מאוכזב!!

אני ממש לא חושב שאתה משקר!!!

פשוט ממה שאני יודע... היא לא הגיעה ל"יהלום" (Daimond) במכירות, שזה אומר מעל 10 מיליונים.. אני באמצע תחקיר קטן, אני אחזור אח"כ עם התוצאות..

i4britney

New member
מה?

אני לא יודע אם זה יהלום או טבעת או שרשרת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..... כל הדברים האלה , אני רק יודע שהיא מכרה בכל רחבי תבל יותר מ-10 מיליון עותקים עם האלבום האחרון שלה וזה בטוח!

TetiBETTY

New member
ניצו"ש

באיזה תוכנה אתם משתמשים לעיצוב הכרטיסים (המהממים,יש לציין!) שאתם עושים של בריטני או כל דבר אחר
קמי,אור,מישהו,יש תשובה
(כתבתי אותכם,כי רק את השמות שלכם זכרתי,שעשיתם כרטיסים...)
,מחכה לתשובה....(מהירה)

BritneySpears

New member
לבתאל תשובה!!!!!!

יש שתי תונות בשביל לעשות את הדברים האלה: 1. paint shop pro 7 2. animation shop 3 ואפשר להוריד אותם באתר שלי!!! כנסי בקישור, ואז באתר שלי תחפשי שם עמוד שקוראים לו: תוכנות גרפיקה להורדה! ואז תורידי אותם ומשם נירא לי שתסתדרי לבד!!!!

BritneySpears

New member
יש לי את ה...

פוטו שופ והוא לא משהו הכי טוב זה פיינט שופ פרו!!!! שם אפשר לעשות את כל האפקטים שבעולםםםםםםם!!!

טוב... תלוי למה את צריכה את זה..

אני לומד עיצוב גרפי, והפוטושופ היא אחת התוכנות המובילות בתחום הגרפיקה.. הפיינטשופ פרו, גם כן טובה, אבל היא לא מקצועית כמו הפוטושופ.. ורק שתדעי שאת יכולה לעשות מה שאת רוצה בפוטושופ, רק אם את יודעת להשתמש בה, ואני מודה, זה קצת מסובך, לא הרבה!!

TetiBETTY

New member
איפה אני יכולה להוריד את

הפוטו שופ?! למדתי את זה שנה שעברה... ד"א- מה עם המבחן בלשון?!

BritneySpears

New member
לבתאל תשובה!

אני לא יודעת איפה את יכולה להוריד את צריכה לקנות את התוכנה! אבל תקשיבי, בשביל לעשול את הרקעשים והאפקטים האלה שעושים ברקעים של בריטני צריך את התוכנה: paint shop pro 7 ואותה תוכלי להוריד באתר שלי!!! כנסי בקישור, ואז כנסי ל- תוכנות גרפיקה להורדה ויהיו שם 2 תוכנות להורדה ושם נמצאת התונה שאמרתי לך וזהו!!!

TetiBETTY

New member
התחלתי להוריד אותה,אבל היא

ממש כבדה(ז"א שוקלת הרבה)... אני כבר שעה מורידה אותה,והתמלאו לי אולי איזה 4 ריבועים קטנים באלה...

אם את מורידה אותה..

אני מקווה שיש לך חיבור מהיר..
אם כן, תורידי את התוכנות מהקאזה... או מהאתר שלה (לא זוכר את השם..
סורי!!), אבל תשתמשי במנהל הורדות.. ב-DAP, הוא מאיץ מעט את את מהירות ההורדה..
ואם את צריכה עזרה בשימוש.. את יכולה לפנות אלי.. למה
כי אני כאן, בשבילך...

TetiBETTY

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo9.gif

ויש לי ADSL,אני מקווה שזה עוזר...

למעלה