימה. מצבים כאלו קוראים להרבה אנשים. תלמד מהטעויות שעשית הפעם, תמשיך הלאה ואל תחזור על אותן טעויות. לב.

shlomym

New member
במיקרה ראיתי אתמול בטלויזיה,איך

נוער מרביצים בטרוף לשוטרת צעירה.מזעזע אף פעם לא תידע אם עשית את המהלך הנכון,רק אם תעשה אותו. יכול להיות שהקיפאון שלך ,הוא מה שהציל אותך משליפת סכין וכו' במצב שהיית, שיקול הדעת מופנה להמון כיוונים,אל תאשים את עצמך,קבל את עצמך גם אם פחדת. רק שאלה קטנה,למה לא נמנעת ,פשוט ללכת עוד לפני? והמלצה לאימונים,כשאתה מתאמן בזוגות,קח תמיד את הבחור הכי גדול ומפחיד בקבוצה או המיומן ביותר ותשתדל להתאמן אתו יותר,צור יותר בטחון עצמי במה שאתה עושה. כבוד ואגו נפוח הם גורמים נכבדים לתחלואות העולם
קבל חיבוק ותמשיך קדימה שלומי

לעיתים: אש צריך לכבות באש

מי שינסה לחטוף לשוטר/ת באירופה / אמריקה את האקדח יגמור בחדר מתים. אנו חיים במדינה בה אין כבוד לחוק כי לחוק אין שיניים. מה זה לחטוף אקדח לשוטר? הרי המסקנה היא כי באקדח ייעשה שימוש כנגד אותו איש חוק... אסור לתת לזה לקרוא גם במחיר שפיכות דמים של התוקף... זה תחילתו של כאוס חברתי ולמצבים קיצוניים דרוש פתרון קיצוני.

לחוק יש שיניים

אבל הוא משתמש בהן באופן מאוד סלקטיבי. ובמקרים שלא, הוא כנראה סתם כאוטי... הצעירות הנ"ל אולי לא היו צריכות לגמור בחדר מתים, אבל היחס אליהן חיב להיות חמור יותר מאשר כאילו עשו סתם עוד מעשה משובה נערי... ובעצם, אין לי מושג איך מתייחסים אליהן... נדמה לי שרוב האנשים מפחדים משוטרים. אפילו מסתם שוטרי תנועה. אבל אלה בדרך כלל אזרחים שומרי חוק מלכתחילה. מי שלא פוחד משוטרים - כנראה שיש לו סיבה... מצד שני, לפעמים דברים פשוט גולשים לכאוס וקשה להצביע על מי בדיוק האחריות. ובלי קשר, בדק בית, חשבון נפש, וסדר מחודש, בלי ספק נחוצים כאן. אבל זה כנראה לא יקרה... מה שהיה הוא שיהיה ואין חדש תחת השמש.

snift

New member
כשראיתי את הכתבה באמת לא הבנתי

מדוע השוטר השותף לא שלף נשק ולפחות ירה באוויר. הרי זו הסיבה ששוטרים הולכים תמיד בזוגות.

מסכים מאוד

האירוע נמשך 6 דקות. 6 דקות השוטרת (ובן זוגה) נאבקה בחבורת נערות שהפילו אותה לקרקע, חבטו בה וניסו לחטוף לה את הנשק, ואף אחד מהאנשים שמסביב לא נקף אצבע לטובת השוטרים (ובכללם המאבטחים של המועדון). עצוב מאוד שזה המצב
עכשיו רק חסר שמערכת המשפט יסגרו את התיק בחוסר עניין לציבור או בעונש מגוחך, ובכך יכשירו (עוד) את הקרקע לשימוש באלימות כדרך התנהלות לגיטימית.

מזלה של השוטרת ../images/Emo196.gif האומללה

שלקחה סיכון חיים ולא הגנה על עצמה וירתה בתוקפות הללו כפי שהיה קורה בסיטואציה מקבילה בארה"ב. המערכת שלנו פשוט אוהבת קורבנות...

Nickelstickz

New member
The same incident

Just a short one to firm your view , few weeks ago in the centre of Israel a police woman and her partner where attacked by a group of drank people which they came to detain as a result e of a complain , the police women were beaten by them so badly that she needed to be in hospitalised for more then a week , in an interview which I conducted with one of the officers in attempt to Larne how to avoid it in the future I found out that despite the fact that this people were arrested by officers called in , they were sent home the next morning pending a decision if to charge them or not … , on the issue of shooting the law will favour the attacker … since the officer have to PROVE that the damage he will do Exide or equal to the treat he faced

ש מים

New member
התנהלות המשטרה בעייתי מאוד../images/Emo70.gif

חבר'ה, אני מתנדב במשטרה (מג"ב) כבר יותר מ- 4 שנים. עברתי קורס ראשוני ואחריו השתלמויות ירי וגם קורס מפקדי צוותים. במסגרת הפעילויות שלנו אנו עושים מארבים, חסימות צירים, בידוקים ולפעמים מעצרים. הפעילות מכוונת בעיקר כלפי עברייני רכוש ופח"ע (רוב הפעילות היא באזור משיק לריכוזים של ישובים ערביים). אולם, בכל הזמן הזה, לא עברנו אפילו דקה אחת של הדרכה (אפילו תיאורטית, שלא לדבר על מעשית...) של הגנה-עצמית, איך להתמודד עם תוקפנות ו/או אלימות (לא פיזית ולא מילולית) וכו'. אפילו "נוהל מעצר" בקושי אנו יודעים לבצע נכון (מה קורה אם אדם יסרב להתלוות אלינו מרצונו? עד כמה אנו יכולים להפעיל כח ובעיקר - כיצד מפעילים את הכח הזה
). למזלנו יש לנו מפק"צ רציני, שיוצא לכל הסיורים ויש לו המווון נסיון במעצרים, חקירות ופעילות נגד אלימות. הוא יודע איך לפעול "בזמן אמת" ומנחה אותנו און-ליין. אבל כמובן שלא זו הדרך!!! ו הפאק, הפשלה והבושה כולן של משטרת ישראל, שפועלת תוך זילזול מוחלט הן במתנדביה, הן בעובדיה/שוטריה והן באזרחי המדינה!! ושלא יגידו שלא התרענו על כך (אנו מתריעים בכל מפגש עם קציני מג"ב המפעילים את יחידות המתמיד, אבל זה עוזר כמו כוסות רוח למת).

למעלה